ההופעות של שרית חדד

משה 102

New member
ההופעות של שרית חדד

כל מי שמגיע להופעות של שרית חדד בר"ג ובפ"ת שיסמן

משה 102

New member
../images/Emo45.gif

להופעה הראשונה אני בא.. לשאר ההופעות אני אראה - אם אני איפגש עם עוד מעריצים אז אמשיך הלאה לפ"ת וכך הלאה ואם לא, אני חוזר לב"ש..

eynav br

New member
../images/Emo31.gifכניראה...

עד היום בכלל לא ידעתי שאני יוצאת...

../images/Emo128.gif אני לא יגיע בסוף ../images/Emo128.gif

אני יהיה ברמלה יש לנו פיני חדד ודנה אינטרנשיונאל

R o T e M18

New member
גם באשדוד דנה אינטרנשיונל מופיעה.

לא יודע מה הקשר אבל שיהיה

../images/Emo31.gif אבל כנסו שנייה...

סתם לידע כללי,ולמי שמעוניין: ההופעות בעפולה היום,ערב יום העצמאות-בועז שרעבי,קרן פלס,נאור ציון,להקות רוק עירוניות,מסיבות קצף,ואז ב2 בלילה-היהודיםם... מחר-מירי מסיקה וקובי אפללו ובמוצאי שבת-ערב הצדעה לחיילים עם משינה ודנה אינטרנשיונל... כל ההופעות יהיו בפארק העירוני החדש,בסמוך לבית חולים "העמק"...הכניסה חופשית!!

איזה כיף לכם שדנה מופיעה אצלכם- שי יש מצב ש..

תצלם תמונות של דנה בשבילי ? אני מתה עליההההה !

שיראל מ

New member
../images/Emo45.gif ב"ה לרמת גן...שאלה..../images/Emo35.gif

ההופעות ברמת גן לא סמוכות אחת לשנייה מבחינת זמנים

משה 102

New member
תשובה

הן לא סמוכות.. ההופעה הראשונה ב-21:05 בשכונת אורדע. השנייה ברמת גן - 23:20 בשכונת נחלת גנים. באמצע יש הופעה בפתח תקווה ב-22:20. תהני!

שיראל מ

New member
חזרתי מההופעה ברמת גן../images/Emo99.gif

קודם כל תודה משה
הייתי רק בהופעה הראשונה ברמת גן (ואם הייתה לי אפשרות הייתי הולכת גם לשתי האחרות) אז למרות כל הדחיפות והעובדה שנמעכתי ליד הגדר, הבריחה מהשומר (שחשב שאני משחקת איתו תופסת
), העמידה על קצות האצבעות במשך חצי שעה(אני נמוכה מדי), ואפילו שההופעה הייתה קצרה מדי (לדעתי
) נהנתי מ-א-ו-ד!
שרית נראתה מדהים
ונתנה הופעה מעולה
שרית אני אוהבת אותך, תודה!
(ומראש אני אומרת- לא צילמתי תמונות, למדתי לקח והחלטתי להנות מההופעה הפעם..
)

משה 102

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי בסוף בהופעה הראשונה בלבד.. גם אני התפלחתי פנימה בעזרת הכיסא תודות לצחי.. היתה הופעה ממש נחמדה וכל זה אחרי שלא ראיתי את שרית מחודש אוגוסט 2007 בהופעה בנתניה. גם אני הייתי בשורה הראשונה. מצד ימין שלי היו רוב המעריצים, אבל הייתי די רחוק מהם.

למעלה