ההופעות במקיף ז´ נדחו ל25 בדצמבר. זה יהיה בחינם. ניוקליר דיזיז מופיעים במקום סכנת השמדה.
H Hamall New member 16/12/02 #1 ההופעות במקיף ז´ נדחו ל25 בדצמבר. זה יהיה בחינם. ניוקליר דיזיז מופיעים במקום סכנת השמדה.
H Hamall New member 16/12/02 #2 אוקיי... גלעד ביקש ממני למסור שלא בטוח שניוקליר מופיעים... וד"א שירלי אולי תשחררי את הניק שלו ושל רון?
אוקיי... גלעד ביקש ממני למסור שלא בטוח שניוקליר מופיעים... וד"א שירלי אולי תשחררי את הניק שלו ושל רון?
M Meselfoh New member 16/12/02 #3 המידע הזה מאושר גם על ידי אם את לא מאמינה שזה מה שטל אמר לי, אפרת, אז אני רוצה להגיד שעכשיו זה סופי. ראיתי במסכים שם רשומים ביטולי שיעורים ואירועים והיה כתוב שהאירוע נדחה ל25 ושהכניסה חופשית. so dont u suggest im lying, ok girl!?
המידע הזה מאושר גם על ידי אם את לא מאמינה שזה מה שטל אמר לי, אפרת, אז אני רוצה להגיד שעכשיו זה סופי. ראיתי במסכים שם רשומים ביטולי שיעורים ואירועים והיה כתוב שהאירוע נדחה ל25 ושהכניסה חופשית. so dont u suggest im lying, ok girl!?
ט טאלנה New member 16/12/02 #4 דיברתי עם טל שוב, וזה באמת נדחה... אני מצטערת אם זלזלתי בך.. אגב, איך קוראים לך? וכן, הארוע נדחה בגלל מזג אוויר, והבצפר לא מוכן לקחת סיכון או משהו כזה... וזה לא יעלה כסף... וזהו...
דיברתי עם טל שוב, וזה באמת נדחה... אני מצטערת אם זלזלתי בך.. אגב, איך קוראים לך? וכן, הארוע נדחה בגלל מזג אוויר, והבצפר לא מוכן לקחת סיכון או משהו כזה... וזה לא יעלה כסף... וזהו...
M Meselfoh New member 17/12/02 #7 i knew we could reach an understanding. Yap. the is Tal, also. i must say and state that it is good to be trusted again
i knew we could reach an understanding. Yap. the is Tal, also. i must say and state that it is good to be trusted again
M Mike A New member 17/12/02 #8 חחחחחחחחחח ../images/Emo59.gif אין זה פשוט מצחיק השמות של הלהקות מטאל האלה!!! (לא שהרכבי טראנס זה יותר טוב, אבל לא משנה )
חחחחחחחחחח ../images/Emo59.gif אין זה פשוט מצחיק השמות של הלהקות מטאל האלה!!! (לא שהרכבי טראנס זה יותר טוב, אבל לא משנה )
D Dying World New member 17/12/02 #9 הו מיכאל! נו באמת... כאילו שהיית חושב על שם יותר טוב.. חובב טראנסים מטורלל שכמוך!
M MidNight Flame New member 17/12/02 #11 אין על טראנס!אפילו על המטאל השתלטנו מה שמזכיר לי מיכאל שלא שמעת את הדיסק עם המיקסים לHIDE