אוקיי..
תראו, לא באתי לפה להטיף, ולא להגיד לכם מה לעשות. בהודעה הראשנוה ששמתי פה, הייתי ביום מאוד רע, וכשראיתי שאנשים פה לא יודעים מה זה וויקא, החלטתי לענות. אני מצטער אם זה היה נראה כמו הודעה מסוג שונה. ניסיתי לתת לכם עצה, לבוא, ורק לראות מה הולך שם. רק לראות. לא אמרתי לכם לנסות כלום, לא אמרתי לכם לעשות כלום, ולא אמרתי לכם לעזוב את הסדרה. לא אמרתי שהסדרה גרועה. אישית, אני עדיין אוהב את הסדרה, אבל אני יודע שהיא טיפה מעוותת את המציאות. להפך, לאנשים שלא מודעים לכישוף, או לאנשים שחושבים שזה רק כת השטן או כישופים שחורים ורעים, הסדרה מראה להם שישנם גם מכשפות ומכשפים טובים. עכשיו, לאלה שעדיין לא מאמינים לי, וויקא זו בהחלט דת, לא כת. ישנה קהילה וויקאנית בארץ, שבא ישנה חבורה מאוד גדולה של הרבה מאוד אנשים וויקאניים, שהם מתכנסים ועושים טקסים, וכינוסים. הם אנשים ששיכים לדת כלשהי. לא לכת. סליחה אם הצורה שבא כתבתי את ההודעות הקודמות שלי נראתה טיפה אגרסיבית, אבל אני לא בא לפה כדי להגיד לכם מה לעשות. נתתי לכם הצעה, לכו, רק תראו מה הולך בכישופים. אל תעשו כלום, לפני שאתם מבינים מה אתם עושים, כמובן. אז סלחו לי על ההודעות האגרסיביות, אבל באתי לפה רק כדי לתקן שגיאה קטנה, ולתת לכם עצה קטנה. אתם יכולים להשתמש בה, ואתם יכולים לא. Blessed Be SNIP