ההופעה של ביצפר

giant G

New member
ההופעה של ביצפר

ההופעה של ביצפר וואי היית הופעה כזאתי גדולה!!! איך היה בנזונה איזה הופעה ביצפר נתנו עד עכשיו תפוס לי הצוואר ואני צרוד בצורה שדיי קשה להאמין אני עייף עוד יותר משאני צרוד וזה היה פשוט מדהים פספסתי את דאונלואו אבל את כל השאר שמעתי והעיקר ששמעתי את פאקינג רוקנרול בלייב זה היה כזה משגע כל הקהל על הרגליים עם פוגואים מטורפים היה מדהים פשוט מדהים אני מחכה להופעה הבאה שלהם השלל שלי: פוסטר של האלמנה השחורה תמונה קטנה של ביצפר סטיקר וזהו :X צריכים לירות בי על זה שלא הבאתי כסף לקנות חולצה :( אני כל כך רציתי אבל אוף באסה!!! בקיצור הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה :) ביצפר שולטים רק חבל שלא ראיתי את הדובי שלי בסוף זה מאוד מאוד מאוד חבל!!! וגם היה ממש נחמד בתל אביב שוב אכלתי ב"פופא" איזה מקום גאוני טעים כל כך אבל חבל לא היה לי שלושים אז אכלתי ב20 240 גרם רציתי חצי קילו :( חפיף חבר שלי ואני נהננו בהופעה הזאתי כל כך אני לה הפסקתי עם הרוקאון היד שלי תפוסה כבר והאנדבנדינג שלי היה כל כך כיףףףףףף נגחתי בטעות במישו :

לינקנית

New member
חחחחחחח שיי! סטלן!

איזה שירים הם שרו!? הם ישראלים!? הם מתגעגעים לביצפר!? כי אני ממש לא!

giant G

New member
אם את לא מכירה אותם איך תכירי

תשירים? :X וכע הם ישראלים הם לא ממש מתגעגעים לביצפר קוראים להם ככה כי פעם הם היו להקת ביצפר רגילה ואז הם התפתחו הם מנגנים יחד מגיל 15 בערך והם מצליחים בגדול לא רק בארץ :) וגם דיברתי עם הגיטריסט איזה נחמדים הם :)

giant G

New member
וואי אין לי כוח את גם לא תאהבי אותם

הם כבדים ואני מדבר על ממש ממש כבדים אם את לא רגילה לגראולים את לא תביני תמילים...

mirrra

New member
חחח אוי דאון לואו יפה כ"כ

השיר היחיד שאני מכירה שלהם
הופעות זה שולט! גם פוגואים.

giant G

New member
בואנה את אוהבת את ביצפר יפההההה

מירה כל פעם מפתיעה אותי מחדש יפה מאוד יש לך טעם מעולה במוזיקה ואם אהבת את דאונלואו אז תאהבי גם את השאר סגור ;)

mirrra

New member
חח גם אני מפתיעה את עצמי

אהבתי גם איזה שיר של סליפ[ק]נוט!
חוחו..אז תשלח לי [איכשהו] אה נכון המסנג'ר לא עובד...בעע

giant G

New member
מתי שתתקני תגידי לי יש לי את כל

האלבום האחרון של סליפנוט איזה שיר שתרצי P: וגם ביצפר יש לי מקורי ולאפחד פה איןןןןןן P: P: P: איזה כיף לי P:

mirrra

New member
איזה כיף לך ../images/Emo3.gif...חחח

אין לי מושג אם אני אתקן תוסיף בנתיים [email protected] אני במסנג'ר אונליין =/

®NuLy®

New member
שמחה שנהנת

פעם שלחתי לי שיר שלהם וממש ניבהלתי
חחחחחח בכל מיקרה שמחה שנהנת

tony16 yy y

New member
שמחה שנהנת!!

חברים שלי הלכו לשם........ רציתי ללכת , לא היה כסף

Lp Fairy

New member
חחחחחח

נגחת במישו!??!?! חחחחח שמחה שנהנית..[= צרידות זה שליטה!

giant G

New member
כע נגחתי איזה מצחיק היה אבל הוא סתם

חייך אליי והמשיך לקפוץ XD אני מת על מטאליסטים XDDDD תודה וצרידות זה שליטה בהחלט וגם דיברנו איתם איזה כיףףףףףףף!!!

שמחה שנהנת, היית בפוגו?

אם כן אז מזה סבבה לך! שמעתי בצפר טובים... בכל מקרה... שמחה שנהנת! איזה סגנון מטאל הם?

למעלה