ההלוויה של פרו

As I Am

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אין מה לומר, אני פשוט מסכימה...

Paige

New member
מה הקטע שלך??

וויקה זה לא כמו הנצרות, למשל. הוויקה היא כמו הסיינטולוגיה, למשל. סוג של כת, סוג של אמונה.

As I Am

New member
*נאנחת* ../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

אני עדיין תוהה למה אני לא מוחקת את השרשור המיותר הזה... אה וול, אתם כנראה לא הבנתם את המסר המרכזי שמאחורי ההודעה שלי - זה לא פורום מאגיה וכישוף... לא קשור - מפחדים לראות את העולם האמיתי (עם עולם כזה, באמת מפחיד, ד"א), או לא מפחדים - זה לא קשור. אתם באים ויורדים עלינו כי אנחנו לא מבינים בעניינים של פורום מאגיה וכישוף - מן הסתם למה לנו להבין בהם? אנחנו פורום מכושפות. אני עייפה כמו לא יודעת מה, אז אין לי כוח להתחיל להתפלסף איתכם על העניין... אם לא הבנתם את זה עד עכשיו כבר מיותר לנסות. לין שנכנעה מלנסות להכניס היגיון לראשים של אחרים.

סניפ...

קודם כל תקרא ת´הודעה שלי למטה (תגובה לוי-מן)... ודבר שני - תסלח לי אבל אתה נשמע לי כמו אחד שאפילו לא עשה כישוף אחד ורק מדבר ומדבר ומדבר על דברים שהוא בכלל לא התנסה בהם... ואל תגיד לי שזה לא נכון - כי אני י-ו-ד-ע-ת שזה נכון! ולא רק מקריאת ההודעות שלך!!! אז באמת תתחיל להירגע! וחוץ מזה אתה מנסה להכניס אנשים לתוך משו שאתה רק עושה את עצמך שאתה יודע מה הוא! אז לך ותנסה קודם בעצמך, ואחר כך תבוא ותטיף לאחרים... אז באמת באמת תתחיל להירגע!!!

p3

New member
אני מסכים אתך...

בנושא שהוא לא יכול לבוא לפורום ולהתחיל להטיף לאחרים שהוא צודק ושהם טועים, אבל- את גם לא יכולה להגיד לו שהוא טועה ושכל מה שהוא מאמין בו זה שטות אחת גדולה. אני חושב שזה זכותו לבוא ולהגיד את מה שהוא יודע בנושא (חוץ מהקטע בו הוא מנסהנ לכפות עלינו ולהטיף לנו) ושסך הכל זה די מתקשר לנושא של השרשור- נכון, הוא הגזים, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לרדת לרמה שלו.

היי אתה - אני לא אמרתי את זה!

אני לא מבינה מאיפה הוצאת את זה שאני אמרתי שזו שטות אחת גדולה, כי אני לא אמרתי את זה, ובטח שלא התכוונתי לזה.. וכן - זו זכותו להגיד אבל לא עד כל כך להגזים!

p3

New member
אם הוא מאמין...

שהוא יודע לעשות כישופים ואת אומרת לא שהוא החיים לא עשה אף כישוף ושהוא לא יודע על מה הוא מדבר אז...כן, את אומרת שמה שהוא מאמין בו לא נכון.
אבל לא שווה לי לריב אתך על זה...

אז זהו שלא...

- אתה לא יכול להגיד ל-י מה אני אמרתי כי אני יודעת ביוק למה התכוונתי. - אתה לא יכול להגיד שזה מה שאני התכוונתי אליו אם אני מאמינה בכישופים בעצמי!!!

p3

New member
כמו שאמרתי-

לא שווה לי לריב אתך על זה...

יוווו מה הקטע שלך?!

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני באה לפורום כדי לדבר על סדרת טלוויזיה. הרי כולם יודעים שמה שרואים בטלוויזיה הוא לא אמיתי, ולא צופים בסדרה הזאת כדי ללמוד ממנה איך עושים כשפים באמת! אתה וי-מן, ואתה - סניפ, צריכים קצת להרגיע את עצמכם!!!

As I Am

New member
אתה יודע משהו... ../images/Emo103.gif

תקרא את שאר השרשור... אם לא תבין את הרעיון הכללי עד אז אתה פשוט מוזמן לעזוב אותנו עם הגמדים הורודים (?!) שלנו ולחזור לפורום מאגיה וכישוף... לין וסתם בשביל הרקורד - אני מכירה אנשים שיודעים על מה הם מדברים, ועכשיו, כשהם קראו את ההודעה שלך, הם בטוחים שגם אתה לא יודע על מה אתה מדבר... ^_^ יום נעים.

