ההלוויה של פרו

ההלוויה של פרו

מישו אמר קודם שההלוויה של פרו הייתה הלוויה נוצרית, ובזה אני לא כל כך בטוחה... בהלוויה ראו מישהי מדברת. היא ישבה ליד שולחן. על השולחן היו 3 נרות וקערה. אח"כ האישה הזו בירכה את הנשמה של פרו או משו כזה, ואז לקחה מין חבל או משו לא ברור והכניסה לאט לאט לקערה. אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי זה נראה כמו סוג של כישוף... אז מה זה היה? ועוד משו - בהלוויה הראו מין כזו חוברת\דף שמישהו\י החזיק\ה, ועל זה היה מצוייר סמל האחיות\כוח השלוש... מה זה היה? דנה. ואם כבר מדברים על ההלוויה של פרו, אני אדליק נר לזכרה

Ophel McNeil

New member
ההלוויה של פרו הייתה נוצריה,

היא התרחשה בכנסיה. האישה הזאת לא עשתה שום כישוף, זה היה סתם טקס סימלי, היא הספידה את פרו. בקשר לסמל, ככל הנראה פרו או פיבי שמו אותו, למען הסמליות. בסך הכל, לא צריך לנתח את זה כל כך, ההלוויה של פרו הייתה רגילה לחלוטין, אופל מקניל.

אבל...!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בדרך כלל בהלוויות נוצריות הם לא עושים את הקטע הזה עם הנרות והקערה והחבל... ומה היתה החוברת הזו בכלל? (הם לא חושבות שלשים ככה את הסמל שלהן זה קצת מסוכן???)

Ophel McNeil

New member
למה מסוכן?

מי יזהה את הסמל? כלומר, יבוא אדם ויצעק "או, הנה שלושה לולאות משולבות זו בזו, מכשפות! להוציא אותן להורג!" תחשבי בהגיון. בקשר לאישה, בכל הלוויה יש אדם שנואם ומספיד את המת, אומר כמה טוב הוא היה, וכו´. אצל פרו הם עשו את זה יותר סמלי, עם אישה שגם תעשה טקס קטן, זה הכל. לא לנתח את זה יותר מדי כבר אמרתי?

לא...

אם איזה שד פתאום רואה את זה...? ואם הסמל עצמו איכשהו מוכר או פשוט נחשף בתור סמל של מכשפות...? זה פשוט טיפשי לשים את הסמל הזה ככה סתם בעולם של אנשים רגילים! למה לעשות את זה בכלל?? סתם יכול להביא צרות! נ.ב. אנשים כאן מנתחים כל כך הרבה דברים אפילו אם הם טיפשיים מה זה משנה??? דווקא לי צריך להגיד????

Ophel McNeil

New member
לא הערתי ספציפית לך,

הבעיה שאנחנו מנתחים למוות לוויה אומללה, כשאני מתערבת שהיוצרים בכלל לא חשבו על מה שאנחנו מעלים. בקשר לסמל- את מעט פרנואידית... מה ז"א להביא את הסמל הזה לעולם של אנשים רגילים? את מודעת לכך שזה סתם שלושה לולאות שלובות, אין לסמל הזה אפילו כוחות. זה כמו להגיד שזה שפייפר קראה למועדון שלה P3 זה מטומטם ומנסה להביא צרות. זה כולה שם, וכולה סמל. אני לא רוצה לדעת מה עושה שד בהלוויה של פרו, אבל גם אם הוא יראה את הסמל, ואפילו יזהה אותו- מה אז? את מי הוא יתקוף? מה הוא יעשה? אל תשכחי שגם שדים רבים גם ככה יודעים שהן המכושפות, אז זה לא ממש משנה. הן שמו את הסמל מאותה סיבה שהאישה עשתה את הטקס- זה סימלי, וזה מיוחד. וזאת הלוויה של אחותן, שמתה "בשם" הסמל הזה, כשהיא הגנה על חפים מפשע. אופל מקניל, ניטפקרית (נו, מי לא יודע מה זה...) מושבעת.

