ההופעה של Right on Time הערב תתקיים בשעה 12:30 בלילה עקב משחק הגמר של הפיינל פור.
E ehh New member 1/5/04 #1 ההופעה של Right on Time הערב תתקיים בשעה 12:30 בלילה עקב משחק הגמר של הפיינל פור.
ש שיר דויטש New member 1/5/04 #2 ../images/Emo4.gif ותודה רבה למכבי תל אביב שהורסים עוד אירוע מוסיקלי במדינת ישראל הנפלאה. חלקנו צריכים גם לקום לעבודה מחר בבוקר.
../images/Emo4.gif ותודה רבה למכבי תל אביב שהורסים עוד אירוע מוסיקלי במדינת ישראל הנפלאה. חלקנו צריכים גם לקום לעבודה מחר בבוקר.
C cut2 New member 2/5/04 #6 מה ציפית? במדינה שבה הפוליטיקה עומדת דום בפני המשחק האווילי הזה, מה תאמר התרבות והמוזיקה? ~חירוק שיניים מחאתי~
מה ציפית? במדינה שבה הפוליטיקה עומדת דום בפני המשחק האווילי הזה, מה תאמר התרבות והמוזיקה? ~חירוק שיניים מחאתי~
C cut2 New member 2/5/04 #8 מוצרט מת אם רק היית יודע כמה אני מת להגיע להופעה הזו. אבל לי יש שיקולים לימודיים. בכל זאת, סוף שנה בכיתה י"ב זה עסק קצת לחוץ. מתמטיקה, עניינים בסגנון. אבל אם אתה בקטע של בובת וודו של פיני גרשון, count me in.
מוצרט מת אם רק היית יודע כמה אני מת להגיע להופעה הזו. אבל לי יש שיקולים לימודיים. בכל זאת, סוף שנה בכיתה י"ב זה עסק קצת לחוץ. מתמטיקה, עניינים בסגנון. אבל אם אתה בקטע של בובת וודו של פיני גרשון, count me in.