ההופעה - שרשור רשמי!

Fergie7

New member
וואי זה ממש זול.

אבל אני מעדיפה ישיבה... מאוד מעייף לעמוד יותר משעה, ולהידחס בין מאות אנשים.

omdor

New member
עוד דבר...-

אני ממליץ למנהלת לשים את השרשור בטאגליינס כל יום יבואו לפחות 5 כאלה שישאלו מתי הכרטיסים ודרך האשכול הזה כולם יתעדכנו...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרציתי לטגלן../images/Emo15.gif

אבל כל המידע הוא "הם באים ב3.6, לא ידוע מחיר או מתי מתחילה המכירה" זה לא שווה טיגלון אני מבינה את הרצון לעזור אבל כשיהיה לנו מידע מספיק בשביל להפוך את זה לשרשור רשמי ונעוץ זה יקרה אוקה

NightAngel

New member
האמתי, קראתי כתבה

שפרסמה חבררת אורנג' והיה כתוב שאת הפרטים על הכרטיסים יפרסמו השבוע...

limush1

New member
ישש סופסוף..

אני כלכך מפחדץ שיחטפו ת'כרטיסיםםםם...

שאלה בקשר להופעה!

שלום! רציתי לדעת אם ידוע לכם האם במקום בו תהיה ההופעה יהיה ניתן לשבת? או שזה יהיה כמו שההופעה של קלי קלארקסון הייתה אמורה להיות (בלי מקומות ישבה או מקומות מסומנים בכלל)? וידוע לכם אם יהיו מקומות ישיבה VIP או משהו כזה?

dolevshelly

New member
אממ...

לא רשמי אבל הגיוני שעמידה... ובטוח יהיה ויאיפי רק שלא נראה לי שימכרו (כמו בשאר ההופעות בארץ) כרטיסים

אני ממש מקווה שיהיו מקומות ישיבה

ומקומות VIP מרגיז שלפעמים לא מתחשבים בכאלו שמתקשים לעמוד הרבה זמן (לא משנה מאיזו סיבה) או סתם לא רוצים להירמס.

Fergie7

New member
זה נראלי באיצטדיון,

אז נראלי יושבים..ממ לא יודעת..אבל אני מקווה שהיו מקומות ישיבה!

95% לדעתי שזה יהיה בישיבה....

כי הרי זה אצטדיון בד"F כשעושים הופעות באצטדיון ההופעה בישיבה אבל הבעיה שאין מישו שיושב
(כולם על הכסאות.... ועוד בקשר למחיר... מישהו פעם הסביר לי שבד"כ ההופעות שבאות מארה"ב הן יקרות בסביבות ה150 עד 300 ואפילו יותר...בגלל שזה לא כמו פלוריסיינטה והמורדים.מישהו שמבין בזה אמר לי שהשחקנים מארגנטינה מקבלים משהו כמו 5,000 דולר על ההופעה ולעומת זאת נגן שבא מארה"ב מקבל 20000 דולר, וזה ת'אמת די הגיוני כי ארגנטינה היא מדינה מאוד ענייה ושם 5000 דולר שווים הרבה

dolevshelly

New member
אתה צודק אבל...

בגלל שאורנג' לוקחים חסות על ההופעה אז הם מוזילים את הכרטיסים ככה שלקלי קלרקסון עלה כרטיס 69 שקל שזה יותר זול לדוגמא מהופעה של עידן רייכל או עברי לידר!

למעלה