ההלללווו...

KORG TRITON 7

New member
ההלללווו...

מהיציע אתם לא מקשיבים לי,אז בניסיון נואש אני מבקש מהאדומים לא לפשל !! יש עוד רבע שעה-להתעורררררר !

אילוניק

New member
מבלי לפגוע בך האדומים

התעוררו לעוד דרבי שהוכיח לכולם שתל אביב צהובה עד הדרבי הבא אבל חברים זה רק ספורט

איל1לשם

New member
אנחנו לוזרים?!

מחצית ראשנה שלמה שיחקנו בשלוש דרגות מעל מכבי .. והתקפה אחת מתוך שתיים שהיו בכל המחצית ספגנו שער........ באמת אחת המחציות הראשנות הגדולות של הפועל השנה...... איזה משחק אדרי נתן איזה משחק כנפו נתן....... רק קינגסטוןוקראבליו איכזבו ממש ואוגבונה ששיחק בכלל לא בעמדה מתאימה לו 60 דקות....(בשלושים האחרות הוא לא נגע בכדור)ושתי החמצות שאי אפשר להחמיץ אותם של אוגבנה ויוסי....... אנחנו אוהדי הפועל גזרנו על עמנו ייסוריים שבחרנו בה..................... נקווה להתנחם מחר במלחה.....

שלזי1

New member
אוהדי הפועל נועדו לסבול

זה פשוט הייעוד שלנו מוות לכדורגל (יאללה כדורסל) נקווה שלפחות במלחה הכבדו יחזור אדהם שביטה מכביסט מזדיין הוא היה האורח כבוד של **בי

niruch

New member
אחי .... אתה מזה צודק מסכים איתך בכ

ל מילה את האוהדי הפועל נועד כמו אש אש על הפנים ..... הוא בא ושורף אותי מבפנים...

אילוניק

New member
שלזי תגיד למה להעלות תמונה כזו

שכולם יראו את החוליגניזם שלכם מילא מכבי רומסת לכם את הכבוד אבל אתה רומס את הכבוד שלך ושל חברך ועוד במו ידך ולחשוב שפעם חסמו אותי בפורום הזה כי כתבתי איזה קללה על הפועל מנהל פורום תמונה כזו ראוי שתימחק מקומה במקומות ומשטרים אפלים הרימון בדרבי שעבר הספיק

gabizon79

New member
תשמע

אורגינל הייעוד שלנו זה לסבול,אבל אחרי עונה אפלה כזאת מי כמונו יודעים להתגבר ולהגיד שוואלה אנחנו אדומים,מכירים תמצב טוב,וואלה זה מה שבחרנו ועם זה נחייה,אין צעד אחורה. אינשאללה תבוא הגאולה המחודשת בכדורסל.

Oren G

New member
את/ה פשוט ההוכחה

כמה האוהדים של הפועל בזויים.. לא מספיק שלחתם אוהד שלכם לבי"ח, עוד מקללים אותו. ועוד משהו הדבר האחרון שיהיה לכם להתנחם בו זה הכדורסל אתם פשוט הסרטן של אוהדי הכדורגל בארץ

אורן תפסיק לזיין ת'שכל

"אתם פשוט הסרטן של הכדורגל בארץ!". בבקשה אל תזיין ת'מח. מעטים קיללו, והקהל שלכם בלי בושה צוחק עליו על זה שהוא קיבל זיקוק לראש . אז אל תתפלאו אם שרים שירי שואה, ונאצה לשחקנים שלכם כמו איך שאתם מדברים לשחקן פצוע. ומה אתה רוצה שיעשו עם הצעיף הזה? הוא נועד לשריפה.. ואתם עוד קוראים לעצמכם אוהדי כדורגל, אוהדי שחקן גרמני אתם אוהדים. כמה אתם גרמנים...

Oren G

New member
זה רק קצה הקרחון

אני לא צריך להזכיר לך את מקרה הבובה, ההצתה של ההונדה של נמני, הדיסק נאצה על טייב/ארבל/צור/דדש/אדרי/אבוקסיס, הרימון בליגת המילואים.. ולא חסר עוד... אתם האבא של הסרטן של אוהדי הכדורגל בארץ

שלזי1

New member
מי מאוהדי **בי מתנדב למות

סתמו כבר אתה אומר שאנחנו קיללנו את אדהם שביטה אתם שרתם לו שירים אני סך הכל אמרתי שהוא **ביסט וזה נכון

Oren G

New member
תיזכר שוב..

"מכביסט מזדיין" סך הכל קראת לו.. וזה נכון אתה אומר. אוקיי.. אתה פשוט מחזק את מה שאמרתי יותר ממה שאני הייתי יכול. קיצור נראה עונה הבאה אותכם מדשדשים בתחתית בקרבות על הירידה בלי קשטן..

Thierry Henry

New member
למה לא עודדתם בדרבי?!

איפה אתה ראפר?רדרון?כל המלעיזים? איפה???תאכלו תלב!!שלוש לך הפועל!!!! למה לא עודדתם בדרבי(שוב?)?

