אז מה היה לנו אתמול?
אידיוטים שהולכים מכות בפוגו, אידיוטים שהולכים מכות מחוץ לפוגו, גנבים מסריחים, שיכורים שחושבים שהבמה שייכת להם ומישהו מוזר אחד שנצמד לאנשים ונגע בהם. חבל שלא משנה כמה שנים עוברות, חארות לא מתים, הם רק מתחלפים. לא התגעגעתי לכל השטויות האלה. גם היה מבאס שאנחנו ויור נקסט נאלצנו לנגן סטים קצרים מאוד. אבל זין על כל הבולשיט, מה שחשוב באמת זה שבתכלס היו הופעות מצויינות. בא מלא קהל (כולל מלא אנשים שבחיים לא ראיתי) וכמעט בכל הופעה אנשים רקדו. כמעט כל הלהקות היו טובות והאוכל שמכרו היה טעים מאוד. אלו ההופעות שראיתי (בכל זאת 12 להקות, אי אפשר להיות בפנים כל הזמן): *בני זונות נאצים - סוף סוף יש להם סולנית פאנק במקום המטאליסט הדפוק הזה מהצפון. יש מקום לעוד קצת חזרות שהכל יהיה טיפה מדוייק יותר, אבל היה נשמע ממש טוב והיה כיף לשמוע את אמבר שרה. *ZOSCH - מין טכנו-פאנק קצת מוזר, קצת הזכיר לי להקה מהולנד שאני אוהב - Nazis from Mars. האמת שחוץ מכמה קטעים איטיים שהיו טיפה משעממים, זה ממש אחלה! *מרמרה סטרייסנד - לא ממש הסגנון שלי, אבל באמת שהייתה אחלה הופעה. היה גם איזה שיר אחד שהיה יותר פאנק ואהבתי אותו, וגם כמובן את הקאבר ל"שימו את ירושלים בירדן". *Ska-Be-Us - נחמד כרגיל. *Not On Tour - סוג של "שיא הערב". הייתה הופעה מרגשת - הלהקה נשמעה מעולה ועוצמתית והקהל הגיב עם אנרגיות אדירות. הכל הרגיש מאוד גרנדיוזי (במובן הטוב של המילה). *ערב רב - אהבתי מאוד, כולל את התוספת (הזמנית?) של אנסטסיה כסולנית שנייה. רק הופעה שנייה שלהם ובכל זאת אנשים עשו פוגו והיה כיף. *Rozachka - לא הייתי בכל ההופעה, אבל ממה שראיתי\שמעתי, אהבתי חלק מהשירים (כסא הקופים נגיד) וחלק היה נשמע קצת פחות מעניין. אולי הצדיעו להם במועל יד כי אחד הסולנים הוא סקינהד ימני אוהד בית"ר? שורה תחתונה: היה ממש אדיר. תודה לסמיילי, לכל האחרים שהיו קשורים לאירגון, למי שהכין ומכר את האוכל, לכל הלהקות ולכל מי שהגיע ולא התנהג כמו אידיוט. לא תודה לכל הבני זונות שבגללם אנשים טובים הלכו הביתה אתמול עם הרגשה מסריחה.