ההופעות בתמונע!

yuval2192

New member
ההופעות בתמונע!

כנראה שאי אפשר לעשות משהו ממש טוב בלי שיבואו האידיוטים שלא אכפת להם מכלום ויהרסו אותו.. אבל אם נתעלם שנייה מהגניבות ומהמכות וכל החרא.. היה חתיכת ערב לפנים ,ערימה של להקה טובות שהתחלפו מהר,סאונד טוב,מקום טוב,אוכל טבעוני ,מלא אנשים+ פרצופים לא מוכרים ומטרה ראויה. אז תודה ,סטחיין ושאפו לסמיילי ולכל מי שעזר לארגן את זה. מקווה שהגנבים ימותו בתאונת עבודה והאנשים האלימים יהרגו כבר אחד את השני.

מפגרים תמיד יהיו בכל מקום, ההופעות היו מטורפות של 12 להקות אדירות, שואה לגנבים, סמיילי המלך יעללה עפתי לדפוק ת'שינה של החיים שלי כנראה נראה אם אני מתעורר מזה בכלל וולאק

gs1234

New member
היה ענק

אני חייב לזוז, ביקורת ארוכה תגיע מאוחר יותר. סמיילי, תודה.

RedSnake

New member
ענק

ברק נראה על משהו לא טוב חבל שבחלק הזה כבר לא הייתי...

ערמה של סמויים שקרנים

חושמים מתים שלא תראה בחיים שלך עושים משהו חוץ מלהרוס לך ולחברים שלך את ההופעה שלהם או לגנוב לכם תציוד יותר גרועים מהניידת של המטאט"א שעשתה בחוץ 10000000000 רונדלים בשעה ואףחד מהשמוקים האלה לא פצה את פיו, בניגוד למה שהלך בפוגו משחקים אותה עלייך טנקים של הצבא האדום יעני ... 000000000000000000000000000000000000000 RESPECT לסמיילי לנסטיה לבן רונן ולאהרון על השרשרת והכיפה

RedSnake

New member
ואווווווווווו

היה ערב כל כך אחושרמוטה! תודה תודה תודה לסמיילי האדיר שארגן הכל! (גם מבית החולים!) אם להתייחס למוזיקה, אז ממש נהניתי מבני זונות נאצים עם הסולנית החדשה (אמבר שכפרעליה) שכבר בהופעה הראשונה שלהם הופיעה בלי אוראל. האמת היא שאני כבר ממש רוצה לשמוע אותם ביחד אבל נראה שאני אצטרך להסתנן לחזרה כדי לראות את זה בימי חיי. נוט און טור כרגיל נתנו את הופעה מצוינת ומלאת אנרגיות. פצצה של הארדקור, כיף חיים. סקאביאס היה אדיר לאללה. הם תמיד נותנים בראש וכולם שרים את המילים יחד איתם. גדול לאללה. ההפתעה של הערב: ערב רב פשוט נתנו בראש! זאת ההופעה השניה שלהם לדעתי והם נראים מצוין והכימיה ביניהם פשוט עובדת. חוץ מזה, רוי נראה פצצה בטייץ. לא מאמין שמישהו הצליח לקלוט את המילים, אבל החבר'ה עושים הארדקור פוליטי אחושרמוטה ועושים את זה מצוין. שאפו! לצערי החבר שנהג הביתה היה גמור מעייפות והאוטו לא הכי תקין ככה שנאלצתי לחתוך בצער רב באמצע בוא לבר ופספסתי את הלהקה עם השם ברוסית, את יור נקסט ואת מח"ש שממש ממש רציתי לראות אתמול. חוץ מזה שהמגף הטבעוני שלי התפרק וגרם לי לשקול לקנות מגף עור יד שניה או משהו. מקווה לראות עוד ערבים כאלה בקרוב, היה אדיר! (שמעת אירידיום? ערבים!!!) --------------- ובנימה אחרת, כמה אפסים פשוט הרסו את הערב. הגנבים המחורבנים שבלי בושה הרימו ציוד ללהקות שהופיעו. בחיאת. יעני מה?! ואז אתם תעלו להופיע מול אותם אנשים עם הציוד שגנבתם מהם?! עלק פאנקיסטים. ג'ל בשיער ומעילי ספייקים אבל סה"כ ערסים גנבים בלי טיפת כבוד. תחנקו עם הציוד הזה יא חתיכת מושתנים! בנוגע לחבר'ה שגנבו מהם ציוד- אני בעד או לכסות חלק מההפסד הכספי מההכנסות של ההופעה או לארגן בנפיט קטן לכיסוי חלקי של ההפסד. סה"כ אנשים באו לתת הופעה למען המטרה ובדרך הפסידו כמה מאות שקלים.. באסה לאללה... והחבר'ה שהלכו מכות... רוצים ללכת מכות? תעשו מה שבזין שלכם מחוץ להופעות אבל אל תפריעו לנו פה בפנים. אגואים בגודל של אמריקה אבל לא מסתכלים שניה על מה שאתם עושים לאחרים. בחיאת. בריונים.

גם אני בעד בנפיט קטן לכסות את הגניבות

עם דגש על "קטן". יאללה, אתה מרים משהו?

RedSnake

New member
יודע מה?

כן. אני אנסה. דבר איתי לגבי מקומות שלדעתך עלולים להסכים לארח, אני פשוט לא מכיר כל כך.

boshetrecs

New member
מה בנפיט

בוא נמצא את הבן זונה שגנב את הסנר ונשבור לו אותו על הראש

מי בא להופעות פאנק כדי לגנוב ללהקה סנר

בלתי נתפס חבר שלי סיפר לי שהוא ראה אח"כ כמה מהימנים המקריחים המזויינים האלה עושים פוזות על איזה נתין אריתראי חסר זכויות שהרגע שילם לבודאים בסיני 25 אלף ש"ח בשביל להיות מנוצל כל יום עד לשד עצמותיו ועכשיו גם מושפל ע"י הבתולים בני 30+++ האלה והחברות המכוערות שלהם שמתלבשות כמו חשפניות משנות ה50 שכל מטרת קיומן הוא להעמיד לגברברים האלה את הזין...רוקזיבי הופענו מול קהל של 50% נאצים כוס אמק

למעלה