ההופעה מחר

s b e

New member
יחס...

אני לא באה להתרברב חלילה, אבל אני לא יודעת עד כמה אתם זוכרים או יודעים יאך בעבר הם היו מקפידים לענות על מכתבים. ולערוך מפגשי מעריצים, נראה כאילו הם החליטו לזנוח את כל מה שקשור ביחסי הציבור שלהם. היו שנים שכל קיץ כל ערב היתה הופעה, לא היה עובר שבוע בלי שהייתי מגיעה להופעה. בגדול אין לי טענות על היחס האישי שלהם כלפי כי בכל הופעה שהגעתי בשנים האחרונות התקבלתי על ידם בחום רב (במיוחד מגיל ותמיר!! אבל גם זאב לא טמן את ידו בצלחת!) אבל הם באמת מאוד התרחקו וזה לדעתי מאוד חבל כי אני חושבת שבסופו של דבר זה משפיע על כולנו בדרך של החוויות שסביבם. חבל, כי הענין בלהיות אמן מעבר להיות מוכשר ולייצר מוזיקה טובה היא גם התקשורת שלו עם הקהל שלו, הצורך שלו להשאר מוכר וידוע לציבור, אמנם אתניקס תמיד התרחקו מאור הפנסים אבל עדיין ידעו שהם עדיין כאן. דוגמא קלאסית למה שקורה איתם היא מה שקורה כל פעם שהם מופיעים ביצפאן הם באים לשיר וללכת לא מנסים לשווק ולקדם את המכירות שלהם. אמנם להקה במעמדם אין לה צורך בכך אבל הם לא צריכים להפוך להיות להקה ששומעים ברדיו... חלק מהעניין ברצון לבוא להופעות מעבר לענין המוזיקלי הוא הקרבה שהאמן יוצר עם הקהל, לא ממזמן הייתי בהופעה של שלמה ארצי, זה היה פשוט מדהים! ההופעה נמשכה למעלה משלוש שעות!! וכל הזמן הזה הוא התחכך עם הקהל, נענה לדרישותיו המוזיקליות - זה היה ממש מעשה אהבה חבל, עוד יותר חבל שאף אחד מאתנו לא מצליח לארגן איתם מפגש. אנחנו כל כך מעט ובוגרים ממש חבל נקווה שמשהו יסתכל על זה ויעשה משהו בענין

ethnix1

New member
השאלה היא מה עושים??

לא נראה לי שמישהו מחברי הלהקה טורח לקרוא את מה שנכתב בפורום הזה.. מה שגם חבל, הרי חברי הלהקה יכולים מדי פעם להתארח בפורום.. זה לא עולה כסף.. האם יש משהו שיכול לגרום להם ליחס יותר הוגן? פעם הם היו כל-כך נחמדים, עכשיו הם עושים טובה אם בכלל ברור שיש להם חיים אישיים, לא תמיד הכי קלים- אבל למי מאיתנו אין? בסך הכל בלי קהל הם שום-דבר! לא יפה להגיד את זה אבל זה נכון! אם הם יעשו "מפגש" לא נראה לי שיבואו יותר מעשרים איש, כולם בוגרים.. כולם מעריצים נאמנים אבל אתניקס מחליטים להתעלם מבקשותינו אני רוצה לעזור- אבל אין לי מושג איך!!

נטלייי

New member
אולי, וזאת רק השערה

כל זה קורה בגלל מי שמעדכן את האתר שלהם,כבר הבנו שמי שמעדכן את האתר לא ממש מעודכן. ואם מי שמעדכן את האתר לא בקשר ישיר ותמידי עם אתניקס אז זה יוצר מצב של ניתוק בין הלהקה למעריצים. ובקשר לתוכנית של יצפאן - בזמן האחרון כל אומן שמגיע, הוא מגיע רק לשיר ולא להתראיין, אז זה לא אשמת אתניקס. (תקראו לי נאיבית, תקראו לי מעריצה שרופה, לא יודעת מה - אבל אני מרגישה צורך לסנגר עליהם, אני משערת שזה טיבעם של מעריצים).

ethnix1

New member
אולי זה טבעם של מעריצים

להגן על האמן בכל מחיר.. אני לא מעריצה ומעולם לא הייתי עם כל ההערכה והכבוד לאתניקס (ויש כבוד) לפעמים אני מרגישה צורך להפנות את תשומת הלב לצדדים הבעייתיים.. כן, גם בפני הלהקה.. אסור לשכוח שהם רק בני אדם כמונו, ויש להם את הזכות לא להיות מושלמים- אך גם לנו יש זכות לבקר אותם לעתים ולא רק לשבח אותם.. תאמיני לי שאתניקס יודעים שכולנו אוהבים אותם ומעריכים אותם מאד.. אחרת לא היינו בכלל טורחים להתעסק בזה.. מבינה?

