ההמומה!!

ההמומה!!

אני חדשה בפורום ונכנסתי כדי לבקש עזרה, אך לא תודה. אני המומה מהתשובות שדורך במקום קיבל מכם הלינץ שעשיתם לו מאד מבהיל ואני פשוט המומה מכדי לשאול. חבל שאתם שופטים כך אדם.

אכן חבל

חבל גם שנבהלת. אני מניח שקראת גם שירשורים אחרים. אני מקווה שתעלי את בעייתך ותשכילי לברור מבין התשובות את אלו שתהיינה לגופו של עניין ולא לגופתו של בעל העניין. לפעמים יש נטיה להגיב בעקיצה (לעיתים כואבת) להודעות שלא נראות אמינות. בדרך כלל אין עשן בלי אש. אני מאמין ששאלה כנה מצידך תזכה לתגובות כנות ואמפתיות.

וחוץ מזה....

יש גם הרבה אנשים שנהנו כאן וקיבלו תמיכה אהדה פירגון ויחס הוגן שאבו הרבה כוחות לשינוי תיקון והמשך מנהל הפורום כאן רגיש אמפטי ובעל יכולת הקשבה אדירה גם יש כאן הרבה חברים נחמדים מעניינים וטובים ברור שלא כולם אבל כל אחד שונה ומוצא את מה שמתאים לו אז, אל תשפטי כל כך מהר!!!!!!!!!!!

הרה 48

New member
עזרי לפורום להבין...

יש לי הרגשה שאני מזדהה איתך, אבל צריכה קודם להבין למה בדיוק את מתכוונת, אז כדי שלא נכין איזה סלט לא אכיל, אנא ממך הסבירי למה את מתכוונת ואולי נעלה לדיון כאן את אחת הבעיות של הפורום הזה, כדי להאיר את עיני כולם ולא סתם למתוח ביקורת.

אומר בקול את שכולם אומרים בשקט

כשאת עולה בפורום ובאמת מצפה שיעזרו לך את בבעיה!!!!! כולם בעצם יודעים ובכל זאת שותקים אף אחד לא באמת רוצה לעזור כאןאם את מחפשת עזרה לכי ליעוץ,פסיכולוג, החבר/ה הכי טובה שלך אבל פה זו האלטרנטיבה הכי גרועה. אולי יש כאן 1 2 שיתייחסו ברצינות להודעה שלך ויתנו עצה טובה אבל כל השאר יפלו בקטגוריות הבאות: 1. תהפכי לשיחת היום של חברה משועממים שקוראים כל יום את הפורום ומעבירים "דחקות" עם משתתפים אחרים בפורום . מה שנקרא "קהילה" או "קומונה"- אני מודה ומתוודה שנמנית עליהם!!! 2. קחי בחשבון שהסיפור שלך הופך להשראה של סופרים מתוסכלים שמשוטטים כאן 3. מהווה בידור קל לפנסיונרים משועממים שיושבים כל היום בבית חסרי מעש ומחפשים קצת בידור 4. סוט מין- שיציעו לך עזרה באישי אבל בעצם יספקו את יצר המציצנות שלהם ואם את ממש אובדת עצות ועוד תעשי את טעות חייך ותתפתי לפגוש את ה"מושיע" שלך הרי שתסתכני בגיפוף/חיכוך ואם מצבך ממש גרועה- זה עוד עלול להיות גרוע יותר....... ולא חסרים סיפורים כאלה פה!!!- רק צריך לקרוא 5. סתם גברים/נשים משועממים שמחפשים נורא איך לבגוד ואם מצאו אצלך נקודת תורפה - אז בבקשה- "הלך להם עוד קלף"....... כמובן כדי שלא יהרגו אותי יש כאלה שינסו להציע עזרה אמיתית אבל כפי שאמרתי נורא קשה למצוא אותם ובנינו כשמחשבים יתרונות מול חסרונות עדיף לך לא להיכנס לפה ופשוט להעלם!!!!!!!!! לי לקח הרבה זמן ללמוד את זה ואולי בדרך הקשה אבל בסוף למדתי!!!!!!! הרבה יודעים את זה הם פשוט שותקים!!!!!!!! לא אאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננננייייייייייייי

