ההזמנה שלנו

• פותח הנושא petel
  • פורסם בתאריך

petel

New member
תודה לכולם, גם לדעתי במציאות

ההזמנה נראית יפה יותר, כי בסריקה קצת קשה לראות שיש נייר פרגמנט שעליו מודפסת ההזמנה. אתל זה פשוט על שם סבתא שלי שקראו לה אסתר, ההורים שלי החליטו שיש מספיק אתי ולכן קראו לי אתל...
)

אתי@

New member
יפה מצד ההורים שלך ../images/Emo8.gif

גם לסבתא שלי קוראים אסתר ובי אף אחד לא התחשב... מה שכן, זה תמיד עזר לי כי היא אוהבת אותי הכי הרבה מכל הנכדים בזכות השם שלי...

הילית*

New member
אמרתי לך כבר שהיא יפה

אבל מה שהיית צריכה לציין שזה נייר אורז ממוחזר עם פרחים ועליו נייר שקוף שעליו מודפסת ההזמנה, כי במציאות זה אפילו הרבה יותר יפה...

pumpkin

New member
נכון במציאות זה הרבה יותר יפה

כי זו הזמנה שצריך גם להרגיש

שרונס

New member
אתל, ההזמנה באמת מאוד יפה! ../images/Emo45.gif

גם אני רוצה הזמנה בסגנון הזה ונראה מה בן זוגי יגיד... איזה קטע שבאמת קוראים לך אתל... אני מכירה את השם הזה היטב ממקורותי הבריטיים, אך אז מבטאים את השם Ethel. ודרך אגב, לא שמתי לב בזמן שהיה לך יום הולדת אז מזל טוב והמון אושר ועושר ועד 120 (שנים/ילדים)!
שרון.

ilona_g2

New member
הזמנה

גם אני חשבתי שהיא מהממת - ובאמת לא רואים כמה היא באמת יפה בסריקהץ נראה לי שאנחנו נבחר משהוא דומה מאוד.

oritpl

New member
הזמנה

היי אתל הזמנה באמת מקסימה, בטח נורא יקר אני גם בעניין הזמנות וכל מה שראיתי את כה לא יורד מ 3.54ש"ח, ואני מחפשת משהו זול יותר, יש לך הצעות שיהיה במזל אורית

petel

New member
בסך הכל ההזמנה עלתה לנו

4.5 ש"ח להזמנה כולל מעטפות ומדבקות. נראה לי שזה די סביר. כבר רשמתי כאן בעבר ואני מזכירה שבדפוס דנה בדיזינגוף רצו 7.6 ש"ח להזמנה זהה אלו הבדלי המחיר בין דיזינגוף לחולון... באופן עקרוני אני ממליצה לחפש בתי דפוס קטנים, יש להם את אותם האלבומים של ההזמנות ובמחירים זולים יותר מכל הפלצנים בדיזינגוף... בהצלחה

oritpl

New member
הזמנה

תזכירי לי איפה הדפסתם את זה?, בשבזי 1 חולון?

למעלה