ההייייי

elinoroosh4

New member
ההייייי

מה קורההההההההההההההההה?????????? אתם והאינויאשה שלכםםםםםםםםםםםם זוכרים אותיי????????????????????????????

ברור...ברור שזוכרים

רק תזכירי לי מי את XP יואווווווווווווווווו איזוווווווווווו מאאאאאאאגניבבבההההה אתתתתתתתתתתת!@#??<!@>#<!@>#?<@!> לא.

דורבל

New member
אם כבר התחילו אם החזרה לפורום

אז קבלו גם אותי בחזרה
אז ככה, לכל אלה שאין להם דרך לראות את הפרקים של אינויאשה אחרי שהפסיקו לשדר [כן כן מצער ביותר] אז יש אתר שכל מיני אנשים מעלים סרטונים אז איכשהו כשגיליתי את האתר הזה גם גיליתי שהעלו לשם כל מיני פרקים אבל לא הכל זה פרקים מלאים ויש כאלה שאנשים מדבבים אז בלי הרבה מילים הנה האתר----www.youtube.com ושמה צריך לחפש בקטעי וידאו את הפרקים של אינויאשה

lirazi האחת

New member
באתר הזה יש את כל הפרקים של אינויאש

*אינויאשה. אני ראיתי את כל הפרקים של הסדרה מהאתר הזה.

מית צאן

New member
האאאלללללללוווווו../images/Emo119.gif

מצצצצצצצטטטטטטטטעעעעעערררררררתתתתתתתתתתתתת אאנננננננננייייי לאאאאאאאאאאאא זוכככככככככככככככרררררררררררררת אוווווווווותךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתתתתתתתתתתתתתה הצצצצצצצצצטטטטטטטטטטטטטרפתתתתתתתתתתת לפפפפפפפפפפפפווווווווווווווררררווווווווווםםםםםםםםםם?????????????????

MichelleLev

New member
Guess who is back?!?!?!?!

חזרתי!! עם עברית!!!!!!!!!!!!!1111111 בוחעחעחעחעחעחעחע

מית צאן

New member
|מוחצת|../images/Emo119.gif

התגעגעתי;; |מוחצת חזקחזק| פאק אני חייבת מפגשפורומ דחוף._.;;;

mikokikyo

New member
מפגשפורום../images/Emo45.gif

אני רוצה לפגוש אתכם;;;;;;;;;;;; למה המפגשפורום הבא כל כך רחוק?;;;;;;; ;; *מפגשפורום...*

ני צ'אן, הכוונה, טל קון

מוסר לכם ד"ש B] הילד חולה O: תפציצו ב"החלמה מהירה" ולא, אני משמידה את כל העגבניות בבית שלכם B] קדימה פאקצות.

Lust chan

New member
טלצ'אןבישי 3333>../images/Emo135.gif

'ני וליסע כבר ממש דאגנו ;-; תרגיש טוב 33333333333333333333>

למעלה