משום מה את נמצאת כאן הרבה

לא נעלמת מכאן וגם כפי שהעדת על עצמך, מצאת את המקום מקור לשעשוע עם חברים כאלו ואחרים (ואולי תרמת בכך להרחקת אנשים רציניים מהפורום). דווקא ממך הייתי מצפה להודעה יותר מאוזנת, ולו בגלל אותם 1 או 2 שהושיטו לך יד והשקיעו מזמנם ומירצם מתוך כוונה אמיתית לעזור לך. לדעתי היו גם תוצאות חיוביות עבורך מתמיכה זו, גם אם נתקלת בפנים פחות נעימות. לגבי ההמומה וכל מי שמתלבט אם להעלות בעיה בפורום, האנונימיות היא בשליטה שלכם והיא יכולה להיות מוחלטת, אם רק תקפידו על דיסקרטיות. לפיכך איש אינו יכול להזיק לכם ומתוך מגוון התגובות שתקבלו, אם אפילו רק אחת תקדם אתכם הרי שהרווחתם. לגבי כל המתרחש באמצעות מערכת המסרים, מיילים וטלפונים, רק אתם קובעים את הגבולות והאחריות למה שקורה איננה על הנהלת הפורום או על פורטל תפוז. אני מפנה את כולם שוב להודעת האזהרה המתנוססת בראש הפורום. ההודעה מקושרת לשירשור שלם שאפשר ללמוד ממנו.

חיפוש עצמי123 ../images/Emo46.gif

הפעם באמת הגזמת... קיבלת פה כל כך הרבה עזרה ורוצה להזכיר לך שטובי אנשי הפורום דאז תמכו בך (חלק מהם כבר לא פה בין היתר בגללך), "בזבזו" את זמנם כדי לכתוב לך הודעות תמיכה ועזרה ואת מה? "יורקת לבאר ששתית ממנה", למה? אני נמצאת בפורום זה מעל שנה, קיבלתי המון תמיכה ואהבה מהאנשים פה, כולל מנהל הפורום אשר יודעת שהוא תמך בך וניסה לעזור לך מעל ומעבר (להזכיר לך????) כמו שאמרתי נמצאת בפורום זה מעל שנה, תמיכה ואהבה זה מה שקיבלתי פה, ולא פעם אחת קיבלתי מסרים ועניתי "אך ורק" למי שרציתי אך לרוב המסרים היו מסרים חמים ועזרה מאחורי הקלעים, ואם היו כאלה שהפכו את הבעייה שלי לצחוק או לשיחת חולין מה כ´פת לי... הרי את מה שרציתי קיבלתי מאנשים שאיכפת להם, ואני יכולה להגיד לך שלאנשים אלו אני חייבת, כי נתנו לי נקודות למחשבה, הסתכלות אחרת והביצוע הסופי היה שלי. מקווה שאמלא האחת תחליט כן לכתוב ושתדע שפה יש אנשים שכן רוצים לעזור ולא כולם "כמוך". מצטערת על התפרצות הכעס... גם לי מותר להתרגז מידי פעם
[URL='http://'] תודה לאיש המערות ולחברי הפורום על עזרתם הרבה והתמיכה בי בשעות הקשות שעברתי [/URL]

לא חוזרת בי !

משום מילה שנכתבה תקראי שוב את ההודעה שלי ואם תוכלי לתת ולו הוכחה שאחת שמשהו ממה שכתבתי איננו נכון מוכנה בזה הרגע לקום ולהתנצל. לרגע לא טענתי שאין כאן אנשים טובים לרגע לא אמרתי שלא נעזרתי באנשים מהפורום אבל את שאר הסעיפים שכתבתי לא תוכלי לסתור גם אם מאוד תתאמצי. אין לי שום כוונה לפגוע במישהו או לריב עם מישהו בטח ובטח לא איתך או איש המערות ואני שוב חוזרת ומתקנת שבהחלט יש כאן אנשים שרוצים ועוזרים באמת (אולי לא 1-2 אולי4-5-קשה לי לספור מעבר לזה, מצטערת!!!) אבל רוצה שאספור את אילו שלא!?!? יאשימו אותי באאוטינג!!! דבר נוסף- לא לוקחת ולו לרגע אשמה או אחריות לגבי האנשים שנעלמו/הגיעו לפורום הזה. האחריות היחידה שלי היא על עצמי!!!!! שבוע נעים!!

לא חוזרת אבל בהחלט סותרת את עצמך

מלכתחילה כתבת כך: "אף אחד לא באמת רוצה לעזור כאן...", ועוד בהדגשה. כעת את אומרת כך: "לרגע לא טענתי שאין כאן אנשים טובים לרגע לא אמרתי שלא נעזרתי באנשים מהפורום..." ועוד מציינת שיש יותר מ 1 או 2 שרוצים ועוזרים באמת. אז תחליטי בבקשה.