נטלייי

New member
אני מבינה

את התסכול שלך ושל האחרים, אז אולי כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי - מי שמעדכן את האתר שלהם לא בקשר תמידי איתם ואז בהחלט נוצרת פה בעיה וניתוק. כי חוץ מאימיילים לא נשאר לנו דרך אחרת לתקשר איתם. אולי דרך מכתב רגיל, אבל הם בטח מקבלים הרבה מכתבים וקשה לענות על כולם - אבל אפשר לנסות את זה.

ethnix1

New member
אני פרסמתי פה תגובה

להודעה שלך נטלי לאיפה היא נעלמה? :/

נטלייי

New member
את מתכוונת

להודעה הזאת? אם לא, אז אני לא יודעת על איזה הודעה את מדברת, אני בטח שלא מחקתי כלום, ובדקתי וגם הנהלת הפורומים לא מחקה כלום. אולי זה פשוט לא נשלח.

lior18sh

New member
אני איתך...

ולא כי צריך לסנגר פשוט כי לכעוס עליהם שהם לא עושים הרבה רעש לא נראה לי נכון... בסופו של דבר כולנו מחכים לדיסק ולהופעות והן מגיעות מדי פעם. ברור שהייתי שמחה לראות אותם הרבה יותר אבל אני מבינה למה הם לא מפרסמים יותר מדי, יש להם קהל מעריצים אוהב, לא צעיר ורועש אמנם כמו ללהקות רבות אחרות אבל הרעש והגרופיות זה לא מה שמשנה... בסופו של דבר, גם אם הילדים מכירים אותם פחות, הם מוכרים, מושמעים ואהובים. לדעתי נסיונות שיווק לא ימכרו אותם טוב יותר לנוער (כמו שאני רואה את זה לפחות, הנוער של היום מחפש משהו אחר, שאתניקס לא מוכרים, הרבה שואו ולוק, ואין מה לעשות, אפילו שיש כאן כמה כאלה שמעריצות את השיער על הצוואר של זאב, לוק זה לא הדבר שאתניקס הכי טובים בו...) לכן אין הרבה טעם בשיווק לקהל מסוג זה לפחות. מי שכבר מכיר ואוהב אותם הוא שמפרסם ומושך אנשים להכיר אותם... (איתי באים קבוע כבר 3 או 4 הופעות 2 חברים שלא ממש מעריצים אבל הם נדלקו ובאים איתי... ותמיד מצטרפים אחד או שניים נוספים...) בקיצור - אני לא אומרת שלא צריך הופעות ו/או דיסקים, להיפך, אבל פרסום ללהקה עם כזה רקורד, זה נראה לי יותר כמו התפקיד שלנו... ואנחנו, בעיקר יסמין ונטלי עם הפורומים והאתר, עושים אותו מצוין. לפי מה שנכתב בהודעה "מידע חדש" שנכתבה קודם, נטלי צודקת וזה די עונה על רוב הטענות שלנו... לא? באותו העניין, דוגמא עדכנית שדי מגבה את הדברים שנאמרו כאן בהודעות קודמות, לפני שנודע לי באופן רשמי יותר שאתניקס לא קוראים את המיילים שלנו שלחתי מייל (ביום א) ואפילו קיבלתי תשובה היום, והכותב לא מנסה להתחזות אליהם. התגובה ענתה לי על שאלות בקשר לדיסק בנוסח הבא: "בואי נגיד שממה שנמסר לנו האלבום אמור לראות אור בין אוקטובר לדצמבר", החתימה כמובן אתניקס אבל בסה"כ ניתן להבין שזה לא מידע רשמי במיוחד. לסיום... נטלי - תמשיכי ככה, הפורום חוזר לפרוח לאט לאט, יסמין, כולנו מעריכים אותך מאד על כל מה שעשית עם האתר והפורום הקודם, אל תתיאשי ואני בטוחה שבסופו של דבר כשכן ייצא מזה משהו, תרגישי את הסיפוק והכבוד שמגיעים לך ולכולנו כקהל נאמן. אז כמו בשיר נותר רק לומר "יהיה לנו טוב" ולהתראות, ליאור

ethnix1

New member
ליאור ../images/Emo140.gif

ההודעה שלך מאד מרגשת ונכונה ואם תסתכלי למעלה תראי שבעקבות הידיעות החדשות.. הרי הכל משתנה (לפחות בעיניי) תודה רבה לך וכולם על התמיכה בי!!!!

ethnix1

New member
ואגב מראה חיצוני:

אתניקס נראים מצוין! בייחוד זאב שהוא גבר מאד סקסי, יפה וייצוגי, אני מסכימה עם מי שאמרה שהוא הכי יפה בארץ.. אני לא מבינה למה תמיד תוקפים את המראה שלהם.. נו טוב, אולי זה עניין של טעם

lior18sh

New member
שמחה לשמוע...

