ההופעה..

ההופעה..

של יובל בנאי ביום שלישי בירושלים, מי בא? הייתי היום, היה חמי רודנר... סתם היה מסריח. אני מקווה שלא יהיה ככה אצל יובל... אגב, היו היום דיי הרבה אנשים, מה אתם אומרים יהיה ככה גם אצל יובל?? הוא ישיר של משינה קצת? משהו קטן? פצפון? שורה מתוך שיר? "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"

רגע

זה יום שני או שלישי? נכנסתי עכשיו לאתר של העירייה וכתוב שם שזה יום שני, והיום אמרו לי שזה יום שלישי... מה עושים?? "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"

ממ..שמיצי

אבל עברי לידר אמור להיות ביום שלישי.. לא יודעת אני הייתי באביב גפן ביום חמישי והיה הרבה אנשים אבל לא מדי..ולא נראה יהיו בהופעה של יוב ליותר אנשים מההופעה של גפן

מממ אנישים (../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif)

מישו יכול לספק לי מידע על ההופעה של יובל מחר ז"א איפה זה בדיוק ובאיזה שעה
שמיצי

ורק אני נשארתי בודדה ../images/Emo4.gif

אני גם חולה וגם לא מצאתי אפ אחד באיזור שיסכים לבוא..את כל מי שיכולתי לנצל כבר ניצלתי ביום חמישי על ההופעה של אביב גפן ואני ינצל בעזרת השם מחר בעברי לידר
אז זהו

אז ככה... בשביל עברי לידר...

את לא חולה?...
אותך ליובל בנאי
. ולגבי ללכת לבד - לכל ההופעות של משינה הלכתי לבד, אני ועוד כמה אלפי אנשים. הכי קרוב לבד לא? או שלא מערבבים שמחה בשמחה?

חיחי יפה אסף :)

חיחי מממ..לא אמרתי שאני הולכת לעברי לידר.. מאותה סיבה בדיוק..אין לי עם מי ואני חולעעע אבל נראה כבר כל מקרה..מממ שמיצי
ואגב. כיינ עברי לידר יותר חשוב לי מיובל לבדו
חיחי ואני עדיין מבסוטה מזה שאתה מצוטט את מר גייפן

ולגבי ההופעה:

היה אחלה, מאוד חסר לי ההרכב המלא. למרות שהיו לי הפתעות נעימות בהרכב הזה (יובל, ג´נגו, נושי ואיגי). מלבד העיבודים המענינים שהוזכרו כבר לאחר ההופעה בקמלוט (שלג צח קאנטרי, אחכה לך השדות בלוז), חזרתי 7 שנים אחורה, רק שזה היה קצת יותר אינטימי, ושלשם שינוי לא הוצאתי אגורה על הכניסה למופע (לא נשכח אותך בקלפי אהוד...) יותר מדי אינטימי לטעמי - הקהל בקושי עבר את קרביץ למי שמכיר - בסביבות 30-50 מטר. אני הייתי זה שנצמד לגדר ושר את המילים של משינה בדביקות מעוררת הערצה
לגבי ההפתעות: איגי לוקח גיטרה באחד ההדרנים ומנגן אנה. איגי לוקח גיטרה ופותח את ההדרן השלישי בבן המלך סולו. הבחור נשמע קצת מהוסס, אבל זה לא הוא, זה אנחנו, שרגילים כל כך לראות אותו בפיקוד העורף של משינה מתופף באדיקות ולא מרים את הראש מהתופים. נושי פז מנגן טוב (פורט בשמאל אגב, לגבי מה שהזכרנו בעבר...), הוא שובב (עישן 2 סיגריות תוך כדי נגינה...) אבל שלומי ברכה משופשף הרבה יותר. הבאסים של ג´נגו הגיעו לאיזור הקישקעס לפרקים, אבל הייתי משליך את ה"מחמאה" הזו על מערכת ההגברה שאף פעם לא ראיתי את משינה מופיעים באמצעותה (לא נשכח אותך בקלפי אהוד...). לסיכום: האיחוד המיוחל בדרך - לא צריך את רב סרן שמועתי בשביל זה. רואים להם את זה בעיניים, יובל שר בסביבות 3-4 שירים שלו והשאר משינה, ויש לו כבר 3 דיסקים, הוא יכול למלא איתם ערב אם הוא רוצה, אבל זה הקהל שלא ממש רוצה. ההרגשה האישית שלי היא שהוא (וחברים) דואג להחזיק את הקהל (ואת הכוכבים) על אש קטנה (שיר שהיה מתאים לערב הזה וחסר...). מקווה להעלות קצת תמונות עד מחר, כולל אחת של עבדכם הנאמן עם המתופף המוהיקני מה קוראים אותי איגי.

יאאא איזה טיפשיה אני ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

שכחתי שאסור לי לבקש מאנשים לספר לי חוויות מהופעות כי אני מקנאה
אופסי

לפני שפתחתי את ההודעה שלך

חשבתי שתגידי שאת טיפשה שלא הלכת. וחוץ מזה - מי חולה באוגוסט?!? מה תעשי בדצמבר-ינואר אם את חולה בחופש? תרגישי טוב... תשתי תה, ותסתדרי בלי עברי לידר שבטח לא ישיר את הסטנדינג אוביישן שלו לקוקו - פקח...

מממ לא יודעת..

אני לא חולה לרוב...סתם נתקע לי .
טופ הייתי דוחפת עכשיו איזה ´אני ילך מחר לעברי לידר ויהיי מה´ אבל זה בדיוק מה שאמרתי בקשר ליובל וכנראה זה עושה עין הרע
כל מקרה תודע
אני לא אוהפת תה אבל בכל זאת..העיקר הכוונה

יאאא זה תמונה מהיום נכון../images/Emo35.gif

אמ כיינ זה מאגניפפ אני אוהפת שרואים תמונות באותו יומ שצילמו אותם מממ ואיזו סבלנות

בעצם מאתמול (אנחנו אחרי חצות)

אבל כן - השקעתי במצלמה דיגיטאלית לא רק בגלל חיבתי היתרה לגאדג´טים... לגבי הסבלנות, זו הפעם השלישית שהוא עמד איתי לתצלום באותו הערב. הפעם הראשונה מישהו שלא ידע איך מפעילים את המצלמה צילם את השמיים מעל, בפעם השניה, מילתי אני את שנינו, אבל הזום היה ענק ולכן יש לי קלוז אפ מרשים של כרבולת המוהוק של איגי, ורגע לפני שאחד מהצוות גרר אותו לרכב, הוא הסכים לעוד תמונה שצילם אותו גורר (וגם לו מגיעה תודה) לא לפני שאיגי הסביר לו איך להמתין בסבלנות כשלוחצים על הכפתור במצלמה שלי...
הנה תמונה מההופעה, חדי העין יוכלו לשים לב לנושי פז (משמאל) וביד הפורטת על הגיטרה (שמאל...)

למעלה