ההיום

מצוטטת

New member
ההיום

יום שישייייייייי ההיום יום שישי מחר שבת מחר שבת........ זוכרים
אז יוצאת לי לכמה שעות של סק"ס מבקשת כשאני חוזרת למצוא כאן כדלקמן: מטבוחה מעשה ידיה של יערית שומעת
פרחים לשבת במשלוח אישי מניצת שומעת
איזו חוויה או תובנה נרדוש הבנת אותי
איזו מקלעת שירה שמזמן לא שמעתי מרות
שומעת
לא'כפת לי תוספת של קצת סלט אבוקדו , אחרי התיזכורת מאתמול הִיביתא לי ת'חשק שומע
איזה
מיזמור בפורצתית מיקירנו לונלי......... גם ממזמואזל גב' באודולינה לא 'כפת לי איזו שורה לטעום.....שומעת
יהודה אופו אתה.......גם בתמונה מסתפקת........ ויש כאן עוד מלאן חברורים........ אז יאללה אל תאכזבו ...... אה כמעט שככתי אותך עפרה......אז מה אם ירד לך קצת הכוח תנוחי מחר......... |מצוטטת שבודקת את ערנות הציבור......ותחזור לבדוק ת'ביצועים|

r e d head

New member
נניח....

שאופן קבוע, סוג מסויים של גברים נדבק אלי מה זה אומר עלי? שבת שלום ומבורך, עם הרבה מיצוות טובות.

*יערית

New member
אז מה היה לנו שם......

מטבוחה לא נעשתה{הוא אשם כי לא קנה עגבניות
ואני אשמה שלא רשמתי ברשימת סופר
} אבל יש....דגים של שבת.. יש ארטישוקים,יש עוף בגריל שמחכה לחום התנור בליווי תפו"א...ויש סלט פלפל חריף, וזהו...חם למי יש כוח להתבשל
אך ...הבית נקי וקריר וזה היה חשוב לי לקראת השבת החמה שקרבה.
מצ'ו מה את עשית עבור המדינה?

רות 2

New member
מה זה ת'בלבלת מצו???????.

מקלעת שירים... זה תפקיד של מזליקה לא שלי....... חפשי לי תפקיד אחר....... אבל בנתיים נעביר לך אימייל שקיבלתי.... החיים -אינם רודפי שלום, אך אינם בוחלים במלחמה. החיים אינם בעלי אמונה בדת, אך בהחלט ברי אמונה. החיים-אינם מעדיפים גזע או לאום, הם מוענקים בה במידה לכולם החיים-אינם בעלי העדפת צבע, אך מכילים בחובם שלל גוון וצבע החיים- אינם מבדילים בין טעם וריח, אך בהחלט מבדילים בין תחילתם ןסופם. החיים מכבדים את מושא מקבלם- אך האם מושא מקבלם-מכבד אותם??....
כולה מה אני לבקש השבת......... כבד את מי שעומד מלפניך ,מאחוריך, ומצדדך,

מצוטטת

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

קבלנה עידכון לא
לא מהמטבח אני חוזרת יערית......
NO WAY בחום כזה.....מה ש'תגעתי תגידי ? (בשביל מה/מי אני קורעת את הטוס...שלי כל השבוע) אז אספתי את השוורית שלי שתחייה מביה"ס יצאנו לנו ל SHOPPING קטנטן ציידתי את המתבגרת שלי בכמה פרטי לבוש אישיים לקיץ המגיע........ (אוחחחחחח להתרגש איתה ולראות אותה עם הבעת הפנים המביכה מה), את השאלות גישוש הראשוניות האלו...שכל כך קשה להן להוציא מהפה..... כבר היה שווה את סיוט השוטטות בחום המעיק. בדרך (בהגהה של ידידנו דודו טופז) פינקתי ת'עצמי בדיסק חדש..... איך לא.....של יקירי.....שלויימה
והנה אני כאן חזרה ב-
הקריר בתנור מתבשל לו העוף האינדיאני שהילדודס שלי אוהבים (מתכון נורא נורא מסובך.....אל ת'שאלו)
אז זהו יערונ'ת...... זה מה עשתי למען למען ה......שלי מה לא מספיק
אז אפרוש לי לשנת היופי שלי
לא לפני שאגיש לרדושק'ה
קטן ממני..... ואל תשכחו, עוד אחזור לבדוק את שאר החברים.

האינדיאני הזה...

הרי תמיד אני צרכה ל'שות מקצה שיפורים גם מהפשוט ביותר תנסי פעם למלא אותו מעדןןןןןןןןן

שיווווווווו בחם הזה

הפרחים כמעט נבלו לי בדרך ועכשיו לוקחת לי הפסקה קטנה מהמטבח אחרי שהקוסקוס כבר בושל וגם המרק הממולאים על אש קטנה המשייר מתבוסס בלימון והצלי מחכה לתורו על הגז נשאר עוד לקלף תפ"א ולאפות עוגה שישבת של אורחים (כאילו שיש שישבת שאין אורחים
)

*יערית

New member
הרגת אותי מצצחווווווווקקקקקקקקקק../images/Emo13.gif

משייר? משייר? אני רוצה שלמוע את המיבטא....מ ש יי רררררררר
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קוסקוס קוסקוס....... ואצלינו הוא בכלל מרוקאי ולא טריפוליטאי
טוב בלי משייר...רק ירקות עליו... ולנו אין אורחים....סליחה בעצם אולי החייל שלי יבוא.. אחי הקטן
הם תמיד נשארים קטנים..... שבת שלום

מה לא הבנת אדמו?

רק תשאלי
הירקות החמוצים שבלעדייהם אי אפשר נקראים משייר (בטוניסאית) קחי לך פלפל בשלל צבעים,כולל פלפל חריף גזר אפשר גם קולורבי וכרובית כולם חתוכים לרצועות דקות לימון חתוך לשמונה מלח ועוד לימון לסחוט מעל זה כל הסיפור שקוראים לו משייר יאמיייי

ניצת מאיפו באת לי.....

יודעת כמה זמן אני רוצה לדעת איך מכינים את הטעים הזה מהחברה הטריפוליטאית שלי... התביישתי לבקש.. ואת אמא שלה לא ראיתי יובלות... יו צריך לבקר..... בכל אופן תודה
אני אוהבת גם כרובית וגזר בפנים.....

../images/Emo124.gif

משיי רררררררר שמעת? וגם אצלי הוא לא טריפוליטאי, אבל גם לא מרוקאי פשוט טוניסאי
עם מרק אדום (ולפעמים את מקומו מחליפה הפקיילה) כפיתא , טירשי ו.... משיירררררררררררררר ואצלי האורחים היום זה גם אחי ה"קטן" (27) עם חברה שלו שבת שלום יעריתוש

*יערית

New member
שוב פעם הרגתתתתתתתת אותי../images/Emo13.gif

כפיתא .....טירשי?????????????????????????? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את מחזירה אותי לתוך המילון האנגלוסקסי
של חמי
שיהייה בתיאבון
והכי חשוב.... שבת מקסימה בחיק המשפחה

למעלה