ההופעות בחיפה......

Weird Eyal

New member
ההופעות בחיפה......

וואללה לא יודע פעם ראשונה שאני יעני בהפעות ואני לא נהנה...... לא יודע היה מסריח כזה........ לא יודע......

KaPuStA

New member
איזה נחמד

שלוש להקות שנשמעו אותו הדבר בפופיז רק אני וחברים של עשינו פוגו ניסינו לחמם את האוירה והיה משעמם כזה גם הלהקות הם סתם עמדו במקום

KaPuStA

New member
הפופיז באמת היו גרועים

זה נראה כאילו הם עשו טובה שהם על הבמה גם הסאונד לא היה משהו

Weird Eyal

New member
והמתופף שלהם שהסתובב עם הבלון......

הוא חגג אתמול יום הולדת 10???

themisfits

New member
ובכן..

קודם כל אני חייב לציין שההופעות היו נחמדות חוץ מהעובדה שכל הלהקות נשמעות כמו יוזלס מלפני שבע שנים... הלהקה האחרונה עם דין שוופס ובורבי הייתה דיי מגוחכת למען האמת.. ופוינטלס עם כל הכבוד לזה שהם קיימים כמעט שנתיים דפקו שואו משעמם לגמריי...לא רק שבורבי לא עשה כלום גם בפוינטלס וגם במייגו´ר גלורי,זה גם שלא שמעו אותו בכלל... וממתי יש לגורה הקשוח והחסון קול של ילדה קטנטונת??? חוצמזה היה לי עם מי להיות שם,הקלטתי בוטלג לא חוקי של מייגו´ר גלורי ונכנסתי חינם אז היו כמה יתרונות בערב.. ואף אחד לא קנה את הפאנזין שלי:(

themisfits

New member
זה היה סתם..

חשבתי שהם ינגנו הארדקור או משהו אבל זה סתם היה ראפ מגעיל כזה... עזוב גיורא דין התקלקל הוא כבר לא פאנק!

OPERATi0N_iVY

New member
חרא של הופעות...

טוב, כששמים 3 להקות פופ-פאנק מסריחות (מכל הבחינות, לא רק בגלל שאני לא אוהב את המוזיקה) ולא מגוונים, אז התוצאה היא כנראה "אולם" מלא בילדי כיתה ח´ מקסימום, וילדון אחד עם מעיל עור ופוזה של סיד וישס (מאיפה הוא היה בכלל?). הסאונד היה חרא, ורק אצל הפופיז שמעו בבירור את כל הכלים. מה גם, שאצל הלהקה האחרונה, שהתאכזבתי ממנה כי אמרו לי שזאת אותה הלהקה שעשתה את הקאברים לדי פי איי לפני שנה בדיוק בהופעות בנווה שאנן, שמעו רק את המצילות של התופים, ושני הנגנים האחרים, שלא שמעו אותם בכלל, עמדו שם כמו אבריל לאווין עם הגיטרה שלה ב"קומפליקייטד". בקיצור, מה אכפת לי... לא שילמתי כניסה גם ככה...

למעלה