ההייתי או היה זה חלום?

ה-שונית

New member
ההייתי או היה זה חלום?

תשמעו (או יותר נכון, תשמענה): החיים שלי הם סרט מהסוג המשובח ביותר... אני עדיין לא יכולה לפרט... אני עדיין לא מאמינה למקרא התסריט (גאוני, פשוט גאוני)... האימפרוביציה והתושיה שנדרשים מהשחקנית הראשית... קצת מוגזמים... אבל היא עומדת בכך בכבוד ובגבורה (בינתיים). לילה טוב, שונית (שמבקשת שישמרו לה מקום של כבוד בשלוותא, על כל צרה שלא תבוא)

KONFUZ

New member
שלום לך שונית....חשבת אולי..

להתחיל לחיות חיים אמתיים...חיים שלא מצריכים אותך להיות שחקנית..?? קונפוז~

taltallim

New member
שימי לב....

שנוניתי החוגגת.... פסיכולוג חובב - בפורום!!!! תלתלים (שכל הזמן דוחה... את תחילתו של היום)

KONFUZ

New member
מתעב פסיכולוגים !

חס וחלילה לא עלינו אני לא פסיכולוג. לא מתיימר! פסיכולוגים תמיד גרמו לי לחשוב שהבעיה שלהם...זה הם עצמם! קונפוז~

ה-שונית

New member
הם...

מאד אמיתיים החיים האלה!!! מאחר ויצירתיות האירועים כי כה לא שיגרתית, כה לא רגילה, או משעממת, כי אם מסקרנת, מותחת, מרגשת, מדהימה... אני מרשה לעצמי לקרוא לחיי ``סרטים``... להוגה (הוא האלוהים הפרטי שלי) ``התסריטאי``... ולי (שנאלצת לקחת חלק בכל אלה, בשמחה רבה, יש לציין)...``השחקנית הראשית``... אז נא לא להפליג לשום לניתוחים פסיכולוגיים... זה מיותר שונית (שטרם בחרה את ``הנבחר/ת`` לו תיתן לנבחור בחייה)

KONFUZ

New member
קצ`קה

את מנגחת כאן חופשי.. לימדי לצחוק.. נ.ב לא מעוניין בכלל להיות מועמד לנבחרת! נ.ב מספר 2 - את כותבת כאן דברים אשיים...אז בבקשה ממך לא ``לבכות אחר כך`` נ.ב - 3 מה שלום הסוס על האביר הלבן?? ;-) קונפוז...(המוריד את הראש לבעיטה אדירה של שונית)...

ה-שונית

New member
ואללה יופי...

מגיע לפה בחור חדש... כל מה שהוא עושה זה לבכות (מייחסים לי את זה, מייחסים לי אחרת, ואני בכלל לא זה ולא ההוא וכאלה)...ואח``כ עוד עושה השלכות רגשותיו עלי. ממל`ה, אני ממש לא בכיינית ואין לי בעיה עם צחוק טוב ופרוע. להיפך - אני מרבה בו אפילו. אז יאללה... צא לדרך, המפתחות בפנים ודרך צלחה שתהיה לך שונית (שמתחילה להימאס עליה הדמות החדשה)

KONFUZ

New member
מעיידעלה...

אם נמאס לך תני גז !! קונפוז~(שכבר אתמול נמאס לו מהדמות הנשית/גברית הישנה) נ.ב...לעומת ידידך הנעלם אני לא בדיוק מתרגש מ``הנועם `` שבך :)

ה-שונית

New member
גם הוא...

לא ממש התרגש... ולראיה נעלם וגם היה מתייחס לתפל ולא לעיקר אז אם גם אתה לא רוצה שאמשיך להתנגח בך/איתך ברור מילותיך ביתר קפידה (אופס... יצא לי חרוז) והחיים יהיו פה הרבה יותר נעימים לכולם שונית (מוציאה דגל לבן בשל עייפות החומר)

ה-שונית

New member
תזהר...

שלא יתקע עליך החיוך... זה עושה קמטים! וחוצמזה... אם אתה כבר כאן... מה ללבוש לארוחת גורמה בבית האביר? (ותזכור שצריך לשמור על דימוי ה``קלאסה``) שונית (בדילמה לפני הארון)

KONFUZ

New member
הקשיבי יקירה

ליבשי שמלה קייצית שובבית שתתלבש בול על כל 152 הסנטימטרים המושלמים שלך !! ואם הוא באמת שווה...אז תתנהגי בטבעיות.. ותאמיני לי שהוא יפול לזרועותייך כמו עגל טרי ...לרוטב יין עסיסי בן יומו שיהיה בהצלחה חמודה!! קונפוז..(מפרגן)

למעלה