ההמוגלוןבין נמוך

shamay44

New member
ההמוגלוןבין נמוך

ההמוגלובין שלי נמוך 9.8 עקב דלקת בדרכי העיכול קבלתי קדורים ברזל שעשו לי מממש רע עצירות כאבי בטן ו........... הפסקתי אותם והתחלתי לשתות כמוסות ברזל של סולגר אני רוצה להוסיף עוד כמוסות כמו זרעי רימונים וזרעי ענבים עם מי אני צריך לבדוק אם כדאי או מה כדאי? תודה על העזרה נ.ב אני גבר בן 50 שבת שלום

harduf9

New member
תפסיק לצרוך חלב ומוצריו, דבר איתנו עוד חודש

מעבר לזה שזרעי רימונים וזרעי ענבים הם אכן מוצרים טובים, נראה לי שלמחלה שלך, קוליטיס ? קרוהן ? נדרש טיפול יותר מקיף ולא על גבי דפי האינטרנט. הטיפול חייב לכלול תזונה ולדעתיגם מספר תוספי תזונה. יש לי נסיון רב שנים עם שתי המחלות שציינתי ואני שמח להגיד שהטיפול מצליח לגרום לכמה רופאים (גסטרו) לשפשף את העיניים ולבדוק האם לא שמו להם משהו במים לפני שהם ביצעו בדיקת גסטרו סקופיה או קולון סקופיה. אגב ההמלצה לגבי מוצרי החלב נכונה גם אחרי שההמגלובין יעלה. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
המוגלובין נמוך לא קשור בהכרח לחוסר ברזל

את מעט הברזל שהגוף צורך ניתן להשיג בקלות מתזונה נכונה, ואין צורך לצרוך תוספים מפוקפקים, להם יכולה להיות השפעה מזיקה (כפי שנוכחת בעצמך). שינוי בתזונה, המותאם למצבך, יספק גם את כל הצרכים התזונתיים של הגוף, וגם יהווה דרך יעילה לריפוי הדלקת. הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית דוגלת בתזונה צמחונית אורגנית נכונה כדרך התזונתית הטובה ביותר. יחד עם זאת, בעיקר בבעיות רפואיות כמו דלקת במערכת העיכול, חשובה ההתאמה האישית.

למעלה