ההופעה שהיתה להם ב11.8 ...

ההופעה שהיתה להם ב11.8 ...

היא פשוט פצצתית!!!!!!!! ממש יפה!!!!!! לבנתיים ראיתי רק שיר אחד (בוניטה דה מאס)הוא כל כך יפה...ממש יפה!!! איך שהקהל שר איתם...איך שהם רוקדים איך שהם שרים...הכל!!!!!!ממש יפה!!!! זה יסתים בבוקר לשלוח את ההופעה עצמה כולה אז אני יראה ויגיד לכם!!! תודה ענקית לעידן המתוק ששולח לי אותם!!!!!!!!!!!!!!

השיר בת/ן אולמות....

ואי עוד יותר יפה!!!!!!!!! אין לי מילים ההופעה פשוט מדהימה! גם אני רוצה להיות שם
!!!!!!!!!! טוב אני זזה לראות את סוויט ביב וכבר חוזרת בעידכון נוסף...

אווי שככתי לצין נקודה חשובה...

קמילה רזה בטרוף!!!!!!! היא פשוט ממש גפרור!!! אפילו גפרור יותר רזה ממנה... בשיר בן/ת אולמות אפשר לראות את זה בטרוף איך שהעצמות שלה בולטות החוצה והמכנס שוחה עליה וכמעט נופל לה... היא ממש מקל!!!!!!!!!!!!!

השיר סוויט ביבי.....

גם הוא מדהים כמו השאר!!! רק בעיה קטנה בהתחלה...רק בהתחלה...פליפה רוקד כזה ואז שיש את הפיזמון הוא כזה מכופף את הבירכיים ושר כזה כמו ה*מ*.... אבל גם השיר הזה יפה!!!!!!! ממש יפה!!!!!!! אני הולכת לראות את השיר האחרון:דרך המורדים...וחוזרת בעידכון נוסף!

השיר דרך המורדים...

אפשר לראות שזה השיר הראשון ממהופעה שלהם כי כולם עוד היו עם הז´קטים... הם שרו את השיר המלא לא את זה שאנחנו שומעים בהתחלת הסידרה... זה ממש היה יפה...גם זה כמו האחרים... רציתי להגיד שזה לא יאמן איך שכולם שרים איתם!!! זה מופיע בכל השירים בפיזמון איך שממש הקהל צורח!!! בהתחלה בשיר דרך המורדים הם לא ממש צרחו אז פליפה סימן להם בכך ששם יד על האוזן שישירו חזק... זהו ראיתי את כל המיני הופעה שהיתה להם היא היתה ממש יפה...הייתי נורא שמתה להיות שם! והכל הודות לעידן שהציע בנידיבותו לשלוח לי אותם והיתנהג עליי ממש יפה (באיסיקיו)... עידן: תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ... הגזמתי,נכון? זהו...תודה רבה רבה עידן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרןPUNCH

New member
חגית ../images/Emo26.gif כנסי שנייה....../images/Emo26.gif

מה זאת אומרת- לא הבנתי, כשרשמת שפליפה מכופף את הבירכיים ושר כזה כמו *מ* <------ אז מה זה *מ*, או שזה סוד?
הסבירי נא לי בבקשה..פחחחח

ShRiKi

New member
בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו יכול לשלוח לי את הקליפים...?!!!! האיי סיי קיו שלי הוא: 160744107

charmedmen

New member
מישהו יוכל בבקשה לשלוח לי את כול

ההופעה או להגיד לי מאיה מורידים האס"ק שלי זה 164698688

telenovela

New member
קמילה באמת דיי רזה

ילדות מארגנטינה שלחו לי תמונות שלה מההופעה היא מקלון מה זה? היא לא אוכלת?????? אני עוד מעט יהיה יותר שמנה ממנה (חס וחלילה!!! אני לא רוצה!!!!!!!, למרות שיש ילדים כמו (דניאל) שאומרות לי שאני צריכה לעלו במשקל שאני לא מתכוונת לעשות את זה בחיים!) יש לי חברה ששוקלת יותר מפליפה טוב היא מטר שיבעים ומשהו...

בלונדהה

New member
יאיי איזה כיף לך! גם אני רוצה!! ../images/Emo7.gif

עידן תוכל לשלוח לי גם אח"כ??? או חגית?? אחד ממכם??? בבקשהההה תעשו מצווה לאנושותתתתתת חחח...

לירון כנסי.........

תרשמי את האיסיקיו שלך ואני ישלך לך!!!!!! לא נראה לי שעידן ישלח לך כי נראה לי שהוא ישן......... אתמול נשארנו עד:5:40 בבוקר.....אז ניראה לי שהוא עדין נוחר........................ תרשמי את האיסיקיו שלך ואני ישלח לך גם עוד סירטון יפה בנוסף......

Tinkerble

New member
קמילה רזה אבל היא......

מכניסה את הבטן! יש שיטה לדעת את זה לפי העצמות..... בל היא בכל זאת רזה...

לכל מי שרוצה לראות את המופע

או את השירים שהם ביצעו כנסו לכאן: http://www.terra.com.ar/canales/cine/49/49903.html

idan888

New member
זה באיכות לא טובה דרך האתר!!!!

יש לי את זה באיכות טובה מאוד שאפשר לראות על כל המסך

idan888

New member
כל מי שרוצה את הקליפים!!!

את הקליפים אני הקלטתי ושיפרתי להם את האיכות בעזרת תוכנות!!! אני עושה שהמחשב שלי יהיה שרת כדיי שתוכלו להוריד ממני את הקליפים בשעה 21:30 תוכלו להוריד את הקליפים והשירים מהדיסק בכתובת הבאה....

למעלה