ההופעה

Ronushnush

New member
ההופעה

(11.10) הייתה אחת הטובות ואני ממש שמחה שהלכתי. בגלל שהמקום יותר קטן מהבארבי נגיד, כל האווירה הייתה שונה- יותר אינטימית, יותר חיבור לקהל, איגי והלקה היו יותר משוחררים ממה שזכרתי אותם בהופעות הקודמות, אווירה כביכול נונשלנטית של "יאללה בואו נופיע", היה כיף. איגי הייתה מהממת, הגברת הולכת ונעשית יפה יותר ויותר, מיום ליום. רק חבל שזה עבר נורא מהר. הפלייליסט אכן היה קצר מהרגיל, אבל לא משמעותית, והפעם לא זכינו לשמוע את "בעדינות" ואת "דולי פרטון" למשל. מה שכן זכינו לשמוע, היה ביצועים מדהימים לשירים שתמיד כיף לשמוע בהופעה (לי לפחות): תיפצע כשתרוץ אלי שוב, פחד, ובובות (שלצערי פספסתי חצי ממנו כי אני אהבלה
), וגם ביצוע נדיר ואנרגטי ל"כשתחזור", שאני חייבת להודות שעד ההופעה ב-21.6 לא התחברתי אליו כ"כ, אבל הביצועים של השיר בהופעה עשו את שלהם
הפלייליסט (אני לא לגמרי סגורה על הסדר): 1. להתעטף בעצב לכבודך 2. תשא אותי לאישה 3. תפצע כשתרוץ אלי שוב 4. פחד 5. אין לי מה לומר לך 6. כשתחזור 7. מסתובבים 8. לא מחכה יותר לדוור 9. תאת"נ 10. משחקת עם בובות ---------------------------- 11. אמן ויהיה 12. תאת"נ וחבל שאפחד מכם לא בא כי כולם שם היו בני אלף ואנחנו היינו הצוציקים היחידים
ובקשר לתמונות וסרטונים |סמיילי מגלגל עיניים| שכחתי מזה לגמרי
סורי

RTur

New member
מה?! זהו?

קודם כל אני שמח שנהנית בהופעה.. אבל אני מצטער - מה זה הפלייליסט המסכן הזה? וסעמק היא תגיע לבאר שבע כבר?!

העיקר נהנת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

אני בכלל מרגישה שההופעות קצת פחות טובות כי הן בישיבה.. אנשים צריכים לעמוד ולרקוד!!!

לנון2

New member
גם אני הייתי שם.....

אז ברביעי ההייתי במופע של איגי וקסמן. הופעה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן, איגי לא מופיעה יותר מידי, תמיד מוציאה אלבום , נותנת כמה הופעות ונעלמת שוב לדממה - עד האלבום הבא... לבנוטין 7 התמלא באנשים, בספירה קלה ניתן להגיע ל 100 איש ( אך מי סופר ? ) איגי היא רוקרית בנשמה, וניתן לראות זאת בלבוש שלה, במראה ובהופעה, התיישבתי ליד אמא שלה,,, הכי סבבה.... איגי מתחילה את ההופעה שלה עם שיר ממסתובבים, ומשם ממשיכה לסרוק את שיריה מאלבומיה השונים ולאט לאט מבינים שוואלה-- לילדה יש כבר 4 אלבומים --- וואלה היא הצליחה לצבור כמה וכמה שירים טובים שמסתרים להם באלבומים, וכמה שמגיע להם במה וקהל - ואיגי יודעת לפנק, תשא אותי לאשה בדרך למיילווקי , לא מחכה לדוור, אדום ופינוקים מהאחרון שלה, משחקת עם בובות ותמיד אוהב תמיד נפגע ועוד רבים וטובים אך הדובדבן שלי היה דווקא השיר פחד מהראשון שלה, אחד השירים האהובים עלי שקיבל עיבוד רוק, שרק מוסיף ונותן לשיר חיים חדשים.... השיר אכן קיבל את הכבוד המגיע לו וכל הכבוד לאיגי שגם אחרי 4 אלבומים היא לא שוכחת את השירים שבנו אותה..... הקהל שר הקהל קצת רוקד, בחור אחד מצליח בשיר אדום לשבור כיסא ולהפיל את כל כוסות הבירה שהיו על השולחן לשבירה מוצלחת לרצפה, רעש והמולה, אך איגי ממשיכה בשלה.... אמא רוצה ללכת מוקדם אך איגי לא נותנת לה.... בכל זאת בכל ארוע משמח יש גם צד משפחתי... אין מה לעשות יש לי חולשה לנשים ששרות או יותר נכון לנשים ששרות על הבמה או יותר נכון לנשים ששרות על הבמה שירי רוק ושמות אודם אדום על השפתיים... למרות שאיגי לא לטעמי ( רזה מידי ) היא הצליחה לכבוש באותו ערב לא רק אותי אלא גם את הקהל שחיכה לה כל כך הרבה זמן.....

Ronushnush

New member
../images/Emo13.gif

"בחור אחד מצליח בשיר אדום לשבור כיסא ולהפיל את כל כוסות הבירה שהיו על השולחן לשבירה מוצלחת לרצפה", אוך זה היה אחד המצחיקים!!!
ואחלה תמונה ובוביייי, יש לך במקרה שיער חום חלק, יחסית ארוך, או שאני טועה בבן אדם? חשובחשוב
תודה.

A t z a

New member
תודה על הסיכום../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

ועל התמונה
נשמע שהיה כיף,שמחה שנהנית... וגם את רוני
למי שיש עוד תמונות בבקשה בבקשה תעלו לפה!

למעלה