Snip

New member
אוקיי..

תראו, לא באתי לפה להטיף, ולא להגיד לכם מה לעשות. בהודעה הראשנוה ששמתי פה, הייתי ביום מאוד רע, וכשראיתי שאנשים פה לא יודעים מה זה וויקא, החלטתי לענות. אני מצטער אם זה היה נראה כמו הודעה מסוג שונה. ניסיתי לתת לכם עצה, לבוא, ורק לראות מה הולך שם. רק לראות. לא אמרתי לכם לנסות כלום, לא אמרתי לכם לעשות כלום, ולא אמרתי לכם לעזוב את הסדרה. לא אמרתי שהסדרה גרועה. אישית, אני עדיין אוהב את הסדרה, אבל אני יודע שהיא טיפה מעוותת את המציאות. להפך, לאנשים שלא מודעים לכישוף, או לאנשים שחושבים שזה רק כת השטן או כישופים שחורים ורעים, הסדרה מראה להם שישנם גם מכשפות ומכשפים טובים. עכשיו, לאלה שעדיין לא מאמינים לי, וויקא זו בהחלט דת, לא כת. ישנה קהילה וויקאנית בארץ, שבא ישנה חבורה מאוד גדולה של הרבה מאוד אנשים וויקאניים, שהם מתכנסים ועושים טקסים, וכינוסים. הם אנשים ששיכים לדת כלשהי. לא לכת. סליחה אם הצורה שבא כתבתי את ההודעות הקודמות שלי נראתה טיפה אגרסיבית, אבל אני לא בא לפה כדי להגיד לכם מה לעשות. נתתי לכם הצעה, לכו, רק תראו מה הולך בכישופים. אל תעשו כלום, לפני שאתם מבינים מה אתם עושים, כמובן. אז סלחו לי על ההודעות האגרסיביות, אבל באתי לפה רק כדי לתקן שגיאה קטנה, ולתת לכם עצה קטנה. אתם יכולים להשתמש בה, ואתם יכולים לא. Blessed Be SNIP

wee man

New member
אוקיי, אז אני מבין שאין בעיות

לי בכל מקרה אין. הדבר היחיד שבאתי בשבילו לפה הוא כדי להגיד שוויקה זו דת ולא כת או איך שלא תקראו לזה וכדי להבהיר שככה זה לא במציאות. אני רואה שאתם מסכימים על זה (חוץ מכמה אנשים שמתעקשים שוויקה זו כת) ואתם יודעים שככה זה לא במציאות אז סבבה! נפתרו הבעיות, רק רציתי להבהיר את זה, לא יותר, אם אנחנו מסכימים אז סבבה
אז זהו, תם ונשלם. תשמרו על עצמכם, פסח שקט!

As I Am

New member
-_-;; |לינה|../images/Emo103.gif

אופל, הפורום קיים בשביל לנתח דברים שקשורים לסדרה עד היסוד... וד"א, יחסית למה שראיתי בפורום הארי-פוטר, אנחנו עוד רחוקים מאוד מלהיות קטנוניים... ^-^ לין

faith2

New member
הסמל של "המכושפות" בכלל

לא אמיתי! כאילו לחשוף אותן לאא...זה בכלל לא סמל מאגי

Ez sLeeP

New member
ההלוויה של פרו נוהלה ע"י כהנת גדולה

הטקס היה וויקני.. לא נוצרי! בשום מקום בדת הנוצרית לא קיים גביע וחבל וכל מה שהיה שם!!!!.. סורי..

As I Am

New member
הייי....! |לינה|../images/Emo103.gif

נחמד מצידך לומר את זה... אבל פעם הבאה - תשרשר, אוקי? ^_^ בגלל שאתה חדש כאן והכל שרשרתי במקומך אבל אני לא ממשיכה עם זה והודעות חדשות כאלו שקשורות לשרשורים קיימים יימחקו... תקרא את "סיכום השבוע" ואת "הודעת המנהלת" (לכל אלו שלא קראו, זה מיועד גם לכם כי אחרת אתם עלולים להסתבך קצת), וזה ייתן לך מושג כללי על חוקי הפורום... תהנה!
לין

למעלה