ההופעה של היום:]]

ליאתהXD

New member
אוי שירלי..

ראיתי אותך. היית עם סרט ורוד לא? ראיתי שפנית למישהו ואמרת לו שהתחשמלת וממש כאב לי בשבילך!

חח..זה אומר ש..

לא יודעת להסביר. נגיד תלכי להופעה של מישו ויהיה שם אנשים שתדעי שהם מהפורום של אותו בנאדם. הרגשה כזאת..חח

mayagb

New member
הייתה לי הרגשה

שמאחורי ומצדדי (מלפני לא, כי הייתי שורה 1...ולא דחפו אותי!:) ) - נדיר אני יודעת... היו אנשים מפה. לפחות אחד זיהיתי..

שושה41

New member
24/11--->הופעהההה מדהימה כמו תמידדד

אנשיםםם מי היה?! איזו הופעההההה...ייייייייייייואוווווווווו חזקה כמו תמיד!!!!! עברי מלךךךךךךךךך שליייייי :)

Confessions

New member
היה מצויין

נהניתי מכל רגע ישבתי לי על הברזלים בצד עם חברה והיה פיצוץ

שלום גם אני הייתי

ואני בכלל לא מהפורום הזה פעם ראשונה שלי בהופעה של עברי, ולדעתי היא הייתה פשוט מצוינת !!! (לא יודעת אולי חלק מכם יחשבו אחרת...). צילמתי והשתדלתי די הרבה. רוצים תמונות??? אם כן, קחו בחשבון שזה היה קצת מרחוק. שבוע צבעוני

crazystav

New member
../images/Emo99.gif

הופעה מעולה מעולה מעולה. חבל שזה התחיל עם ניסים, אבל זרמנו
"ג'ון אפשר מפרט? :]" "אני כבר נתתי... אני לא חושב שיש לי..." "אוף באסה... בטוח...?" *מתחילה ללכת* "חכי רגע אולי יש לי עוד אחד..." משהי מהצד: "הייייייי אבל אני ביקשתי קודם!" יונתן: "אבל אותה אני מכיר... היא באה לכל ההופעות "
(אני?! מה הוא עשה ממני.
)

shahar1989

New member
גם אני הייתי לידכם../images/Emo11.gif

צילמתי אותו בהקדשה לאמא...חחח

../images/Emo99.gif

סתיו היה ממש כיף
בזכותך אני יודעת איך להגיע לפרדסייה עכשיו דרך אגב אחי אמר שאת ממש יפה
הגרסה של הכוס בכחולה הייתה פשוט מעולה וההופעה עצמה הייתה מלאת אנרגיות .. היה פשוט מצוין! כבר מזמן לא היה ככה והשיר באנגלית היה בנ"ז קיצר ארה"ב עשתה להם רק טוב.. המשך יום טוב :]

crazystav

New member
../images/Emo23.gif

את הכי מושלמת בארץ
ואמ. אם אח שלך היה יותר גדול
. באמת ארהב עשתה להם טוב...

אוף אוף אוף אוף אוף אוף ../images/Emo10.gif

אוףףףףף אוףףףףףףףף איזה באסה של החייייייייים אתמווול לא הלכתי להופעה של עברייי בבארביי, לחברה מאודד [מאוד מאוד] טובה שיילי היה יומולדתתת ולא יכלתי שלא ללכתת.. ואני בבאסה של החחייייםם כאילווו.. חיכיתי לזה הרבהההההה =// תעודדו

מעודדת ../images/Emo13.gif

דבר ראשוןן.. עברי לא בחו"ל?! הוא לא אמור לחזור ב 4.12? דבר שניי.. יהיו לו עוד פוללללל הופעותת! גם בהופעה שלו בבנימינה שזה 10 דקות מהביתש לי ואל הלכתי רציתי להרוגג את עצמייייי!!! אבל יהיו לו עוד פולל הופעות אז חפיף.. הופעה אחת.. לא ביג דיללל =] מקווה שעודדתי.. :)

jenngirl

New member
היה נחמד מאוד[:../images/Emo82.gif

לא הייתי בהופעה שלו מאז רעננה,ואני יכולה להגיד שההופעה אתמול הייתה אחת ההופעות הטובות[ובין האחרונות שאני אהיה] שהייתי בהן. כל כך שמחתי שהוא שר את מתחמם,שהרבה זמן לא שמעתי בכלל. אחלה פלייליסט,אחלה מצברוח היה לו אתמול,אחלה אווירה הייתה.

למעלה