ההופעה מחר

poisener

New member
ההופעה מחר

להזכירכם: מחר ב-20:30 הופעה של אתניקס בלונה פארק בת"א. הגיעו בהמוניכם...

ethnix1

New member
שלא יבואו הרבה

אני רוצה הופעה אינטימית + מפגש עם הלהקה אחורי זה

ethnix1

New member
ההודעה שלי לא יצאה טוף

זה אמור להיות עם הסמיילים:
בסוף.. יענו אני צוחקת מהחוצפה של עצמי איזה חוש הומור ... ממש כמו חמור

נטלייי

New member
מחכה לחוויות שלכם

לצערי, לא התאפשר לי להגיע להופעה, אבל בטוח אני אגיע לאחת ההופעות שבטח יהיו בהמשך.

poisener

New member
אכזבה

האמת היא שדי התאכזבתי מההופעה. קודם כל, היא היתה קצרה מדי, הם באמת עברו כל גבול, כל ההופעה היתה בסביבות 45 דקות! מה זה? ומכיוון שהיתה כל כך קצרה, גם השירים היו השירים הצפויים והבנאליים ושום דבר מעבר לזה. עוד היתה לי תקווה שהם ישירו את השיר החדש, אבל איפה... אבל, כמובן שהופעה של אתניקס זו הופעה של אתניקס והיה כיף, כמו תמיד. אחרי הפסקה כל כך גדולה מההופעה האחרונה (שלי לפחות) נהניתי לחזור ולשמוע אותם חי. וגם אחרי זה יצא לי לדבר איתם קצת, והם אמרו שהדיסק החדש פיצוץ. אז יש למה לחכות...

מיאו ../images/Emo108.gif../images/Emo3.gif

הוא כזה סקסי הוא כולו הזיע הוא חטוב, מדהים ויפה בא לי להפשיט אותו ולקק את השיעה שלו ואת כולו from head to toes אני ממש חייבת לילה איתו!! אחרת אני אתחרפןןן מה אני אעשה בשביל זה?? הוא הגבר הכי סקסי שנוצר! נהיה לי כל-כך חם! אמרתי לעצמי "תחשבי חיובי, תחשבי חיובי" **אני מאד אודה אם הודעתי לא תמחק, כי אני פשוט רוצה לפרוק את מה שעל ליבי..

poisener

New member
בקשר לדיסק...

דווקא כן שאלתי מתי הוא יוצא, הם אמרו שההקלטות עדיין נמשכות ונמשכות, אז הם לא יכולים למסור תאריך מדויק. ולא היה הרבה קהל, בהתחלה היו ממש מעט, עם הזמן הצטרפו עוד ועוד, הייתי אומר שסה"כ היו בסביבות 200 איש.

ethnix1

New member
לפויזנר

LOL מה חשבת שהם יגידו? שהאלבום הבא מעאפן ולא שווה 5 שקלים?? אנחנו אלה שנשפוט אם הוא פצצה או לא...
וכמו שכבר אמרתי לרבים פה, לאתניקס לוקח ה-מ-ו-ן זמן עד שהם מוסיפים חומר חדש להופעות, קודם כל השיר צריך לצאת כסינגל ורק אחרי משהו כמו חצי שנה (ולפעמים יותר) אם השיר תופס, אז יש מה לצפות לשמוע אותו במופע ככה שאין מה לצפות לשמוע את השיר החדש בהופעה בזמן הקרוב מה שאני כן מצפה וגם מקווה לו בכליון עיניים ואוזניים זה להופעות נוספות, ואם אפשר שיהיו יותר נורמליות.. הייתה חסרה לי האנרגיה האתניקסית שיש בהופעות משום מה ואם הם יסכימו ברוב טובם למפגש מעריצים קטנטן (אולי בשביל לקדם את האלבום הבא..) זה גם יהיה חביב למשעי.

ZGala

New member
זה לא כלל../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

את שיר תל אביב כמו פריז הם שרו בטברנה של שימון איך קורים לו מול חיילים באילת בערך חודשיים לפני יציאת דיסק. שם איתם היתה גוון איפרגן, רק אז פעם אחת ראיתי אותה. הקלטתי לוידאו שני שירים.

poisener

New member
ליסמין, ולכל השאר...

