לא מכיר אף אחת
S scudnick New member 25/2/05 #70 אההה../images/Emo6.gif אוקי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
T TheAlice New member 25/2/05 #81 יש לך כאן כבר המון המלצות אבל אני רוצה להוסיף גם את Tristania After Forever Lake of Tears A Perfect Circle In Flames תהנה
יש לך כאן כבר המון המלצות אבל אני רוצה להוסיף גם את Tristania After Forever Lake of Tears A Perfect Circle In Flames תהנה
D Danihell1 New member 25/2/05 #83 מכיוון שכולם הזכירו את סונטה.. אני לא אעשה זאת. ואמליץ לך על כמה להקות מסגנונות שונים.. Orphaned Land [דת' מטאל, אוריינטל..] Onion God [את זה קשה לי להגדיר..] Cradle Of Filth [בלאק מטאל] Iced Eeath [פאוור]
מכיוון שכולם הזכירו את סונטה.. אני לא אעשה זאת. ואמליץ לך על כמה להקות מסגנונות שונים.. Orphaned Land [דת' מטאל, אוריינטל..] Onion God [את זה קשה לי להגדיר..] Cradle Of Filth [בלאק מטאל] Iced Eeath [פאוור]
C Chandler Rulz New member 25/2/05 #84 דברים שלא ראיתי שהזכירו: Green Day Avantasia Skid Row Quiet Riot Steve Vai Joe Satriani Queen In Extremo ולהקה אחת, כצת פחות בסגנון (טוב נו, בכלל לא), אבל מעולה!: Depeche Mode
דברים שלא ראיתי שהזכירו: Green Day Avantasia Skid Row Quiet Riot Steve Vai Joe Satriani Queen In Extremo ולהקה אחת, כצת פחות בסגנון (טוב נו, בכלל לא), אבל מעולה!: Depeche Mode
C Chandler Rulz New member 26/2/05 #90 היא/הוא ביקש/ה מטאל?! וחוץ מזה: Avantasia Skid Row Quiet Riot In Extremo הם מטאל..
D Danihell1 New member 26/2/05 #96 חח אולי.. אבל skid row זה לא משהו. וכן, אני דיי בטוחה שאם הוא שאל בפורום פאוור מטאל מה ההמלצות שלנו, הוא דיי התכוון ללהקות מטאל.
חח אולי.. אבל skid row זה לא משהו. וכן, אני דיי בטוחה שאם הוא שאל בפורום פאוור מטאל מה ההמלצות שלנו, הוא דיי התכוון ללהקות מטאל.
J Jillian New member 26/2/05 #109 המלצות שלי malice mizer after forever dir en grey miyavi moi dix mois within temptation nightwish
T TarwenR New member 28/2/05 #116 malice mizer- זה הלהקה היפנית המוזרה הזאת? המלצות: Arwen *סוגדת* Sonata arctica Rhapsody Kamelot Masterplan Nightwish
malice mizer- זה הלהקה היפנית המוזרה הזאת? המלצות: Arwen *סוגדת* Sonata arctica Rhapsody Kamelot Masterplan Nightwish