ההמלצות שלכם

scudnick

New member
../images/Emo6.gif

"ההומואיות של לה ברי"
וזה לא לאברי? [עם דגש ב-ב']

slallum

New member
הוא צרפתי אני חושב

ובאנגלית כותבים La Brie (לא בטוח בנוגע למילה האחרונה) אז לפעמים אני קורא לו לאברי ולפעמים לה ברי ;]

scudnick

New member
כותבים LaBrie, בלי רווח

כלומר, גם העברות צריך להיות ללא רווח. ללא ניקוד צריך לכתוב לאברי, מאחר והא' מייצגת את הקמץ. כמובן שעם ניקוד אתה יכול לכתוב "לברי", אבל חס וחלילה לא "לה ברי"! מוזר, ברוב הלהקות הסולן הוא זה שכותב את המילים, אבל בדרים ת'יאטר ג'ון פרטרוסי [או איך שלא מבטאים את זה] כותב את הרוב. סתם ציון משהו שמשך את העין שלי.

slallum

New member
קצת

Pain of Salvation מצויינים, פרוג טוב. Symphony X - הרוב יותר פאווריסטי, אבל יש יצירות פרוג מצויינות שלהם כמו Accolade II ויש גם פרוג רוק - Yes, King Crimson, Pink Floyd, Rush, Rage, אני ממליץ לך במיוחד על Yes, דרים הושפעו מהם הרבה.

McBlack

New member
סימפוני איקס הם ממש לא פאוור, אפילו

אני יודעת את זה, ואני לוידעת לסווג דברים!
יש להם יציאות כאלה, אבל הם לא נראים כאלה...ולא נשמעים יותר מדי כאלה.

slallum

New member
לא..

הם המון פאוור וקצת פרוגרסיב כי הם משלבים קלאסי ומדי פעם עושים גם שירים מורכבים, והם פאוור בגלל הליריקה, השירה, הנגינה והמבנה האחיד של השירים. חוצמזה, אם הם לא פאוור, אז מה הם?

McBlack

New member
חסרים סיווגים?

אולי הם המציאו אחד חחחח כמו HIM הוואנאביז האלה...גררר אני כועסת עליהם עכשיו... יש להם שירים עם נגינה של פאוור ויש גם קטעים שהסולן עולה לקולות-פאוור, אבל פאק, הם לא פאוור כמו להקות פאוור אחרות. הם מיוחדים

slallum

New member
כן, כי הם משלבים פרוג

וכי הם הרבה יותר טובים מהלהקות האחרות, יש להם סולואים כל כך טובים, ויש להם באס דומיננטי קצת =]

McBlack

New member
זה לא אומר שאנ'לא כועסת עליהם שהם

נשמעים כאילו הם מתיימרים להמציא סיגנונות חדשים...

לפחות הם לא קוראים לעצמם,

"ראפ-מטאל-נוצרי" כדי לברוח מהכינוי ניו מטאל.
והסיבה שהם קוראים לעצמם לאב מטאל כי הם משלבים דברים משנות ה80 וה60 שוילה מחשיב אותם ל"שנות האהבה" אבל עדיין נשארים בגבולות המטאל.

McBlack

New member
כמה בול../images/Emo93.gif...אבל לונורא!!!

וילון כוסון
חיחיחי

McBlack

New member
מפיתום....והוא גם לא יותר מדי שווה

סתם כוסון התחרז לי עם וילון (=

ההמלצה שלי...

כרגע בלי סוף מתגנת לי להקה מסויימת... ושמה... In Flames אני הולכת לישון איתה ומתעוררת בבוקר לקולותיה.... התמכרתי סופית. והנה הרשימה של השירים המומלצים שלהם: Embody the Invisible Moonshield Trigger Pinball Map Only for the Weak Cloud Connected Episode 666 Dialouge with the stars Man made god Clayman The jesters dance

למעלה