למה לא קלעתם ברבע?!

איפה אתה פיני גרשון? שמעון מזרחי ? איפה??? תתתבדו! 25 הפרש !! למה לא קלעתם ברבע?

gabizon79

New member
למה להידחף למקום שלא שייך לך?

אחרי ההשפלה שקיבלת באוסישקין ראית איזה אוהד הפועל נכנס בכם בפורום הצהוב? תחזור...תחזור מהר לחור שלך

עצוב עצוב עצוב../images/Emo7.gif

עצוב לי שהפועל שוב הפסידו. ואיזה מסכנים האוהדים. היו לנו כל כך הרבה אפשרויות. ואיזה פספוסים. אבוקסיס ממטר. אוגבונה חושך. חבל. דוקא אדרי היה מצויין. טוב אז נגמרה לה העונה. ואיך אומרים? טוב שלא ירדנו ליגה עם השחקנים שיש לנו. ואמרתי כבר קשטן? דייייייייי. הוא עשה את שלו וחייבים להביא דם חדש דם אדום. גילי לנדאו? אני מקווה שבשנה הבאה נהייה יותר טובים. מכינרת אחרת אומנם עצובה אבל אדומה לנצח בנצחונות ובכשלונות אנחנו עם האדומים לעולמים
חמסה חמסה שום בצל יין

מחאה בעקבות הדרבי

לדעתי ולדעת רבים אנחנו האוהדים(שער5 בעיקר) השקענו המון מעצמנו למען הדרבי הזה ובכל זאת השחקנים שמו עלינו זין!!! וכרגיל לא התאמצו!!!!!!! לא היה ג'ליץ אחד אפילו בעיטה אחת למסגרת לא ראינו!!!!! איפלו אבוקסיס ברגע מכריע במשחק לא הצליח לבעוט כדור הכי פשוט בעולם למסגרת. לדעתי במשחק הבית הבא אנו צריכים לשבות ולא לעודד את הקבוצה אולי רק ככה הם יבינו כמה האוהדים חשובים לקבוצה וכמה הקבוצה חשובה לאוהדים. ועוד משהו:למר דרור קשטן -אתה לא חושב שהגיע הזמן לשנות טקטיקה????? אתה לא רואה שבהרכב הזה אנחנו נראים זבלים כל ילד יודע שהרכב שלא מצליח משנים אותו!!!!!!!!!!!!! ולאדון שמעון גרשון:אתה צריך להחליט מה אתה-קפטן של הפועל ת"א?מגיש בטלויזיה?דוגמן? מה לעזעזל עובר עליך???????????????? לדעתי לא מגיע לך להיות קפטן של הפועל ת"א כי אתה מבייש את הסמל!!!!!!! אתה היית הבלם הכי טוב בארץ ונהיית הבלם הכי גרוע!!!!!!! נמאס כבר מלהפסיד לזבלים הצהובים האלה !!!!!! נ--מ--א--ס!!!!!!!!!!!!! ולהנהלה שלנו:רוצים את גלילי לאנדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז במשחק בית הבא שער 5 פותח בשביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ArNoLd LaYnE

New member
אההה.. כן... "וזה יעזור"...

חשוב בהגיון קבוצה כמה חרא שלא תיהיה אתה צריך לעמוד אחריה.. ומה ייתן אם לא יהיה קהל.. הפבד יותר גדול ומכריע.. אני חושב שצריך גם למתן ת'עצבים... נכון הקבוצה חרא הקבוצה לאמשחקת כמו שצריך... את זה תגיד לשחקנים באימונים... בפורומים אוהדים - הנהלה כמו שהיה אז בבלומפילד... ואני שונא שכשהקבצה מפסידה יכולים לשפוך ולהגיד חרא אבל שמנצחים... כלום! אז חלאס! תעמוד אחרי הקבוצה שלך גם ברגעים הקשים... ובקשר ללתת ת'נשמה... בדרבי הזה הפועל נתנו ת'נשמה.. אבוקסיס אולם החמיץ הזדמנות בטוחה.. אבל סידר את הקישור חבל על הזמן וכנפו שיחק מצויין ואדי וקראבליו ואוגבונה גם איכשהו... הבעייה העיקרית היא קשטן... שקצת.. בוא נגיד.. התקלקל... הכל בגלל הפרשה עם ההנהלה... ואין מה לעשות.. ודבר שני מי שפותחים במחאות נגד הקבוצה שלהם ולא מאמינים בה ואוהדים של הצלחות... זה החברה שמעבר לכביש... הטפשים של שער 11 ומי ייתן ו... עזבו אני מעדיף שלא להמשיך...

מחאה

מה זה עוזר לנו שהשחקנים "נלחמו" כמו שאתה טוען הרי בסופו של דבר הפסדנו שוב!!!!!!!! ובקשר למחאה אצל המסריחים הנאצים מעבר לכביש עובדה שזה עבד!!!!!!! והקבוצה שלהם השתפרה למה באוסישקין אנחנו נראים חיות רעות ובבלומפילד עגלות????? למה?"?????.

למעלה