Gal-Mo0D

New member
צר לי מאוד להגיד לך

אבל ההלוויה הייתה הלוויה וויקאנית. לא נוצרית. אז זה היה בבית קברות נוצרי, סו ? אם היית מתמצאת בדת הזאת, היית יודעת שבוויקה עדיין נקברים בארון ומתחת לאדמה, הטקס קבורה היה וויקני להפליא.

Ophel McNeil

New member
מתי טענתי שהטקס לא היה שייך

לוויקה? אמרתי שהוא היה נוצרי, זה לא סותר אחד את השני, אתה יודע.

אהא! רואים?! ידעתי שמשו מוזר!

וזה גם מוכיח (לדיון שהיה קודם על הדת שלהן) שהן כ-ן וויקניות ולא נוצריות!!

Cole cohen

New member
הוויקה היא כת לא דת!!!

זה אומר שהן יכולות להיות גם נוצריות וגם וויקאיות!!!

Snip

New member
אתם דפוקים בשכל ?!?!?!

וויקא זאת דת !!! זאת לא כת, ולא אמונה ! זאת דת !! אולי כדי, שכולכם תבואו יום אחד לפורום מאגיה וכישוף, ותראו את העולם האמיתי של כישופים! ותאמינו לי ! זה הרבה יותר טוב מסתם לראות סדרה בטלוויזיה. גם אני הייתי פעם מעריץ של הסדרה, מעריץ שרוף. אבל היום אני עברתי לעולם האמיתי !!!!! לא בשטויות האלה. ודרך אגב, ההלוויה של פרו הייתה בנוסח וויקאני, לכן יש את החבל והכל. בסדרה העתיקו מנהגים וויקאניים ונוצריים ושילבו אותם. בחיים האמיתיים אין כזה דבר. אז אני ממליץ לכולם לבוא לפורום מאגיה וכישוף, ולפקוח את העיניים. ואם לא הבנתם עדיין, וויקא (WICCA) זאת דת !!!!!!!!!!

wee man

New member
אני רוצה לאחל לכל הפורום מזל טוב!

סופסוף הגיע לפה משהו שיודע על מה הוא מדבר!! אתה עם החיוך על הפנים, מה אתה כל כך שמח? לא דיברתי עליך, התכוונתי לSnip. וויקה זאת דת! לא משנה מה כל הננסים המתלהבים פה חושבים... תשמעו, אני לא אומר שמכושפות זאת סידרה גרועה אבל באמת, אם הייתם קופצים לפורום מאגיה וכישוף הייתם מבינים שכל הסידרה הזאת היא חרטוט אחד גדול. (חוזר ואומר, אין לי שום דבר נגד הסדרה פשוט זה לא ככה במציאות). לכל האנשים שלא יודעים מהחיים שלהם: הנה לחש בסגנון מכושפות כדי להפוך מישהו שיהיו לו מוח של צפרדע: Higady, pigady, pong! I give you a mind of a frog! חח, גם כן....

As I Am

New member
מה לעזאזל הבעיות שלך?! ../images/Emo103.gif

תודה שקפצת לבקר ולהצהיר בפנינו עד כמה אנחנו דפוקים, אוהבים אותך. שלום!
אנחנו אוהבים את הסדרה... לא מריצים פה עובדות על מאגיה וכישוף אלא מדברים על הסדרה מכושפות... אולי זה נתן לך מושג כלשהו למה זה השם של הפורום?! מן הסתם, אנחנו לא אמורים לדעת את המנהגים של דת הוויקא, ההבדל בינה לבין הנצרות או כל שאר הדברים שהפורומיסטים בפורום מאגיה וכישוף כותבים בדיונים שלהם, כי אנחנו לא חברים בפורום ההוא, לאו דווקא מתעניינים בנושא של הפורום ההוא, ואנחנו בסך הכל מעריצים של סדרת טלוויזיה. אם זה יותר מידי או פחות מידי בשבילכם, אתם מוזמנים לא להיות כאן, תודה! לין

היי, גם אני אמרתי שוויקה היא דת!

