שקרים, אמיתות, חצאי אמיתות או
תפיסת עולם אישית שלך. ולא- אין צורך שתתפשטי. לא אכנס איתך להתפלספות על מהו "שקר" ומהי" אמת" אבל בהחלט חלק ניכר ממה שרשמת בתשובתך הראשונה הוא ראיה סובייקטיבית שלך , ורק שלך. את כותבת" כולם בעצם יודעים ובכל זאת שותקים" מי אלו "כולם?" כי ה"כולם" שזה את (ויתר בני דמותך) ,אינו ה"כולם" של מיקי המקורית, אינו ה"כולם" של מעוף, אינו ה"כולם" של איש המערות וכן הלאה. אז בואי נוריד את המילה כולם- ותשאירי את המילה "אני" במקומה. ואולי אז יהיה למשפט שכתבת ערך של אמת. כי זוהי האמת שלך. כהכללה אין לו ערך. ולפיכך משפט שיקרי. את כותבת "אף אחד לא באמת רוצה לעזור כאן" נכנס לאותה משבצת של כולם גם אף אחד. כל עוד השימוש הוא במילה אף אחד, מספיק שיש אחד שרוצה לעזור- שהופך את המשפט שלך לשקרי . את כותבת : " הרבה יודעים את זה הם פשוט שותקים!!!!!!!!" הרבה יודעים שזו תפיסת עולמך , שזו ראייתך, שזו הפגיעה שלך- כן. לא יודעת אם הרבה, אבל בוודאי מי שכותב לאורך זמן או לסירוגין או קורא את הפורום. וגם בכך אזהר מלאמר אם אלו "הרבה" או "מעט" יש מי שיודע. ויש מי שלא. את כותבת " אבל כל השאר יפלו בקטגוריות הבאות:" ואז יש חלוקה מלומדת לקטגוריות על פי ראייתך. אין בינה לבין המציאות , דבר וחצי דבר. אבל זו תפיסתך. שיהיה. אני חושבת, שפגעת באמירה שלך במי שמנהל את הפורום באנשים שיושבים חושבים ועונים(כל אחד על פי יכולתו וניסיון חייו כמובן) והיות ואינך רואה צורך להתנצל מחד ממשיכה להחזיק באמירותייך מאידך אז אני אומר לך- מה שאחרים מטעמי נימוס או רחמנות לא כותבים לך- מרבית מה שכתבת בהודעתך הקודמת, הינו תפיסת עולמך וראייתך האישית. רחוקה מלהיות תיאור עובדתי ובטח שאינה אמת. האם זהו שקר-? ישפוט הקורא. ואין סיכוי, את לא תלכי. גם כאשר את "מאיימת" "מבטיחה" "מצהירה" שתלכי-את חוזרת ואם לא את ,אז בני דמותך. כך שזה באמת לא ממש משנה. ואין צורך שתביאי את ה"חבר'ה" לענות לי. תודה.