ההיא מהריצה

ההיא מהריצה

היום בערב יצאתי לי לריצה בשדות שליד הבית. אחרי כ40 דקות קשות ומזיעות במיוחד קולטות עיניי רכב תקוע עם מכסה מנוע מורם בהמשך המסלול... כבר אחרי כמה צעדים אני מבחין בדמות שקשה היה לראות אם היא של גבר או אישה...בכל מקרה סיקרן אותי במה מדובר... כשהתקדמתי כבר לא היה ניתן לטעות. היא הייתה לבושה במכנסונים קצרצרים , החזה שלה איים לפרוץ החוצה הגופייה הקטנה שלה והפנים שלה אם לא היו כ"כ מבועסים מהרכב היו יכולות להיות חמודות באמת.... עצרתי הצעתי עזרה...... היא חייכה...(צדקתי הפנים שלה בהחלא יכולות להיות חמודות) חייכתי חזרה ופניתי למלאכה.... ככה, תוך כדי שאני מקרר לה את המנוע אני מחמם לה משהו אחר...מדברים, מצחקקים ואני רואה שיש זרימה... כשאני כבר קרוב לסיום היא מתקרבת..שואלת מאיפה אני יודע? אמרתי שאני לא בתול וכבר היו לי כמה חמות בעבר... היא צוחקת ומבינה את הרמז... נישקתי אותה בעוצמה....מפה כבר הכל הפך אחרת...מהיר, חזק, ומלא תשוקה. הנשיקות הפכו מהירות וחמות. הלשונות נקשרו ונרטבו ואני כבר עומד מתוח כולי...מחכה לגאולה. נכנסנו למושב האחורי והתפשטנו.. ידי ליטפה את הכוס הרטוב...מעסה אותו בתאווה...לשוני ליטפה את פיטמתה וידי חפנה את אחורייה.. אצבעותי עשו בה כבשלהן...לא מייחסות כל חשיבות לזרות המוחלטת. ליקוקי עלו לצווארה ומשם לאוזנה...יורדים חזרה לשדייה הזקורים ומשם מפנים את מקומם למציצות ארוכות וחושניות.. אני רואה שהיא קרובה ומחליט להגביר את הקצב....היא מתפוצצת על ידי.... מחייכת ושמחה אני שואל אם אפשר להתחיל כבר? היא חצי מופתעת חצי צוחקת...אומרת לי שאני משוגע... אני מסובב אותה עם התחת אלי ומגרה אותה עם הזין שלי באחורייה... היא מתחננת שאכנס...ואני נענה. אני מגביר מהר מאוד את הקצב ומתרכז במיצייה שעוטפים לי את הכלי...הרטיבות פשוט מוציאה אותי מדעתי. המפגש הזה שךל התחת שלה עם האגן שלי מייצר קולות נפלאים.... פאק פאק פאק פאק אני מושך את שיערה לאחור...היא גונחת אני מגביר ונאנח אנחה משל עצמי...מרגיש איך שנינו מתקרבים לסוף הריצה... כשאני שומע אותה צורחת...אני מתפוצץ בפנים...ממלא אותה במיציי.... צוחקים מחליפים כמה מילים של נימוס והנאה...היא חוזרת לבעלה.....אני חוזר להמשך הריצה.... ;)

taltal0n

New member
מדליק ככה בריצה ...../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

חבל שכשאני רץ בשדות , אז הדבר היחיד שאני רואה זה ערבים בטנדרים !

למעלה