ההורים של החבר...

הממ..

לא נעים כל כך העניין הזה.. תנסו אולי פשוט לבלות יותר זמן אצלך, או באמת פשוט לא להיות איתם כל כך הרבה, אלא יותר להיות לבד בחדר ופחות לשבת איתם בסלון ולהתחפשן.. לא יודעת, לא הייתי במצב הזה ואני לא כל כך יודעת לעזור. אלה נשמעים אנשים מקובעים ועצבניים (אבא שלי כזה
), ויש לי בעיה עם אנשים כאלה ככה ש.. לא יודעת, מצטערת. ולגבי מה קורה אצלנו - ההורים שלו ממש חמודים, מאוד פתוחים כאלה וזה. אני מרגישה ממש בנוח איתם, צחוקים וזה
גם כשנסענו לבקר אותו היו לי איזה שעתיים + של נסיעה איתם.. והשיחה די זרמה, אמא שלו פטפטנית (כבר הספיקה לספר לי איך היא ובעלה נפגשו
)

bisly p

New member
כדאי לך לדבר עם החבר

על זה, אולי הוא יעשה משהו עם הנושא הזה.. אני וההורים של החבר ביחסים מאוד מאוד טובים.. אני איתו כבר שנתיים ו-9 ונראה לי שהם אוהבים אותי

Jeanne D Arc

New member
מצב לא נעים ../images/Emo4.gif

אצלי בעיקרון אני מעדיפה לנסוע אליו כי ההורים שלי ובמיוחד אמא אוהבים לדחוף את האף לעיניינים שלי. אצלו זה הרבה יותר שקט, להורים שלו לא כל כך אכפת מה אנחנו עושים וכאלו

MirkuSH

New member
אויש זה ממש מעצבן

אמא של חבר שלי בנאדם נחמד, לא מתערבת יותר מידי במה שאנחנו עושים ואנחנו מיצדינו לא ממש מתערבים לה בחיים יש לנו איזון קוסמי חחח

לילי123456

New member
הוא דיבר איתם על זה?

אצלנו גם ההורים שלי נחמדים אליו וגם ההורים שלו נחמדים אליי. בהתחלה חשבתי שהם לא ממש אוהבים אותי, אולי כי לא הייתי מדברת איתם ממש אז הם חשבו שאני סנובית או משהו
אבל עם הזמן התחלתי לדבר והכל...אז הם בסדר איתי

Ray512

New member
לא כיף.

הורים יכולים להיות מכה לפעמים. למזלי, אין לי את הבעיה הזאת. ההורים שלו וכל המשפחה שלו נורא נחמדים. כשהייתי אצלו הם ניסו לעודד אותי לאכול איתם ואמרו שהם לא נושכים
אני חושבת שהוא יותר מסכן בעניין הזה. הוא עובר חקירות צולבות ברמת הק.ג.ב מסבתא שלי כל פעם שהוא מגיע ואנחנו יושבים לשתות תה.

LemonLimeLilach

New member
לי קורה אותו הדבר

רק עם האחים שלו! אמא שלו מקסימה ואבא שלו הוא אבא, אין לי כל כך על מה לדבר איתו... אבל האחים שלו פשוט שונאים אותי, וזה לא שהם רעים או סנובים או כל דבר אחר הם פשוט ש-ו-נ-א-י-ם אותי וזה הורג אותי
וההורים שלי לא אוהבים אותו בכלל. בקיצר, המצב בקנטים

כאילו אנשים מפחדים מאנשים חדשים

סתם רוע... לא מובן, אני מאמינה שכל הדברים האלה קורים מפחד משינויים תחשוב שאנחנו 'החברה' מדיעות ממקום אחר מבית אחר עם הרגלים שונים וזה עושה להם 'בום' בפנים, ואפחד לא אוהב את השונה... וגם אנשים מבגורים (ההורים\אחים) מפחדים להישתנות. דיברתי עם חבר שלי על זה מהפעם ה-1 שדרכתי אצלו בבית... כבר אז קלטתי עם מי יש לי עסק הוא עשה כמה וכמה שיחות עם ההורים שלו..... הסופש הקודם פשוט הגיעו מים עד נפש והוא אמר להם שהוא לא חוזר הביתה עד שהם לא משתנים הוא פצח במלחמה נגדם כבר לפני כמה חודשים, הם משוחחים הם מבינים (ההורים) שהם דפוקים ונירגעים ויש שקט עד שמגיעה סיבה חדשה למסיבה... ואז מתחיל הכאסח שוב פעם ההורים שלו הם מסוג האנשים שרוצים שיעשו הכל בשבילהם אבל לא ינקפו אצבע בכל הזזה שנוגעת לכסף בשביל אנשים אחרים (כמו אוטו, הצטרפות לאירועים שונים משפחתיים כמו חתונות וכו'................) סתם אנשים רעים באמצע הדרך, אנשים רעים מאוד

למעלה