כשהם אמרו שהדיסק הוא פיצוץ הם התכוונו שהוא נשמע פיצוץ גם בסטנדרטים שלהם. תמיר גם אמר שזו ההפקה הטובה ביותר שהם עשו אי פעם, וכששאלנו מה הסגנון בדיסק, הם התחמקו אבל אמרו שהוא שונה לגמרי מ-"13". ודרך אגב, כבר היו פעמים שהם שרו שיר בהופעה באותו זמן שהוא יצא לרדיו. 3 מקרים לפחות זכורים לי - "לחיות בניו זילנד" (בהופעה ביום העצמאות בשנת 95'), "היא לא תשוב" (במופע בשפיים בקיץ 96') ו"יהיה לנו טוב" שבוצע בהופעות האקוסטיות זמן קצר לאחר שיצא. הם אפילו ביצעו את "הקומונה" פעם אחת, לפני שיצא "פופ" - בהופעה החגיגית שנערכה בשפיים. ככה שאם הם ממש רוצים הם יכולים. הבעיה העיקרית של אתניקס בשנים האחרונות היא שהם נראים כאילו לא אכפת להם כמה יצליחו, והם ממש לא מתאמצים כדי לשווק את עצמם. כנראה שהם מרגישים שהם כבר הגיעו לטופ מבחינת ההצלחה, ועכשיו עושים מוסיקה רק בשביל הכיף. אחרת אי אפשר להסביר למה הופעה ממוצעת שלהם נגמרת אחרי שעה ורבע, כשהם בקלות יכולים להחזיק מופע של שעתיים-שלוש, ולמה הם מוותרים על כל כך הרבה להיטים גדולים. חבל, הם מפספסים דור חדש של חובבי מוסיקה שהיו יכולים להכיר ולאהוב אותם, אבל אם תעשו סקר אקראי תראו שבני נוער היום בקושי מכירים אותם ולא יכולים למנות אפילו 5 שירים שלהם, וגם זה בקושי. ברור שגם התקשורת אשמה בזה, ביחס המזלזל כלפי אתניקס, אבל קשה לבוא לתקשורת בטענות, כשאתניקס בעצמם לא עושים כלום בשביל להישאר בתודעה של כולם.

חוזר על דברים...ומוסיף

אני חוזר על דברים שאמרתי כבר לפני חודשיים...אתניקס עושים את כל הטעויות האפשריות אייך לא להיות קונצנזוס.....ויסמין עכשיו את מבינה למה התכוונתי שאמרתי "יופי הופעה בלונפארק.....במקום שיופיעו באיזה פסטיבל נחשב...".פויזנר אתה צודק אתניקס נראים כמי שלא אכפת להם כבר(כנראה שלהיות מפיקים מעניין אותם יותר.......).פעם הם אמרו שכולם(מבקרי מוזיקה ...)חיים בתוך בועה...כנראה שהם חיים בתוך בועה..אתניקס הפכה ליהות להקה שלא מעניית כמעט אף אחת....לפחות יש להם אותנו בתור יחסי ציבור,משהוא שהם לא יודעים לעשות לעצמם......

ethnix1

New member
אתניקס נהיו אפאתטיים

לפעמים אני ברצינות שוקלת לעזוב את כל העסק <אני גם מנהלת להם אתר מעריצים ועושה להם יחסי ציבור רציניים> גם ככה אפ'חד לא מעריך ולא יעריך את כל העבודה ואתניקס שמים על הז' את כל העולם!! ליאור, דרך-אגב: את לא רזית מ-א-ד-?

ethnix1

New member
אם כבר, אולי תשארי תשארי :)

אבל חלאס נשבר לי.. המממ.. נראה מה אני אעשה, אם הם לא יתחילו להתנהג כמו בני אדם אני אנגח בהם לכל הרוחות

שיתנו לנו

שיתנו לנו לנהל להם את העסק( באמת הפך להחות עסק).אנחנו נעשה את שה הרבה יותר טוב.....שהם רק ימשיכו לכתוב ולשיר את השירים......סתם תיסכול....

נטלייי

New member
../images/Emo124.gif יסמין,

אני קוראת אותך לסדר
מה זאת אומרת שוקלת לעזוב את כל העסק??? אי אפשר פשוט לעזוב הערצה כמו שאת מעריצה, ובטח לא להקה מדהימה כמו אתניקס. את האמת אני קצת מבינה את אתניקס, כמה אפשר להיות ביחד להקה שמוציאה כל שנה דיסק, ולייחצן אותו רק כדי שיצליח. לפעמים נראה שהם לא מתפרקים (חס וחלילה טפו טפו
) רק בשביל המעריצים. מוזיקאים בד"כ עושים מוזיקה כי זה הנשמה שלהם, (דוגמא טובה להיפך מזה - רוני, הדבר האחרון שהיא עושה זה מוזיקה לנשמה) אז אחרי שהם הצליחו יפה כל כך הרבה שנים, הם רוצים להוציא דיסק בשביל הכיף, כמו שמישהו פה כתב כבר. אז תנסו קצת להבין אותם, למרות שאנחנו בתור מעריצים ממש לא רוצים שזה יהיה ככה. בקיצור, יסמין - שלא תחשבי אפילו לעזוב אותנו, אחרת נעשה לך נו נו נו

ethnix1

New member
אני בעד מוזיקה לנשמה!!

רבל מה הקטע עם היחס המגעיל? זה מה שהורס אותי תתייחסו יפה ותדאגו לעדכן ת'אתר.. כמה מעריצים קבועים ונאמנים כבר יש? קשה להראות קצת כבוד? פעם אתניקס התנהגו אליי מאד יפה, עכשיו הם לא מתייחסים אני מרגישה כאילו אני כבר "בכיס שלהם" וזה מרגיז אותי

למעלה