ההורוסקופ שלי אמר

depechemode

New member
ההורוסקופ שלי אמר

שזה יום מתאים לקניות מסוגים שונים, להוציא קצת כספים על עצמי לקנות כמה דברים ולחזור לעניינים. אז היום אחרי חודשים ארוכים של דיון מעמיק ביני לבין עצמי קניתי את ה- iPOD! זה נגן MP3 מחברת Apple והוא מכיל מעל 400 אלבומים של מוסיקה.. (אגב אני ממליץ בחום). זה בשבילי גן עדן עלי אדמות בעיקר משום שאני נושם מוסיקה ויש לי מעל 80GB של אלבומים במחשב. ומכיוון שיורד אצלנו גשם מבול בוטלה היציאה להלילה אבל לפחות אני אוכל לשמוע את המוסיקה שלי אל תוך הלילה
סתם רציתי לשתף..

depechemode

New member
יאפ יאפ

אפל החליטו למה להתעסק בקטנות ושיווקו את האייפוד תואם ה- PC שלהם לא מזמן, פשוט תענוג והאיכות משאירה אותי בשוק כח פעם מחדש. אגב, זה גם משמש כהארד דיסק חיצוני, ויש גם אופציה להכניס רישומים ואפילו את המשחק פופקורן הם הכניסו :) זה אומנם לא זול אבל בהחלט שווה כל דולר

depechemode

New member
הבאתי לך לינק...

תעשה חקר שווקים.. אתה יודע איך זה אלקטרוניקה אני קניתי את ה-10GB ב-360$ יש גם 5GB ו-20GB

az ma

New member
10 גיג מחזיק 400 אלבומים../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

depechemode

New member
הכל כמובן תלוי באיכות של הריפ

אבל כן, אני משתמש באיכות נורא גבוהה אז הוא מחזיק בערך 200 ומשהו על 10

stardustit

New member
תגידו

יש לכם רעיון למוצרים כמו מצלמה/נגן MP3, בקיצור, מוצר שיכול לעלות כ- 50-70 $, "מגניב" לצעירים, ויש לו רשימת מאפיינים ארוכה?

17205

New member
שאלה למומחי המוסיקה

שמעתי שיש תוכנות שיודעות לתקן שגיאות ב CD כתוצאה משריטות, מישהו מכיר? בתודה מראש והאזנה נעימה

לא ניסיתי על XP אלא רק על 2000

וזה עובד נהדר. אני מאמין שלא יהיו בעיות עם זה על XP. למה? יש לך את המערכת הפעלה הזוועתית הזאת?

depechemode

New member
היא לא זוועתית

ואגב תוכנת ההפעלה הבאה שאמורה לצאת סוף שנה הבאה ונקראית horn משהו.. כבר שכחתי, היא על בסיס XP ויותר כך שאתה יכול להגיש שלום ל-2000 :)

az ma

New member
יאפ, יש XP וממש לא ברור לי למה

"זוועתית"
הבנתי שהיא "זוללת, זכרון so what? מוסיפים קצת... מה עוד בעייתי איתה (חוץ מזה שצריך איכשהו לרשום אותה עם MS)? ומה היתרונות של 2K?

depechemode

New member
ישראלי זה לא SPY

זה פידבאק למיקרוסופט כדי שהם יאתרו תקלות ויתקנו באגים, מה יותר קל בלדווח מה ה- ERROR ? ואין שום מידע על המשתמש שמועבר למייקרוסופט פרט לפרטים טכניים, אגב התוכנה שצירפת לה לינק בסה"כ מבטלת תוכנות שעובדות ברקע ( וגורמות לעיתים לווינדוס לרוץ טוב יותר), ואתה יכול לבטל אותם בלי התוכנה הזו אם אתה חושש מ- SPY אתה יכול להוריד את ADAWARE זו תוכנה שמורידה קבצים ש"מרגלים" אחרי האקטיביטי שלך

למעלה