ההורים של החבר...

ההורים של החבר...

ההורים של החבר שלי אנשים רעים, פשוט אנשים רעים... אמא שלו קונטרול פריק בטירוף ואבא שלו אדיש וטטל'ה שלה... רק בגללם אני לא אוהבת לנסוע לבית שלו... (צפון) הם הופכים כל ביקור\סופ"ש לסבל ומעמסה נפשית... מה אצלכן? תגידו איך אתם מסתדרים??...

מאורי6

New member
אני תמיד אומרת

שאם רע לך את באמת לא מחויבת לשבת אצלם בסלון באופן יומיומי ולחייך את החיוך הכי רחב (וצבוע) שלך בזמן שהם משפילים אותך.... את לא חייבת להזמין את אמא שלו פעם בשבוע לבית קפה על חשבונך. אבל מה שכן.. כדי לא לצאת המפלצת שדחתה את ההורים שלו בזמן שהם כל כך השתדלו (ככה אמא שלו תגרום לזה להיראות) לקבל אותך בזרועות פתוחות... כן צריך מידי פעם לפזר חיוכים בארוחת שישי.. אל תצאי את הלא בסדר. הדבר הכי חשוב לדעתי הוא לא לנסות להיות או להיראות מושלמת כי זה הדבר שהכי גורם לקריסת מערכות נפשית... זה באמת באמת רק ההורים שלו. ואולי בעוד כמה ביקורים תוכלי לכתוב מאמר בסגנון "איך לבקר את ההורים שלו ולהישאר בחיים" בהצלחה:)

McBlack

New member
מממ הורים בעייתיים נשמעים לי חתיכת צרה.

אני חושבת שכדאי שתנסי לדבר עם חבר שלך על זה. שהוא ידבר איתם כאילו מיוזמתו, שיעיר להם על התנהגותם איתך... את בטח מבינה למה הכוונה. אצלינו, טוב... יש לו הורים ממש נחמדים ובכלל משפחה מעניינת כזאת
נראה לי שהבעייה היא יותר מהצד שלי כי המשפחה שלי אשכנזית כזאת ובארוחות מדברים על דברים חכמים ויש אוכל במידה, בניגוד למה שיש אצלם, תמיד יותר מדי אוכל...
ונראה לי שקצת מוזר לו עם המנטאליות הזאת של ארוחות יחסית שקטות ועם יחסית מעט אנשים X: אבל בסדר, נו, מקבלים אותו טוב ^^

bisly p

New member
חחח אצלנו זה הפוך

הוא אשכנזי ואני מעדות המזרח.. תמיד אצלנו יש יותר מדיי אוכל ואצלם במידה.. יכולה להגיד לך שזה לא כזה נורא אלא אם הוא ממש אוהב לאכול

devilz

New member
חח חייבת לציין... אני רוסיה...

הוא התימני... והוא זה שמתלונן שיש אצלי יותר מדי אוכל...

devilz

New member
אם לדייק../images/Emo6.gif גם הוא רוסי ותימני../images/Emo6.gif

devilz

New member
אני לא רוצה לדעת איך הגעת למסקנה הזאת../images/Emo6.gif

חצי תימני חצי אוקראיני..

OgaliO

New member
../images/Emo4.gif לא נעים

אני דווקא מסתדרת איתם
ישנה שם הרבה וכאלה .. אוכלת איתם .. כשהייתי בטקס השבעה אז חזרתי עם אמא שלו הביתה ויצא שהייתה לנו נסיעה לבד של 40 דקות .. אז יצא לנו לדבר הרבה חח

devilz

New member
לא נעים..

במידה מסוימת אני מניחה שהחבר שלי יוכל להזדהות איתך קצת.. כי למרות שאמא שלי ואבא שלי הכי סבבה בעולם... ובכלל... אבל סבתא שלי..היא פשוט סבתא. רוסיה ומעיקה... שכמובן מעיקה לה מאוד העובדה שהוא לא בצבע חול כמוהה
והעובדה שאנחנו ישנים ביחד.... ובכלל אנחנו מדברים על אישה שלא אכפת לה לקרוא לנכדה שלה זונה.... כבר קרה כה.. אז כה... באופן כללי... אנחנו קצת מעדיפים להיות אצלו.. גם קטע שלא ממש מעריכים בבית שלי את המילה "פרטיות..." אבל בעקרון הוא מסתדר עם ההורים שלי... ואני עם אמא שלו...
היא חמודה
ודי משעשעת