אנשים מחפשים תשומת לב

לפעמים יש פה תשובות ממש לא הוגנות או יפות ואני חושב שהגעתי למוסד לחולי נפש אבל יש מקרים כמו במקרה הזה ואחרים שאנשים מעלים שטויות הן כדי להטביע חותם הן כדי לזכות לתשומת לב הן משיעמום והן מחוסר חוכמה תבחרי את מה שנראה לך

שאתפשט!?

כדי שתוכל לחבוט גם מתחת לחגורה??????? אין לי שום כוונות להיגרר לשרשור הזה יותר אני לא נושא השרשור ואף אחד לא זכאי לעשות לי כאן עדות אופי. איש המערות תסתכל עמוק עמוק לעיניים שלך או לכל אחד מהמשתתפים כאן הפסיבים והפעילים ותגיד רק מילה אחת שאני טועה האם ולו סעיף אחד ממה שרשמתי בהודעה הקודמת הוא שקר!!!!!!!!!??????? תודה בזה ואני נעלמת!!! ועד שלא הוכח אחרת אני כאן!!!!!!!!!!!!! חכמה / טיפשה/ משוועת לתושמת לב- אני כאן!!!!!!!!! ואם אתה לא רוצה אותי פה.... אתה יודע מה לעשות!!!!! שבוע טוב.

שקרים, אמיתות, חצאי אמיתות או

תפיסת עולם אישית שלך. ולא- אין צורך שתתפשטי. לא אכנס איתך להתפלספות על מהו "שקר" ומהי" אמת" אבל בהחלט חלק ניכר ממה שרשמת בתשובתך הראשונה הוא ראיה סובייקטיבית שלך , ורק שלך. את כותבת" כולם בעצם יודעים ובכל זאת שותקים" מי אלו "כולם?" כי ה"כולם" שזה את (ויתר בני דמותך) ,אינו ה"כולם" של מיקי המקורית, אינו ה"כולם" של מעוף, אינו ה"כולם" של איש המערות וכן הלאה. אז בואי נוריד את המילה כולם- ותשאירי את המילה "אני" במקומה. ואולי אז יהיה למשפט שכתבת ערך של אמת. כי זוהי האמת שלך. כהכללה אין לו ערך. ולפיכך משפט שיקרי. את כותבת "אף אחד לא באמת רוצה לעזור כאן" נכנס לאותה משבצת של כולם גם אף אחד. כל עוד השימוש הוא במילה אף אחד, מספיק שיש אחד שרוצה לעזור- שהופך את המשפט שלך לשקרי . את כותבת : " הרבה יודעים את זה הם פשוט שותקים!!!!!!!!" הרבה יודעים שזו תפיסת עולמך , שזו ראייתך, שזו הפגיעה שלך- כן. לא יודעת אם הרבה, אבל בוודאי מי שכותב לאורך זמן או לסירוגין או קורא את הפורום. וגם בכך אזהר מלאמר אם אלו "הרבה" או "מעט" יש מי שיודע. ויש מי שלא. את כותבת " אבל כל השאר יפלו בקטגוריות הבאות:" ואז יש חלוקה מלומדת לקטגוריות על פי ראייתך. אין בינה לבין המציאות , דבר וחצי דבר. אבל זו תפיסתך. שיהיה. אני חושבת, שפגעת באמירה שלך במי שמנהל את הפורום באנשים שיושבים חושבים ועונים(כל אחד על פי יכולתו וניסיון חייו כמובן) והיות ואינך רואה צורך להתנצל מחד ממשיכה להחזיק באמירותייך מאידך אז אני אומר לך- מה שאחרים מטעמי נימוס או רחמנות לא כותבים לך- מרבית מה שכתבת בהודעתך הקודמת, הינו תפיסת עולמך וראייתך האישית. רחוקה מלהיות תיאור עובדתי ובטח שאינה אמת. האם זהו שקר-? ישפוט הקורא. ואין סיכוי, את לא תלכי. גם כאשר את "מאיימת" "מבטיחה" "מצהירה" שתלכי-את חוזרת ואם לא את ,אז בני דמותך. כך שזה באמת לא ממש משנה. ואין צורך שתביאי את ה"חבר'ה" לענות לי. תודה.

