ואווווווווווו
היה ערב כל כך אחושרמוטה! תודה תודה תודה לסמיילי האדיר שארגן הכל! (גם מבית החולים!) אם להתייחס למוזיקה, אז ממש נהניתי מבני זונות נאצים עם הסולנית החדשה (אמבר שכפרעליה) שכבר בהופעה הראשונה שלהם הופיעה בלי אוראל. האמת היא שאני כבר ממש רוצה לשמוע אותם ביחד אבל נראה שאני אצטרך להסתנן לחזרה כדי לראות את זה בימי חיי. נוט און טור כרגיל נתנו את הופעה מצוינת ומלאת אנרגיות. פצצה של הארדקור, כיף חיים. סקאביאס היה אדיר לאללה. הם תמיד נותנים בראש וכולם שרים את המילים יחד איתם. גדול לאללה. ההפתעה של הערב: ערב רב פשוט נתנו בראש! זאת ההופעה השניה שלהם לדעתי והם נראים מצוין והכימיה ביניהם פשוט עובדת. חוץ מזה, רוי נראה פצצה בטייץ. לא מאמין שמישהו הצליח לקלוט את המילים, אבל החבר'ה עושים הארדקור פוליטי אחושרמוטה ועושים את זה מצוין. שאפו! לצערי החבר שנהג הביתה היה גמור מעייפות והאוטו לא הכי תקין ככה שנאלצתי לחתוך בצער רב באמצע בוא לבר ופספסתי את הלהקה עם השם ברוסית, את יור נקסט ואת מח"ש שממש ממש רציתי לראות אתמול. חוץ מזה שהמגף הטבעוני שלי התפרק וגרם לי לשקול לקנות מגף עור יד שניה או משהו. מקווה לראות עוד ערבים כאלה בקרוב, היה אדיר! (שמעת אירידיום? ערבים!!!) --------------- ובנימה אחרת, כמה אפסים פשוט הרסו את הערב. הגנבים המחורבנים שבלי בושה הרימו ציוד ללהקות שהופיעו. בחיאת. יעני מה?! ואז אתם תעלו להופיע מול אותם אנשים עם הציוד שגנבתם מהם?! עלק פאנקיסטים. ג'ל בשיער ומעילי ספייקים אבל סה"כ ערסים גנבים בלי טיפת כבוד. תחנקו עם הציוד הזה יא חתיכת מושתנים! בנוגע לחבר'ה שגנבו מהם ציוד- אני בעד או לכסות חלק מההפסד הכספי מההכנסות של ההופעה או לארגן בנפיט קטן לכיסוי חלקי של ההפסד. סה"כ אנשים באו לתת הופעה למען המטרה ובדרך הפסידו כמה מאות שקלים.. באסה לאללה... והחבר'ה שהלכו מכות... רוצים ללכת מכות? תעשו מה שבזין שלכם מחוץ להופעות אבל אל תפריעו לנו פה בפנים. אגואים בגודל של אמריקה אבל לא מסתכלים שניה על מה שאתם עושים לאחרים. בחיאת. בריונים.