ההימור הבא שלי

drormeir

New member
ההימור הבא שלי

הערת אגב: כל השקעה שיש בה סיכון וסיכוי מוגדרת בעיני כהימור. לכן החיים הם הימור! כאמור לקחתי שורט אירו-דולר ב- 1.4350 וכרגע הוא מדשדש לו באיזור 1.4330 מיקמתי את הטייק-פרופיט ב... 1.4100
העיסקה היא מינימלית (5000 דולר) אין סטופלוס אבל אם אתם מתעקשים... אז הסטופלוס ב- 1.4500
אלך לישון ומחר אבדוק. במידה ויהיה מהלך מהיר ואז דישדוש אז מאוד יכול להיות שאצא מוקדם יותר מההימור. אני מספר לכם מראש כדי שאם אפסיד אז לא אסתכל על עצמי במראה מרוב בושה ואז אולי אפסיק עם השטויות הללו. בהצלחה לכולם בהימורים!

webguy

New member
זה פורום הימורים ....?

בכסף שאתה עומד להפסיד תלך ללמוד בהתחלה ניתוח טכני .....ובעיקר קווי-תמיכה והתנגדות ומגמה ... פריבונאצי וכדומה .. ואחרי זה פורקס בדמו כמה חודשים טובים ... שוק אופציות המעוף לדעתי מתאים לך יותר ...אם אתה רוצה להמר בסטייל .

drormeir

New member
אוקי... בעזרת פיבונאצ'י אני מהמר ש...

האירו-דולר יפול לאיזור דישדוש בין 1.4220 ל- 1.4180 אין לי אפשרות להעלות תמונות אז הנה המרשם: גרף נרות של שעה. פיבונאצ'י ראשון: מהתחתית ב- 29-30 ליולי אל השיא ב- 5 לאוגוסט פיבונאצ'י שני: מהתחתית ב- 17 לאוגוסט עד לשיא ב- 27 לאוגוסט פיבונאצ'י שלישי: מהשיא ב- 27 לאוגוסט לתחתית ב- 26 לאוגוסט פיבונאצ'י רביעי: מהשיא היום בבוקר ב- 1 לספטמבר אל התחתית ב- 31 לאוגוסט מהראשון קח את 50% ואת 61.8% מהשני קח את 50% ואת 61.8% מהשלישי קח את 100% ואת 127.2% מהרביעי קח את 127.2% ואת 168.8% כמו שאתה רואה הפיבונא'צי השלישי לא מסתדר בדיוק עם ההימור אבל אני יכול להמציא פיבונאצ'י אחר שדווקא כן יתאים עם ההימור שלי. לכל הימור אני יכול להתאים פיבונאצ'י שתומך בו ולכל פיבונאצ'י אני יכול להמציא הימור. מסקנה הכל הימורים. אני משתדל לכתוב שזה הימור כדי שאף אחד לא יחשוב שזו המלצה חס וחלילה. לא צריך לייחס לזה חשיבות גדולה יותר מאשר הימור בקאזינו.

drormeir

New member
קידמתי את היעד אל 1.4290

אבל יכול להיות שאני אצא מהלונג אם יהיה דישדוש באיזור 1.4275.

למעלה