ההיא של ההוא

Mr D234

New member
ההיא של ההוא

ההיא של ההוא, היא מסוג הבחורות שנהגתי לפנטז עליהן כשהייתי נער, הבחורות האלה שלא דופקת חשבון. צובעת לבלונד, לא רזה אנורקסית ,אלא שיש מה לתפוס. ההיא של ההוא, אמרה לי שקוראים לה ענבל, כשחיכינו ביחד לרכבת. היא הייתה אדישה, אבל חייכה כל הזמן, בדיוק כמוני.. וביום חמישי, ברכבת, ההיא של ההוא, ישבה לידי ולא ליד ההוא. וביום חמישי, הרכבות עמוסות. וכשיד אחת נוגעת בשניה, רק מחוסר מקום, נפלט חיוך. וכשמדברים, ונהנים, היא כבר לא של ההוא, היא כבר איתי. ומפה לשם, רגל אחת מתחככת ברגל, רגל שעד לא מזמן נגעה ברגל של ההוא. ומכאן, העניינים התגלגלו, בדיוק כמו כדור השלג הזה שתמיד אוהבים לדבר עליו, למרות שאף פעם לא יורד פה שלג גם ככה. וכשהשפתיים שלי פגשו את שלה, לא יכולתי שלא לתהות, אם הפה שלה נישק גם אותו, ואם זה אומר שהיא של שנינו, או שאני תקוע בין שניהם. וכשחזרנו לבית שלה, הוא לא היה, אבל הבגדים שלו כן, מה שלא הפריע לה להוריד את הבגדים שלה ולזרוק את שלי בפינה. זה גם לא הפריע לה להסביר לי שאין סיכוי שאף פעם לא גמרתי ממציצה, ושהיא תוכיח לי שזה אפשרי. ואחרי שהסברתי לה שזה לא הכרחי וגמגמתי משהו על משהו אחר, היא דחפה את האגן שלה לפנים שלי ואמרה לי לשתוק, אז לקקתי. וינקתי, וליקקתי שוב, במעגלים, במעוינים, בקוים ישירים, במשיקים. חזרתי על גאומטריה אנליטית ופיתחתי משוואות עם הלשון, ציר ה- Y וציר ה- X התלכדו בדיוק בנק' אחת, הנק' הזאת שהיא כל כך אהבה, כשהלשון שלי נגעה שם, כל המשוואות נמחקו, הכל התנפץ לאלפי רסיסים, בזמן שהזין שלי היה תחוב עמוק בפה שלה. וכן, בסוף היא הוכיחה לי שאפשר לגמור ממציצה ההיא של ההוא, הייתה גם שלי לערב אחד

bugbuster

New member
../images/Emo91.gif פנטסטי

פשוט פנטסטי פנטסטי כבר אמרתי?

Lateralus 666

New member
אהבתי אהבתי אהבתי !!

כתיבה יפה, שנונה וחכמה...ממש ממש אהבתי ! - תמשיך !!

למעלה