ההופעה של קווין

khammel

New member
מזכיר לי את החוויות שלי ב-2005

רק כמה תיקונים קלים... All Right Now הוא של Free ולא Bad Company והשיר Bijou, עד כמה שאני יודעת, לא נכתב על החתול של פרדי (אולי את חושבת על השיר דלילה?). ביז'ו, תכשיט בעברית, הוא כינוי להומו באנגלית (שאול מצרפתית כמובן).

khammel

New member
אפשר רק לנחש על מה ועל מי

השיר נכתב כקונספט של שיר הפוך: אינסטרומנטלי עם "סולו" של שירה (במקום גיטרה, למשל). אפשר להניח שהשיר נכתב למאהבו של פרדי, אבל זה בגדר ניחוש/פרשנות שלי. הבעייה הגדולה באלבום כמו אינואנדו שמלא בכ"כ הרבה רמיזות, שלפעמים אנחנו רואים רמיזות איפה שאין. היפה בעיני, בשירה בפרט, זה שכל אחד יכול לפרש את הדברים אחרת. כוונת המחבר אינה העיקר. באותה המידה, השיר יכולה לדבר על הגיטרה של בריאן.

בוזו

New member
ואני חשבתי שאני הישראלי היחיד שהייתי שם ../images/Emo13.gif

היה פשוט מעולה. הצלחתי להיכנס די מוקדם, ולעמוד כמה מטרים בודדים מהבמה. היה שווה כל שקל
וגם אני הייתי מרוצה מהביצועים של השירים מהאלבום החדש, שהציפיות שלי ממנו היו ברצפה (או שפשוט לא היו לי ציפיות). פינקתי אתכם באחת התמונות האהובות עלי שהצלחתי לתפוס בהופעה

khammel

New member
יופי של תמונה

קלוז אפ מצויין על ה"מפרטים" שלו. נראה לי שאני צריכה שפצור דומה לרצועה אצלי. אין דבר יותר מרגיז מאשר לאבד את המטבע באמצע הסולו ולנסות להרים אותו תוך כדי נגינה.
אבל למה רק תמונה אחת? תפנק אותנו בעוד. וגם ספר קצת חוויות.

בוזו

New member
ביקשת - קיבלת ../images/Emo13.gif

אני הגעתי בערך שעה וחצי לפני תחילת ההופעה. למרות שכבר היו מלא אנשים בתור, הצלחתי להשתחל למקום מעולה, ממש כמה מטרים מהבמה בתמונה - שוב בראיין, הפעם עם חולצה לבנה (מוקדם יותר בהופעה)

בוזו

New member
בראיין ורוג'ר בהתחלה של '39

כמובן המתכון הכי בטוח להנאה הוא לבוא בלי ציפיות. נהנתי עד הגג (וראבק, הגג של הולדרום גבוה...). אם מישהו פה מתלבט - אני ממליץ בחום. חוויה אדירה!

בוזו

New member
רוג'ר בקטע מעולה

כמובן שלא ציפיתי לשמוע בהופעה שירים מהאלבום האהוב עלי (Queen II למי שתהה), כי זה ממש לא אלבום לשירים בהופעה. אבל הלהיטים הקלאסיים היו מעולים, והפתעתי את עצמי שנהנתי מאוד גם בשירים מהאלבום החדש

black h0le

New member
אגב, מישהו יודע אם

אפשר/יהיה אפשר לקנות DVD של ההופעה? איפה אפשר לברר כזה דבר?

khammel

New member
DVD של איזו מן ההופעות? ברלין?

בעיקרון, ההופעה בחרקוב מיועדת לצאת ב-DVD ובכל מקרה, תוקרן בקולנועים נבחרים בארה"ב בחודשים הקרובים. כמעט וודאי שאחד המופעים בסיבוב הנוכחי יצולם ל-DVD אבל כרגע לא ידוע על זה שום דבר קונקרטי. יש המון קטעי ווידיאו ביתיים ביוטיוב ואפשר גם לעקוב באתר Queenzone.com שהוא HUB לשיתוף חומרים לא רשמיים.

black h0le

New member
אם הופעה אחת מהסיבוב כבר יוצאת בDVD

אז סביר להניח שהופעות אחרות לא ייצאו, לא?

Teo Toriatt

New member
לא בטוח

מהסיבוב הקודם יצאו 2. אחד זה ה return of the champions הידוע השני והפחות מוכר זה Queen+ Paul Rodgers Super Live Japan למרות שסביר שלא יצאו שני DVD מאותו חלק של הסיבוב - כלומר שני אירופה - אולי אחד אירופה ואחד דרום אמריקה (המשך ראוי ל Rock in Rio? הלוואי)

khammel

New member
גם אני מהמרת על DVD מדרום אמריקה

אלא אם כן הם מפחדים מבעיות במכס
בכל אופן, ההופעה באוקראינה לא ממש נחשבת חלק מסיבוב ההופעות העולמי, אלא מופע טרום בכורה במסגרת קרן מרקורי פניקס. ה-DVD צולם למטרות פרומושן בארה"ב, היכן שהאלבום החדש יוצא באיחור לעומת אירופה. להערכתי, הם יצלמו DVD שיש בו הרבה חומרים חדשים, מה שלא היה בחרקוב. היתה שמועה על ליברפול, אבל זה נראה לי wishful thinking של כל מיני אנשים ולא משהו אמיתי. אם כבר אנגליה, אז O2 או וומבלי, לא?

khammel

New member
בכל מקרה, לא ישוחררו הופעות שכבר היו

מניסיון שלי בשפילד, כשמצלמים ל-DVD הם מודיעים לקהל בכל צורה אפשרית שזה יצולם לשימוש מסחרי ושבהשתתפותך במופע אתה מאשר להם לעשות שימוש בחומר המצולם ככל העולה על רוחם. ואם זה לא מתאים לך, תחזיר את הכרטיסים. הודיעו לי על זה בקופה כשלקחתי את הכרטיסים, היו שלטים בכניסה, כרזו על זה וגם בריאן ציין את זה בתחילת ההופעה. הם גם ביצעו את Under Pressure במיוחד (רק) בשבילנו כ"פיצוי" על זה שההופעה שונה מהרגיל בגלל הצילומים. ככה שהסיכוי שישחררו ב-DVD רשמי את אחד המופעים שהיו עד כה (למעט חרקוב), אפסי. בוטלגים, לעומת זאת, יהיו לא מעט, אולי אפילו באיכות טובה. נדמה לי שכבר יש ממוסקבה.

למעלה