ההחלטה קשה לי כל כך

ההחלטה קשה לי כל כך

הנסיך שלי בן 8 חודשים ממש עוד 4 ימים
עד עכשיו קיבל הנקה מלאה.
מגיל 4 חודשים בעיקר חלב שאוב והנקה בלילה.
בגיל 7 חודשים בצבצה השן הראשונה ונשיכות הגיעו מיד, נשכתי שפתיים והמשכתי הן בהנקה הלילית והן השאיבות.
בשבועיים האחרונים לאחר שגם השן השניה יצאה, לא יכולתי לסבול את הנשיכות, המשכתי עם השאיבות ומאז הפטמה כואבת. התחושה שדי, הגוף עייף, כאילו מאותת לי. הפטמה יבשה, תחושה של סדקים, לפני כל שאיבה אני נושכת שפתיים חזק חזק כדי לא לצעוק השאיבות הראשונות, זה כל כך כואב, מרגיש ממש יבש.
כן, הכמויות ירדו גם כן, מ-140 היום אני מצליחה לשאוב 100 במקרה הטוב.
אני חושבת שזהו הגיע הזמן להפסיק, אני אומרת את זה עם דמעות בעיניים, אני כל כך נלחמתי, ממש נלחמתי.
אבל באמת מרגישה שהגוף עייף ומאותת לי ,די!
אבל ההרגשה כל כך רעה, אני אמורה לשאוב עכשיו אבל לא מסוגלת, כואב לי, לא יכולה יותר.
רוצה, אבל, התעייפתי
זה לא משנה כמה אומרים לי עשית מעל ומעבר, אני מרגישה רע. איך מתגברים על זה, אני מרגישה שאני מאכזבת את עצמי.
קשה לי נורא.
הוא יסלח לי???

תשובה

את עושה ועשית מקסים ומדהים
אני חושבת שאת צריכה לעשות החלטה מתוך מקום שלם ולא עם דמעות בעניים
אין מה לסלוח לך ,את עשית את כל מה שאת יודעת ויכולה
אני שואלת מה לגבי מוצקים וארוחות במהלך היום?
ומדוע ישנם כאבים בזמן שאיבה?יתכן והפעמון(החלק שבא במגע עם השד) קטן מידי?
את יכולה למרוח שמן של ויטמין E על השד בזמן שאיבה ואם לא יכולה לשאוב בכלל אז אולי שאיבה ידנית יכולה לבוא בחשבון עד שכל הפצעים ירפאו
מאד להזהר עם הפסקה פתאומית שיכולה להוביל לגודש ודלקת כך שאם מפסיקה אז בהדרגה -לרוקן את השדיים להקלה בלבד עד שיגמר

תודה על המילים החמות זה מאוד עוזר...

אחרי שכתבתי אמרתי לעצמי שכדאי לשנות גישה ושוב לנסות להניק לראות אם הוא עדיין ינשך אותי...
צרוף מקרים שהוא גם חולה אז עוד יותר קשה...
בכל אופן אני מקווה שזה יחזיק עוד קצת מעמד. היום לא שאבתי בכלל, כשהוא הסכים לינוק נתתי לו, עם השאיבות סיימתי

אני באמת מקווה שאוכל להניק לפחות בלילה ובבוקר, לתת לו עוד קצת חיסון והגנה. וכן שמונה חודשים בהם עשיתי שמיניות באויר זה די מתיש, הוא מחייך אלי ואני שוכחת הכל, רוצה שיהיה לו טוב, הכי טוב.
אם אני הניק בלילה ועוד פעם (אולי פעמיים) ביום, זה יכול להחזיק מעמד עוד חודש חודשיים? אולי הוא ילמד להתחשב ולא לנשוך... זה בר ביצוע?
הלוואי
אגב שאלה נוספת, אם הפשרתי חלב אפשר להקפיא בחזרה ואם לא אז כמה זמן הוא יכול להיות בקירור?
ושוב תודה

תשובה

אם החלטת להמשיך אז תדאגי להחזיק אותו בזמן ההנקה מהשכמות כך שלא יתאפשר לו לרדת ולהחליק לפיטמה,אם לא מסתדר נסי גם פיטמת סיליקון
חלב שהופשר יהיה בשימוש תוך 24 שעות ולא ניתן להקפיא בחזרה
ביי

למעלה