ההחלטה קשה

שירולה3

New member
ההחלטה קשה

הי. אנחנו בתהליך חיפוש תורמת כבר 9 חודשים. מחפשים תורמת יהודייה כך שהאופציות מצומצמות נורא. כעת מצאנו שתי תורמות. אחת יפה בחיצוניות ואפילו דומה לי בצבע שיער אבל לא נראית חכמה במיוחד לפי דברים שעשתה בחיים ויש לה adhd. והשנייה נאה אבל לא יפה ובצבעים לא דומה לי אבל הרבה יותר חכמה ואינטלגנטית וכו. ועכשו השאלה. אפפעם לא יהיה מושלם אני יודעת. השאלה אם לחפש עוד או להחליט מבין שתיהן. איך מחליטים? הצילו. אני מרגישה שזה כבר עולה לי בבריאות

הילה724

New member
לדעתי

לדעתי לא צריך לשבור יותר מדי את הראש, אני אפילו תמונה לא רציתי לראות, ממש ביצת הפתעה.
התוצאה נולד ילד יפהפה.
תלכי עם הלב שלך כמו שקובי כתב לך וכמו שאת כתבת אין תורמת מושלמת.
את ובעלך גם לא מושלמים, הכי הכי חשוב ילד בריא! חבל לבזבז על זה זמן ואנרגיות תקחו החלטה. תשמרי את הדאגות והאנרגיות אחרי שהילד יוולד ותראי שאת תתעסקי רק בהתפתחות שלו.
מאחלת לך שתיקלטי מהר (כי גם זה לא מובן מאליו ויש בנות שלא נקלטות מהר)
בהצלחה.

החלטה קשה
קשה למצוא לעצמינו תחליף..... זאת היתה התחושה שלי, למרות שלי לא ניתנה שום בחירה אלא בחרו לי תורמת
ביקשתי נתונים מסויימים, קיבלתי נתונים אחרים ואומרים שהבת שלי דומה לי אז לכי תדעי
שיהיה בהצלחה
איילת

מבינה מאוד את ההתלבטות

זאת באמת החלטה לא קלה..
תראי, בסוף כמו שאיילת אמרה כולנו התפשרנו על משהו, אני כבר הדחקתי את כל הנתונים שנתנו לי על התורמת, אבל אם אני לא טועה בסוף גם אני ויתרתי על השכלה למרות שבהתחלה זה היה הקריטריון הראשון מבחינתי וגם במראה היא לא נשמעה מאוד דומה לי.
אני באמת כבר לא זוכרת. מנגנון ההדחקה פועל ובגדול.
בכל אופן, אני מקווה ומאמינה שהבית שבו הילד/ה תגדל יותר משמעותי מהגנטיקה.
בהצלחה!!
&nbsp

הדעה שלי...

שלום לך,
אני הייתי הולכת דווקא על הפחות יפה אבל החכמה יותר. כי גם אם תקחי את היפה יותר, יכול להיות שלא תקבלי מהיופי שלה , כי המראה שלה גם יכול להיות מושפע מאד מהגנים של האבא. ואז תקבלי מישהי שאולי תהיה פחות יפה, אבל עם סיכוי יותר גבוה לפחות אינטילגציה והפרעת ADHD.
עדיף לקחת פחות יפה, אבל עם סיכוי גבוה יותר שתהיה חכמה , ולהתפלל ערב ערב בהריון לה' שיתן לה יופי (ומנסיוני האישי גם התפילות נענות... ), ומקסימום תלמדי אותה מגיל צעיר לטפח את עצמה ולשמור על הגיזרה, וכך היא תראה יפה ומושכת בכל מקרה...
ומנסיון שלי - יופי זה דבר חשוב מאד ופותח דלתות, אין ספק. אבל בסופו של יום כשאת רואה שהתינוקת שלך בריאה ושלמה ומתפתחת בצורה טובה ואפילו מקדימה קצת את השאר, את מבינה שזה בעצם מה שבאמת חשוב: בריאות ואינטיגלנציה גבוהה. יופי, כאמור, אפשר להשיג גם בדרכים אחרות...

בהצלחה!

אשרת 1972

New member
לכן אני לא רציתי לבחור שום דבר לגבי התורמת

כי זה היה עולה לי בבריאות , מציעה שתעצמי עיניים ותחשבי מי הראשונה שקופצת לך לראש ובה תבחרי, המון בהצלחה .

למעלה