../images/Emo124.gifאני אלך כשאחליט

ואני גם לא חייבת לידע אותך מתי זה יהיה ומתי לא אין לי ענין להתייחס אליך בכלל אכלתי ממך מספיק ואין לי צורך או רצון לבוא איתך במילים תמשיכי לך עם הכתיבה הצינית המתנשאת מי שמדבר על ח'ברה- זה את תרשי לי להמליץ לך לחזור לחיק חברייך שמעריצים את כתיבתך ואת חוסר רגישותיך לאנשים מזדמנים בפורום תלמדי קודם את לכתוב אחר כך תבואי אלי בדברים אולי באמת עדיף- תחזרי שם שם גם יעריצו אותך ויקבלו את ה"אמת שלך!!!!!!!!" אני לא מהם!!!!!!!! ולפני שאת בוחרת לקטלג את האמת שלי כסובייקטיבית תסתכלי היטב על הדברים והשקפות עולמך- ותבדקי היטב מהי האמת ומה גורם לך לחשוב שה"אמת" אצלך!!!!

אל תתפשטי

אבל על מה שקיבלת כאן תוכלי לפחות לאמר תודה. כל התופעות שתיארת קיימות, כאן ובכל פורום אחר. את עשית הקצנה של ממש ותיארת את הפורום הזה כסדום ועמורה. לכן גם אם אמרת דברים שיש בהם אולי מן האמת ואינם שקר של ממש, הרי שליכלכת בגדול.

מי שהיה ראוי לתודה

קיבל אותה ואתה יודע את זה אין לי שום בעיה להודות כאן קבל עם ועדה ולאמר לך שוב ושוב תודה אבל להזכירך בפעם האחרונה שכתבתי את זה בפורום התבקשתי להודות לך באישי!!!!!!! עכשיו תסביר לי אתה משהו או שתסביר לכולם????

זה בכלל לא עניין אישי

עצם העובדה שיש לך למי לאמר תודה (וממך אני יודע שהיו כמה נוספים, בזמנים שונים). אני לא ביקשתי ממך מעולם להודות לי, בטח לא על גבי הפורום. באת והיטחת בכל הפורום האשמות זדון ואמרת שאף אחד לא רוצה לעזור. אחרכך דיברת על 1, 2, 4 או 5 אנשים שכן רוצים ומתכוונים לעזור. אחר כך שאלת במה שיקרת. פשוט תיכנסי לפרופורציות. לגבי מה שאת מבקשת שאסביר, אינני יודע למה את מתכוונת. תסבירי את, כי אני אולי עלול להסביר דברים שלא אליהם התכוונת.

system 1

New member
אין חדש תחת השמש

סך הכל חיפוש עצמי123 מנסה לומר לך אמאלה האחת כי המקום הזה ומקומות אחרים יש בהם חיובי ויש בהם שלילי תשקלי את דבריך, תשקלי איזה תשובות את יכולה לקבל, והאם המקום הזה יכול לעזור לך בבעיותיך, כל הירידות\לינצים שהחלו ב "לא דורך במקום" ועכשיו כאן על חיפוש עצמי123 באמת לא במקום מר "לא דורך במקום" וכל השאר ... אם הייתי קורא את מה שכתבתה ואחר כך גם את מה שאני כתבתי הייתה רואה שבכלל לא ירדתי עליך, ניסיתי בצורה קצת סיפורית קצת מליצית לומר לך בפשטות: 1. השפלת את אותה אחת (שאתה עושה לה טובה) - במיוחד בצורת הכתיבה שלך עליה ... 2. אתה בורח מהבעיות האמיתיות שלך, לא מנסה להתמודד איתם... ולך אמאלה האחת תשקלי אם כדאי לך לחשוף את בעיותיך, למרות שאין החשיפה אישית (לא תמיד), יכול להיות, ותלוי באופי, כי תפגעי מהתשובות שתקבלי, ולכן כמו שחיפוש עצמי123 אמרה אם יש ביכולתך, אז הכי טוב זה טיפול מקצועי ולא פסיכולוגים, סקסולוגים, חכמולוגים שכאן מנסים לעזור. והאמת היא שיש הרבה מקום לשיפור כאן ובפורומים אחרים אבל כבר נאמר "יצר לב האדם רע מנעוריו" נקווה רק לטוב, ושכל אחד גם ינסה לעזור לעצמו

בהחלט אין חדש תחת השמש

אישה יכולה להתחזות לניק של גבר ניק יכול לענות לעצמו , לחזק לתמוך או לסתור את דברי עצמו וכל השאר יכול להיות ספורי אגדות ילדים על זאבים וילדות תמימות.

ועל זה כבר אמרו הגששים

"מי פיתה את מי? הנחש את חווה ככתוב, או שמא היא, בחרב פיפיות אהבה, פיתתה אותו העלוב, שנחש קרוי"

למעלה