ההופעה של היום:]]

ההופעה של היום:]]

איך היה?! הייתם בכלל?! ואיי היה כל כךך מטווורף:] נראה לי הייתי ליד מישו מממכם,כ היו אנשים שתהנגהו בצורה פורומית נורא. בכל מקרה. ספרו חוויות!

Pomodoro

New member
תמונות מההופעה בבארבי

הייתה הופעה מצויינת שחבל"ז אני מצרף כאן תמונות שצילמתי בפלאפון האיכות לא משהו (אבל זה בגלל שאני לא ממש יודע לצלם) תהנו :)

matanky1

New member
רגע..

אין משהו שמפריד בין הקהל לבמה? כאילו מה זה אף אחד לא קפץ עליו?

מישהי שעמדה מאחורי רצתה לעלות לבמה

ולא נתנו לה והלכתי איתה גם מכות כדי שלא תעלה

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo6.gif

איך אני מדמיינת את שירלי הולכת מכות עם איזה מישהי תמימה שלא עשתה שומדבר רע לאנושות^^

ונטורי

New member
היה הכי טוב בעולם! נשבע!

אוקיי יש לי את הפלייליסט של ההופעה עם חתימה של עברי! הוא זכר אותי הוא פאקינג זכר אותי! והסתכל עליי במשך ההופעה הוא מלך! עברי תווודה

אה..ראיתי אותךך:]

הייתי לידך שדיברת עם איתמר.. איזה חתיך הוא..חח ושביקשת את החולצה ואמרת שתקנה בכל מחיר.. ואז איתמר יצא עם עוגה ונתן לכם. זה אתה נכון?! אני זאת שביקשב את עילי כל שנייה...חח בסוף הוא לא יצא והתיאשתי אז הלכתי:]

ונטורי

New member
נכון נכון :)

אני ראיתי את עילי שהוא יצא ואמרנו לו שאנחנו אוהבים אותו ושהוא תותח והוא כזה תודה ^^

ליאתהXD

New member
הייתה הופעה מדהימה!

אחרי כ"כ הרבה זמן שלא הייתי בהופעות שלו! יואווו הוא כ"כ מדהים. וחיבקתי אותו והוא חתם לי והיה כיף! ונטורי אני אוהבת אותך3> תודה שהיית איתי שם!

היה ממש כיף

עברי חזר ממש שונה ממה שהיה בחודשים האחרונים... הוא היה מאושר ונהנה להופיע ואף על פי ששתה ראו בעיניים שלו את השמחה שיש לו מזה שחזר ארצה... הדבר היחיד שלא נהנתי זה מזה שהתחשמלתי :( אני לא מרגישה את האצבעות :(

למעלה