לא ידעת לאן לצרף את התגובה אבל זה לא כל כך משנה... אין ספק שלגבי טעם וריח אין מה להתווכח והם נראים בסדר גמור, פשוט שההתמחות שלהם היא במוסיקה ולא בפיתוח גוף... (ולי אישית זה ממש לא מפריע) אני שמחה שהרוחות פה נרגעו קצת ושכולם באופוריה מההודעה של רונן ואיתי, אני מקווה שהחלום הזה לא יתפוצץ לנו בפרצוף ושעוד ייצא מזה משהו (אבל אני לא רוצה לטפח יותר מדי תקוות כי זה מתכון לאכזבות...) בקיצור - יהיה טוב! ואם לא... אז נעשה שיהיה... ביי

ethnix1

New member
אני לא מטפחת ציפיות..

אבל לפחות נחמד שיש התייחסות כלשהי!

ethnix1

New member
גם אני הייתי בהופעה

היא היתה נחמדה, לא היה משהו מיוחד חוץ מזה שזאב נראה מאד משועשע לאורך כל המופע.. לא הצלחתי להבין מה מקועקע לו על היד.. אחותי צילמה, בטח בקרוב אני אשים לכם תמונות מאד שמחתי לדעת שיש אנשים מהפורום, לצערי עקב זכרון עלוב למשעי, לא זיהיתי אף-אחד.. אני מאד מצטערת שלא אמרתי שלום- זה בגלל שאני לא מזהה! לא בגלל משהו אחר.. מאד נפגעתי שאתניקס ברחו כל-כך מהר אחרי המופע ולא נתנו לנו הזדמנות לדבר איתם.. אחרי כל-כך הרבה זמן הם יכלו להבין שרצינו לדבר איתם! מה גם שהיו ממש מעט אנשים.. כך שאין להם מה לברוח! בחיים שלי לא ראיתי את אתניקס נעלמים כל-כך מהר ממש ממש נפגעתי מהקטע הזה ואני שוקלת אם אתניקס בכלל שוווים את כל הטירחה הזו.. מה שכן מאד נהניתי במתקני הלונה פארק לנפי ואחרי ההופעה Oh Yeah

lior18sh

New member
קצר אבל בהחלט עדיף על כלום...

אני גם לא ציפיתי ליותר מדי מכיוון שההופעה בכל זאת מול קהל גדול ולא בהכרח שבא בגללם... הגיל הממוצע לדעתי הסתובב בין 6 ל10... ויחד עם זה כרגיל, הצלחתי לגרור איתי 3 חברים (אותם 2 כמו ב-3 ההופעות האחרונות שהייתי ואחד אקסטרה...
) שנהנו מההופעה... (בסוף גם הם ייזמו ללכת להופעות... אתם תראו...) בקיצור - אכן היה קצר... אבל הופתעתי מהעניין עם הטרטע... מזמן לא ראיתי את כולם קופצים על הבמה... בסה"כ נהניתי... היה גם נחמד לראות את האנשים הקבועים... (חבל שאני מזהה רק 4-5 ולא יותר...) אז יסמין, אני מקווה שעכשיו את כבר מכירה אותי... ורונן... הנה - כתבתי - אני חיה, נושמת, ומבקרת פה פעם ב... נטלי... חבל שלא הגעת... חשבתי להתקשר אבל לא ידעתי מתי יוצאת שבת... טוב זהו... שדות שיפון... מי את? היית בהופעה אתמול? גם אני צילמתי אבל לא הרבה ובטח ייקח איזה חודש עד שיהיו תמונות... תהיו בקשר... למי שלא יודע (ורוצה לדעת) החלפתי ICQ די מזמן אבל בדיעבד מסתבר שלא כל האנשים מהרשימה הישנה עברו איתי לחדשה... אז המספר החדש הוא 339624763 חלקכם כבר ברשימה אבל... למי שעוד לא...
בתקווה לתקליט בקרוב... ולהופעות במינון גבוה... (מההופעה הקודמת שראיתי עד עכשיו עברו יותר 7 חודשים...
) חינטרשתי לכם מספיק... נשתמע... ליאור

נטלייי

New member
למרות שנשמע

שלא כל כך התלהבתם, אני מצטערת שלא הגעתי. וליאור, תודה שחשבת עלי
שבת יצאה רק ב שמונה וחצי, בגלל זה לא התאפשר לי להגיע. אני מאוד מאוד מקווה שתהיה הופעה בקרוב מאוד, ואני מאוד מצפה לדיסק החדש.

למעלה