ברור שזה לא ככה במציאות! מכושפות זו סתם סדרה (לא סתם - הכי טובה) שצופים בה כדי להנות ולא כדי ללמוד את תורת דת הוויקה או משו... זו סדרה פור גוד סייק!!!

wee man

New member
שיהיה לכם בכיף!!

הבעיה שלי זה לא שזה לא אמיתי. הבעיה שלי היא שאתם כותבים ומתפלספים על דברים שאתם לא יודעים ושהם לא נכונים. חבל שאין לכם מישהו קבוע בפורום שבאמת יודע על מה הוא מדבר. אני לא מאמין, שוב אתה מחייך, על מה השמחה והצהלה? אני לא מתכוון אליך, כתבתי אחד שיודע על מה הוא מדבר... תעשו טובה, לכו תדברו עם גמדים קטנים וורודים ותשאלו אותם על מה בכלל אתם מדברים

Snip

New member
אתם פוחדים?

כולכם פוחדים לראות את העולם האמיתי? כולכם פוחדים לעזוב לרגע את הסדרה שלכם, שדרך אגב, לא אמרתי שהיא גרועה או משהו כזה, רק אמרתי שהיא מעוותת את האמת. אז אתם פוחדים לצאת לרגע מהנןרמה שקבעתם לעצמכם ולבדוק מה יש בעולם האמיתי?
אני לא אומר לכם לא לראות את הסדרה, אני רק נתן לכם עצה, בואו, ותראו את העולם האמיתי. אני, אישית, אחרי שאהייתי מעריץ של הסדרה, עברתי מהר מאוד לכישופים אמיתיים. זה שווה את זה. תנסו, מה כבר יכול לקרות לכם? SNIP

resputin

New member
...

אתה מדבר מאישזהי עליונות כלשהי, שאנחנו <אם לא אכפת לכם שאני מצרף אותכם אליי> לא מבינים? "פוחדים לראות את העולם האמיתי" מאותו הדבר אפשר לומר את אותו הדבר עלייך, "תראו אותו, הילד המסכן שבוי בחלומות על כשפים ותליונות", אני דווקא, גם נמצא במאגיה וכישוף, כבר מספר שנים, ולא בהכרח מסכים על האמרה הזאת, אבל היא מתנוססת די בקלות.. מה שאני אומר זה אל תקבע חיים של אנשים אחרים, אין לך את הסמכות, ואל תציע לאנשים לעשות משהו כי "זה פועל יופי אצלך", כי אם זה יתפוצץ להם בפנים, אתה תהיה אשם. אני, אישית, אחרי שאהייתי מעריץ של הסדרה, עברתי מהר מאוד לכישופים אמיתיים. זה שווה את זה. תנסו, מה כבר יכול לקרות לכם? מה יכול לקרות לכם? מה יכול לקרות לכם!? תגיד לי מה אתה צוחק!? כישוף זה עסק רציני, אם אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול להכנס עמוק לבוץ ויהיה לך ממש קשה לצאת החוצה, מספיק שאתה עושה דבר אחד הכי קטן לא נכון, הכל יכול להתשבש והתוצאות? יכולות להיות הרסניות. ועוד משהו, אני באמת לא חושב שאהרון ספלינג ושאר חברי צוות ההפקה רוצים בנוער האמריקאי והכללי שצופה בסדרה שינסו להעיף אנשים ברחוב, לעזור את הזמן, לפוצץ דברים או לעופף - וגם אם כן, הם עושים מספיק שטויות כדי להרוס את זה, אולי יש להם את כל הכלים והמרכיבים, והם מראים פה ושם דברים של אמת, אבל בעקרון - כל הבסיס שלהם מעוות! לסיכום, כמה דברים שלמדנו: * אתה מראה בטחון רב, אבל עשית שגיאה גדולה של מתחילים עם הערת ה"מה כבר יכול לקרות" * וזה עצה לחיים - אל תנסה להטות אנשים למסלול חיים שמתאים לך, כי הוא מתאים לך, המסיונריות הזאת עוד תעשה לך צרות ערב טוב, ¥ רספיוטין ¥

למעלה