ההופעות הקרובות

jeackyh

New member
ההופעות הקרובות

מישהו יכול להגיד לי את המחירים של ההופעות ביום חמישי: בסמים לזה סוף וביום שישי בחוות רונית מה המחירים הבטוחים!? וחוץ מזה, הבאה בתור זה ניצנים, נכון?

למה את לא באייסיקיו?? הא??

וביום חמישי זה בין 80-100.... ולא יש הופעה יותר קרובה בבית גוברין [ספיר את סנילית משהו לא נורמלי תעשי עם זה משהו-את אמרת לי על ההופעה] ויש גם בטוח בבירת הנוער [אני קבעתי זה לא באמת בטוח]...

Rain Star

New member
ההופעה הבאה חוץ מאירועי מצעד הגאווה

תהיה בבית גבריאל, במסגרת פסטיבל 'כוכבים על המיים'. אין עוד תאריך ידוע, אבל לפי הבנתי זה לפני אוגוסט, ככה שזה לפני ניצנים ובית גוברין

ספירוש16

New member
באסההה זה רחוק...

אוף רציתי ללכת... מתי יום הגאווה בת"א? עברי יופיע שם?

ספיר מותק-יש לי שאלה אלייך!!!

תגידי-מה שכתבת בחתימה-עברי לידר הוא אלוהים- 1.למה התכוונת? 2.את באמת חושבת ככה? 3.זה לא נראה לך מוזר ו...לא יודעת? 4.סליחה-נדב-האם אנחנו מתחברים בחרטטנות??. אבל באמת תעני...ואז אני אגיד לך את דעתי...

היא באמת חושבת שהוא אלוהים....

את היית צריכה לראות איך היא כמעט רצחה אותי ואת חברה שלי שאמרנו לה שאנחנו חייבות לזוז בגלל שאבא שלה כבר הגיע לקחת אותנו מההופעה... היא כל כך רצה לדבר איתו כאילו זה הסיכוי היחיד שלה... היא מקרה אבוד כשהיא ננעלת על משהו
מתה עלייך ספירוש

לא!!! ../images/Emo10.gif

אני ועוד 2 חברות שלי התחלנו להרגיע אותה שתחזור לעצמי ותצא מהאובססיה והיא לאט לאט נרגעה... זאת לא הייתי אני לבד...
והיא התלוננה עליי... נו שיהיה גם ככה היא לא ממש מזיזה לי

ZVI Z

New member
לא התכוונתי לסכסך...

בכל מקרה אבא שלה יכול לחכות קצת עד שיש לה הזדמנות לדבר עם עברי

אם היית מכיר את אבא של החברה....

הייתי יודע שהוא לא מחכה... הוא היה משאיר אותנו בת"א... בגלל זה היא וויתרה... היא רצתה להישאר ולקחת מונית אבל לא היה לה מספיק כסף.... רצינו להלוות לה אבל היא אמרה שלא יהיה לה אחר כך איך להחזיר לנו... לא נורא, היא יודעת שתהייה פעם הבאה... כבר מעכשיו אתה היית צריך לראות אותנו היום עם האטלס מחפשות איפה המקומות האלה שיש לו שם הופעה ומתבאסות שזה רחוק... נו כבר אמרתי, מקרה אבוד....

זוהר 4

New member
חצופות..... מזה ללכת להופעה

ועוד בפעם הראשונה ולא לדבר איתו שאבא יחכה קצת מה יש??????!!?

מייקל21

New member
הופעות של לידר

במסגרת 'סמים לזה סוף' בהיכל התרבות (26/6) לידר יופיע (אבל זה יהיה קצר) והכניסה בין 80-100 ש"ח. אין הופעה גם בבית גוברין וגם בבית גבריאל אלא רק בבית גבריאל במסגרת 'כוכבים על המים'. חוצמזה הופעה בניצנים 21/6 עם דנה ירמי וחמי...

זה דיכאון.....

הופעות של עברי עם דנה, ירמי וחמי..... היינו אני וספיר ביום הסטודנט וגם הם הופיעו וזה פשוט היה נורא!! השירים שלהם פשוט לא נגמרים... במיוחד שם דנה ברגר... שתהייה בריאה יש לה שירים יפים... אבל בזמן של השירים שלה הוא ארוך ולחכות את כל הזמן הזה לעברי הוא בלתי נסבל.....

ZVI Z

New member
אבל זה מגביר ת'שמחה...

נגיד אנשים שמחכים 7 שנים למשהו...

למעלה