ההופעות בתמונע!

איך אפשר בלי הויכוח הנצחי על מי יותר נאצי

זה אף פעם לא נמאס. . וחבל שעד שמארגנים הופעות שהן גם למטרה טובה, גם מלא להקות טובות וגם עם הרבה קהל של כל מני 'פלגים' בסצנה, זה חייב להגיע לקטעים מפגרים ומיותרים כאלה. בכל מקרה, עדיין היה כיף בסך הכל.

גם לי היה כיף

אבל אם היו מפרקים לי את הפנים או עושים לי חאווה על הגיטרה לא היה לי כיף בכללוש ):

אז מה היה לנו אתמול?

אידיוטים שהולכים מכות בפוגו, אידיוטים שהולכים מכות מחוץ לפוגו, גנבים מסריחים, שיכורים שחושבים שהבמה שייכת להם ומישהו מוזר אחד שנצמד לאנשים ונגע בהם. חבל שלא משנה כמה שנים עוברות, חארות לא מתים, הם רק מתחלפים. לא התגעגעתי לכל השטויות האלה. גם היה מבאס שאנחנו ויור נקסט נאלצנו לנגן סטים קצרים מאוד. אבל זין על כל הבולשיט, מה שחשוב באמת זה שבתכלס היו הופעות מצויינות. בא מלא קהל (כולל מלא אנשים שבחיים לא ראיתי) וכמעט בכל הופעה אנשים רקדו. כמעט כל הלהקות היו טובות והאוכל שמכרו היה טעים מאוד. אלו ההופעות שראיתי (בכל זאת 12 להקות, אי אפשר להיות בפנים כל הזמן): *בני זונות נאצים - סוף סוף יש להם סולנית פאנק במקום המטאליסט הדפוק הזה מהצפון. יש מקום לעוד קצת חזרות שהכל יהיה טיפה מדוייק יותר, אבל היה נשמע ממש טוב והיה כיף לשמוע את אמבר שרה. *ZOSCH - מין טכנו-פאנק קצת מוזר, קצת הזכיר לי להקה מהולנד שאני אוהב - Nazis from Mars. האמת שחוץ מכמה קטעים איטיים שהיו טיפה משעממים, זה ממש אחלה! *מרמרה סטרייסנד - לא ממש הסגנון שלי, אבל באמת שהייתה אחלה הופעה. היה גם איזה שיר אחד שהיה יותר פאנק ואהבתי אותו, וגם כמובן את הקאבר ל"שימו את ירושלים בירדן". *Ska-Be-Us - נחמד כרגיל. *Not On Tour - סוג של "שיא הערב". הייתה הופעה מרגשת - הלהקה נשמעה מעולה ועוצמתית והקהל הגיב עם אנרגיות אדירות. הכל הרגיש מאוד גרנדיוזי (במובן הטוב של המילה). *ערב רב - אהבתי מאוד, כולל את התוספת (הזמנית?) של אנסטסיה כסולנית שנייה. רק הופעה שנייה שלהם ובכל זאת אנשים עשו פוגו והיה כיף. *Rozachka - לא הייתי בכל ההופעה, אבל ממה שראיתי\שמעתי, אהבתי חלק מהשירים (כסא הקופים נגיד) וחלק היה נשמע קצת פחות מעניין. אולי הצדיעו להם במועל יד כי אחד הסולנים הוא סקינהד ימני אוהד בית"ר? שורה תחתונה: היה ממש אדיר. תודה לסמיילי, לכל האחרים שהיו קשורים לאירגון, למי שהכין ומכר את האוכל, לכל הלהקות ולכל מי שהגיע ולא התנהג כמו אידיוט. לא תודה לכל הבני זונות שבגללם אנשים טובים הלכו הביתה אתמול עם הרגשה מסריחה.

אנסטסיה שופינסקי- קול באישה ערווה

bad religion

New member
מי הלהקה של השיכורים שחושבים שהבמה שייכת להם?

לא הייתי בערב הזה אבל זה (כמובן) מסקרן.

Xcore

New member
אני חושב..

שהפתרון הכי יעיל, עם כמה שזה נשמע רע - סלקציה! כולנו יודעים טוב טוב מי הבעייתיים הבולטים והמשפיעים מחבורת החלאות הכיכריסטים האלה, משמע- לא בעיה למנוע מאותם אנשים ספציפיים מלהיכנס להופעות - עד שיבינו ויפנימו שהם לא רצויים! ובלי הבעייתיים בהופעות - אין מי שיסחפו אחריהם את כל הילדוד'ס שלא מבינים מהחיים שלהם ועושים כל מה שהם אומרים. אין מה לעשות, כשמחזירים להם במטבע שלהם - אלימות, הם לא מבינים, אז מה נשאר? לדקור אותם? טוב, אני חושב שכמה מאיתנו היו עושים זאת בשמחה וברוך שפטרנו :)

Authorities

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! חח! חח! חח!

Authorities

New member
יש לי פתרונות יותר טובים, שתמיד עובדים :

א. לקחת כסף בכניסה, עד שההופעה נגמרת. ב. לא לארגן הופעות של שבע עשרה להקות במועדונים באיזור המסגר. ג. לדאוג שטולסטי יהיה בהופעה. ד. לא לארגן הופעות פאנק.

anarchopie

New member
לגבי ג'

בטוח שזב רעיון טוב? פעם אחרונה שזה קרה, חזרתי הביתה עם פנס בעין. אני דיי בטוח שיובל יסכים איתי שזה לא כזה חכם

yuval2192

New member
אולי חלו שינויים שטל יודע עליהם ואנחנו לא

אבל ברצינות לקחת כסף כל הזמן נראה הפתרון הטוב היחיד בנתיים ,מעבר לזה שבלי קשר לאלימות הפסיקו לדעתי לקחת כסף ממש מוקדם בהופעות של מוזר וחבל...

לתמונע בדוק לא אכפת

לא מרוויחים מהכניסה שנקל עדיך שכולם יכנסו ויקנו חרא נוזלי בבר מבחינתם שהפוגו יהיה על שטיח מקופים בסוף היום כולם על הזין של השומר הזקן ההוא נשבע לכם

למעלה