ההמנעות

ההמנעות

כסיימנו את הצלילה, תוך כדי שטיפת ואירגון הציוד..היא לחשה לי שאני מוזמן לחדר בלה במלון בשעה שמונה בערב..ולא צריך להתלבש מיוחד...כי אין לה כוונה שנצא משם.

מרוגש במיוחד דפקתי בחדרה בשעה המדויקת, וכמובן שלא לבשתי יותר ממכנס ספורט וגופיה.

היא פתחה את הדלת בשמלת קיץ פרחונית קצרה.

מוזגת יין ואנחנו במרפסת משוחחים.

פתאום היא עוברת ממיטת השיזוף שלה לשלי, ומתחילה לנשק אותי...הרוק והיין מתערבבים יחדיו לטעם חושני ומטריף.

היד שלה מטיילת מתחת לגופיה שלי וצובטת לי את הפטמות..נעים וכואב ביחד...

היא מאוד החלטית ..זה מוזר...ומרגש אותי בו זמנית..

הזין שלי מציץ ממכנס הספורט..הציפורן שלה מגרדת אותו..ואני שומע אותה אומרת.....מישהו פה לא שולט בעצמו......

בוא נכנס פנימה היא אומרת ספק פוקדת....ואני מרגיש את רגלי מתרוממות והולכות בלי שאני אומר מילה.

תשכב... היא מצביעה על המיטה...ואני.....נשכב..תוך כדי מחשבה שמוזר לי שאני עושה מה שאומרים לי....

לפני שאני מעכל את המתרחש...יד אחת שלי קשורה בצעיף משי לראש המיטה..ותוך כדי שהיד השניה שלי נקשרת...אני מרגיש שאי פשוט הולך עם זה..וזה מחרמן אותי .

רגלי נקשרות בפישוק גם הן....ואז היא שואלת שאלה קצרה....עיניים קשורות או שאתה מעדיף לראות?

קשורות אני שומע את עצמי אומר...ומיד אני לא רואה כלום.

אני שמוע אותה הולכת מכאן לשם פותחת תיק..חוזרת...מדהים איך השמיעה מתחדדת...

הלב דופק בחזקה....ואני מרגיש את הדופק פועם גם בזין.

לשון חודרת לתוך אוזני..אני מופתע וגונח.

ציפורניים עוברות לי על הבטן התחתונה וגורמות לאגן שלי לנוע בלי שליטה..אני מנסה לקרב את הזין ליד שלה...אבל לאל מצליח.

פתאום אין מגע..אני מנסה להקשיב...ואז היד שלה בתוך המכנס שלי מלטפת את הקצה של הזין. המכנס שלי מורד קצת והזין בחוץ.

היא נושפת עליו דוחפת לי אצבע לפה ואני מרטיב לה אותה.

אצבע רטובה מלטפת לי את הזין..ואני מרגיש את הסיבוב על הקצה שגורם לי לנזול טיפה

אני מרגיש שהיא אוספת את הטיפה שלי..ופתאום האצבע שלה נדחפה שוב לפה שלי...וברור לי שאני טועם את עצמי....אני גונח.

שוב שקט..ואז משהו נדחף לפה שלי....אחרי שניה אני מבין שזו פטמה..ומתחיל לינוק בטרוף.

הפטמה נשלפת.

רמת הגירוי שלי מדהימה..אני מרגיש שאני נוזל כל הזמן בלי שליטה..ורוצה לגמור.

היא מרגישה את זה..ופתאום אני מרגיש משהו מזמזם ורוטט לאורך הזין שלי..מבסיס הביצים ועד לקצה.

אני גומר אני אומר..אולי צועק...והררט מופסק..ואני שומע אותה אומרת...היית מת......

האגן שלי רועד..ואני לא מצליח לגמור...אבל שומע אותי גונח בחוסר שביעות רצון...ומבקש עוד....

אני מרגיש אותה עומדת מעלי...ופתאום הכוס שלה על הפה שלי..אני מלקק ומלקק והכוס שלה זז קדימה ואחורה.

שוב שקט.....ופתאום האצבעות שלה מלטפות לי את הזין אני מרגיש חפץ קטן וקשה מוצמד לזין שלי ונקשר עם משהו שמרגיש לי כמו סלוטייפ.

פתאום הוא מתחיל לרטוט..אני רועד ומבקש שלא תפסיק....

שומע את עצמי מתחנן שתיתן לי לגמור...ואז הרטט נפסק.

אני אומר לה שאני משתגע...והיא....צוחקת.

אני מזיז את עצמי מצד לצד בתקווה שהיא תבין את הרמז.

ואכן הרטט מתחיל שוב..ואצבע מכוסה בכפפה...כנראה.. חודרה לי עמוק לתחת.

אני שואג גניחה.רועד בטרוף וגומררררררר

מרגיש שאני משפריץ על עצמי במתחים שמגיעים עד הראש.

אחרי שאני נרגע...היא מנשקת אותי..ושואלת אם בא לי מקלחת...אני מחייך ואנחנו הולכים להתקלח......

giligil55

Member
יפה לך

השליטה

Fairy Light

New member
מה זה ככה

החפץ הזה, סיקרנת אותי.

ואין כמו אצבע שמעיפה לשמיים.

למעלה