זה עיניין של אופי

אני אדם מאוד סבלני, מקשיב, מבין, מתחשב.... אנחנו כבר שנה ו-4 (כמעט) יחד ועדיין אחרי מלא שיחות שחבר שלי עשה עם ההורים שלו על כל מיני דברים, שומדבר לא באמת עובד אמא שלו תמיד דוחפת ת'אף שלה לתוך הזוגיות שלנו וזה מביא לי את הסעיף (זה גורם לחצי המרוקאי שבי מתעורר), תמיד חייבת לדעת מה כמה למה איך, מקומות, כסף וכו'... אוהבת לדחוף את אחותו הקטנה לכל בילוי שלנו (כאילו אני ליצן החצר ולא ידעתי) רוצה שכולם יעשו הכל בשבילה אבל לא מוכנה לתת פיפס בחזרה... פשוט הבית שלי מתנהל כל כך הפוך, הכל פתוח ובכיף ונתינה המון וחופשיות ומקבלים את חבר שלי כאילו הוא אחד הילדים בבית ויש לו את כל ההטבות של זה (חחחח זה נשמע כאילו זה איזה מבצע בסופר), אבל באמת, אם זה מפתח לבית וביטוח לאוטו והמילה שלו על נושאים משנה, ואם הוא לא נמצא כולם שואלים עליו וחוקרים עליו (גם הסבתא והדודים....) פשוט כואב לי על כך, כבר הרבה הרבה זמן שזה לא הפוך :( שההורים שלו אוהבים וטוב להם כשהם צריכים ממני משהו, אבל לתת נאדה... אני סתם ממורמרת פלוס על הנושא כי הסופש האחרון שם היה ריב ענק... שהרוב התחיל מזה שההורים שלו לא מסכימים שאני אבוא לאיזו חתונה משפחתית מסיבות מפגרות (כמו זה שאנחנו לא מספיק זמן יחד....או בגלל הכסף...) סתם כעסים בעיקר...צריך לפרוק לפעמים ולקבל דעות אופטימיות... תודה לכן מראש בננות יקרות...

כן...אימצתי מהסופש האחרון את השיר:

"אנשים רעים באמצע הדרך...." בחצי ציניות כבר חחח

Clueless Maiden

New member
אוי מעצבן

אממ...אני תמיד הרגשתי שההורים של חבר שלי לא מחבבים אותי. אולי זה סתם הרגשה שלי, מי יודע. בכל מקרה, הם באמת רק ההורים. שום דבר מעבר. יש לי גם התייעצות קטנה בקשר להורים. אממ, הוא לא התקשר כבר כמה ימים ואני טיפה מודאגת (אני יודעת שהפלאפון שלו מקולקל, אבל הוא אמר שהוא יתקשר מחברים). אז ככה: כדאי להתקשר לאבא שלו לשאול אם הכל בסדר איתו? אתן עושות את זה לפעמים? כי נורא לא נעים לי. מצד שני, אני באמת דואגת...

אני תמיד מעדיפה קודם להתקשר לאחד החברים

קרה לי מקרה שהוא היה במיון ולא הייתה לו סוללה....ביררתי דרך החברים שלו אם את מודאגת ויש לך קשרים נחמדים איתם אז למה לא.... אמא שלו בדר"כ מתקשרת אליי כשהוא לא עונה לה.. ההורים שלו אומרים שהם אוהבים אותי והכל, אבל פשוט עד שאין לי טבעת על היד אני לא 'נחשבת' סתם חולי נפש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

McBlack

New member
האמת שהמשפחה שלו מתקשרת אליי לפעמים

לשאול אם הוא דיבר איתי... כי כשיש לו זמן אני הראשונה אליה הוא מתקשר. לא נראה לי שהוא נוהג להתקשר אליהם כ"כ... X: בעיקר כשיש לו זמן וכוח.

לילי123456

New member
חח גם אצלנו זה ככה

ולפעמים הוא גם מבקש ממני להתקשר אליהם להגיד שאין לו זמן לדבר

למעלה