לא כתבתי פה איזה שבועיים (המחשב נדפק אני כותב מחבר) אבל לא נורא... הקיצר - סאב הופיע היום (ביחד עם הצל וסיוון) במקיף ו´ בבאר שבע במסגרת "הנוער ינהג אחרת".. ואיזו הופעה ... אחת היותר טובות שהיו בבאר שבע... מי שהיה וצילם שישלח תמונות....
ההופעה הייתה מסריחה.. לפחות לפי דעתי.. היו יותר מידי אנשים שלא היו שייכים למקיף בכלל... והיה לי מאוד מוזר שכולם הצליחו להיכנס בכלל למקיף... כי בדרך כלל לא היו נותנים, מעניין למה.. בקיצור אני ממש לא נהנתי... ולא אהבתי את הקהל שהיה... ובמקום לפלוט שטויות... אני אסיים בזה... אז לסיכום... ההופעה לא הייתה טובה.. הוא לא טוב... (אולי בגלל שאני לא אוהב ראפ..) ואממ זהו בעצם...
היתה הופעה פיצוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מהמקיף ונכנסתי די בקלות! פשוט באתי באשכולות פיס והאמת לא נעים להגיד אבל חלק מהשומרים נתנו להיכנס בכיף! ומה הבעיה שאחרים יבואו להנות?! היה פאנאן כל מי שבא הרוויח!!! סאב שולט!
אני הייתי שורה ראשונה באמצע וזרקתי זר לסיוון הם כאלה טוביםוגם אנילא מהמקיף אבל היה קל להיכנס והיה ממש סבבה... ראיתם שילד אחד צעק למנחה אתה לא מצחיק אז הוא אמר לו: "שאתה קם בבוקר אתה אומר למוח של חבר אתה חסר" חחח פאדיחות כן זה אני אבל אחריי ההופעה הוא פתאום ראה אותי ואמר ת´שמע אני מיצטער הדפוק חשב שניפגעתי והביא לי קופסאת סיגריות יאפ... יצאתי ברווח... בקיצור אני סתם מבלבל לכם ת´מוח היה טוב ולמרות שאני בכללי לא אוהב ראפ הם טובים מאוד...
אני שמחה שחלק מהאנשים נהנו... ראיתי המון אנשים שהיו ממש לא קשורים לסאבלימינאל ובאו בכל זאת... סבבה להם... ההופעה באמת הייתה ארוכה.. (לפי דעתי, ארוכה מידי..) לא רוצה להפסיק להתלונן... טוב לי ככה...!
את צריכה להיות שמחה בשביל אלה שכן נהנו. ותפסיקי להיראות אומללה... תהיי שמחה שראית היום את כל החבר´ה, וכמעט כל העולם היה במקיף שלך. לי לפחות, זה עשה שמח.