ההכב שלכם

TakTik

New member
ההכב שלכם

לא לא תצטרכו לרשום עכשו הרכב שלם...פשוט מה שתעשו זה שאני ארשופ פה את רשימת שחקני חיפה ואתם הולכם כול אחד,לרשום שחקן אחד שהוא פחות אוהב או לא חושב שמגיע לו מקום בהרכב ההרכב הולך להיות 2:4:4 כלומר שני חלוצים,ארבע קשרים וארבע שחקני הגנה. מה שאומר שאם יש 6 חלוצים בחיפה והורידו כבר 4 חלוצים אתה לא יכול להוריד חלוץ.ברור? הנה רשימת השחקנים מחולקת לתיפקוד: שוערים _______________ דודו אוואט ניר דוידוביץ' תום אלמדון הגנה: _______________ אריק אג'יפור אריק בנאדו אבישי ז'אנו אדורם קייסי אלון חרזי יוסי נגר קשרים: ______________ ג'ובאני רוסו גיז'רמו ישראלביץ' וואליד באדיר מיכאל זנדברג ננאד פראליה עידן טל ריימונדאס ז'וטאוטאס שי בירוק אייל אלמושנינו חלוצים: _____________ יעקובו אייגביני ניר סביליה ערן לוי אליניב ברדה יניב קטן רפי כהן

TakTik

New member
אני אתחיל ואני אוריד את אריק

אג'יפור...לא בנאדו
שלדעתי פשוט לא טוב כמו חרזי

agent V

New member
אוקיי...הבנתי את המשחק...

(בסופו של דבר...חחח
) אני מוריד את ניר סביליה, שדבר ראשון, טוב הוא לא בחיפה אז למה שיהיה בהרכב?
וגם כשהוא היה בחיפה אף פעם לא אהבתי אותו, ובפעמים שהוא כן שותף במשחק הוא לא תרם כמעט כלום..

TakTik

New member
הרשימה כרגע

אגב העדפתי להשאיר את הנוטשים (או הנטושים) בכול זאת.....שיהיה
שוערים _______________ דודו אוואט ניר דוידוביץ' תום אלמדון הגנה: _______________ אריק אג'יפור אריק בנאדו אבישי ז'אנו אדורם קייסי אלון חרזי יוסי נגר קשרים: ______________ ג'ובאני רוסו גיז'רמו ישראלביץ' מיכאל זנדברג ננאד פראליה עידן טל ריימונדאס ז'וטאוטאס שי בירוק חלוצים: _____________ יעקובו אייגביני ערן לוי אליניב ברדה יניב קטן רפי כהן

Ayuli

New member
אני אוריד את...

יעקובו איגביני...בגלל שהוא כבר לא איתנו

MiToOsH

New member
מורידה את.... ../images/Emo104.gif

תופים... טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם טדם ........ יוסי נגר. פשוט אמרתי הרכב 4:4:2, וכל השאר יותר טובים ממנו, בכל זאת

TakTik

New member
והנה הרשימה מעודקנת..ולא שחכתי אותי

אי אפשר להוריד יותר מגנים שוערים _______________ דודו אוואט תום אלמדון הגנה: _______________ אריק בנאדו אבישי ז'אנו אדורם קייסי אלון חרזי קשרים: ______________ ג'ובאני רוסו גיז'רמו ישראלביץ' מיכאל זנדברג ננאד פראליה עידן טל ריימונדאס ז'וטאוטאס שי בירוק חלוצים: _____________ ערן לוי אליניב ברדה יניב קטן רפי כהן

MiToOsH

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo104.gif

וד"א, מעודכנת
מה ניסגר איתכם השבוע

O n y X

New member
אז אלמדון הוא השוער

החלטה טובה... אף אחד לא ענה על השאלה שלי, מתי אוואט הדף פנדל? ולמה הוצאתם את באדיר?

TakTik

New member
אוואט לא עצר פנדל בתקופתו במכבי

כי לא היו לו כול כך הרבה הזדמנויות אבל לפי מה שזכור לי בתקופתו בהפועל הוא היה מצויין בזה זכור לי משחק אחד נגדנו בגביע שהוא עצר 3 פנדלים

O n y X

New member
אכן...

1. באדיר-2 פנדלים מוחמצים העונה וכבר הוא אידיוט? 2. איזה זיכרון קצר יש לי...וגם את הפנדל של דגו הוא כמעט עצר...כמעט...מקווה שפעם הבאה הוא יצליח לעצור אותם

MiToOsH

New member
בלי קשר לפנדלים.. ../images/Emo104.gif

יש לו הרבה פעולות שהוא עושה שהן מממממממש טיפשיות.

למעלה