ההחלטה ....
שלום לכולם , מקווה שיש לכם איזה כסא פנוי ..בשבילי
אז קצת על עצמי .. שמי סיגל ואני בת 42 , נשואה בשנית (8 שנים ) לבעל מדהים שעשה לי תיקון לכל מה שהיה לפניו .. לשניינו ילדים מנשואים קודמים (4 בנות ) שלי בגילאים 20 ו18 שנים ולבעלי 18 ו 14 ... משתדלים לעשות את החיים הרמונים עד כמה שאפשר וכמובן שזה מורכב ...אבל מי אמר שהחיים קלים ?? פתאום עכשיו באמצע החיים אני מוצאת את עצמי בהריון ....(לאחר בעיות שהיו לי עם כל אמצעי המניעה ) לא הריון מתוכנן ...אני קוראת לו "הריון נסיבתי" שהנסיבות הביאו אותו אלינו ... ומה אני אגיד , זה מטלטל ! מצד אחד החיים שלנו במקום מאוד טוב , חופשיים , מאושרים אחד מהשני , הילדים גדלו הגדולה השתחררה וכבר לא גרה איתנו , הקטנה מתגייסת בעוד חצי שנה , השתיים האחרות גם אחת מתגייסת ואתם יודעים ... שקט לנו .. יש לנו הרבה זמן פנוי למלא ב... עצמנו (נשמע קצת סוציומטי ) ופתאום הריון ...... אם הייתי יכולה להגיד בלב שלם שאני לא רוצה אולי המצב שלי היה יותר פשוט , אבל יש לי לבטים ..יש לי הרבה סיבות ללמה לא להשאיר , ויש לי גם סיבות ללמה כן להשאיר (והכל אמיתי , כל סיבה נשמעת הגיונית פתאום) .. המוזר הוא שגם בעלי באותו מצב חחחחח.... אחח אם הוא היה חושב שונה ממני זה היה עוזר לי להחליט , אבל נכון לכרגע שניינו באותה התלבטות . אז התחלתי לגלוש ולחפש דברים ומקומות שיכולים לעזור לי לחשוב .... ומצאתי אתכם ! מה אתם יכולים לספר לי שיכול לסייע לי קצת עם המחשבות ??? סליחה על האורך , ותודה על ההקשבה , אחת שתיים שלוש , שלח.................. סיגל
שלום לכולם , מקווה שיש לכם איזה כסא פנוי ..בשבילי