ההופעה מחר בביט..

היתה הופעה מדהימה../images/Emo24.gif

I DO

היה פשוט מושלם../images/Emo70.gif

כבר הרבה זמן שלא נהניתי ככה.... כל ביצוע היה יותר מושלם מקודמו, הייתה אווירה אחרת ואנרגיות מטורפות.

shirasb

New member
היה מעולהההההההה

לא שהייתי בהרבה הופעות אבל באמת שהיה מעולה קרן הייתה שרוטה כרגיל עם מצב רוח טוב שזה גם נראה לי כרגיל
ממש נהנתי ועכשיו אני חייבת להתחיל ללכת יותר להופעות שלה ו..אנלא כותבת פה יותר מידי אבל נמצאת פה לא מעט.. וורד אמרה שזאת הזדמנות טובה להתחיל אז.. אני אעשה עם זה משהו P:

veredmp

New member
סוף סוף מישהו שמקשיב לי ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה גם לכאן

I מ י ר ב I

New member
היתה באמת הופעה מדהימה!!

כל הזמן אנחנו אומרים את זה וזה נראה כ"כ,ברור שתכתבו את זה... אבל זה ממש ככה כל הופעה פשוט מצויינת. הביצועים היו אחד אחד פצצתיים. יהיה לנו בית כ"כ מעולה!!! המלודיקה לא היתה הפעם אז קרן נתנה קטע על האורגן-היה משובח!! מדהים איך זה שבכל מקום שיזרקו את קרן היא מצליחה להצחיק בכל סיטואציה שתהיה בלי שתדע עליה מראש.זו גם אומנות. בסיפור שהיא קמה יום אחד וגילתה חזה היה קטע מצחיק,היא אמרה יום אחד קמתי ופתאום גיליתי שיש לי חזה,הסתכלה עליו והביאה צרחה,זה היה טוב.חחח קרן קיבלה גם פרחים מבחור על ההתחלה ואמרה שאם ככה נפתחת ההופעה אז עד סוף ההופעה הם נשואים עם 2 ילדים.חחח בסוף שקרן ירדה מהבמה לפני שהיא עולה להדרן היא פיספסה את הדלת ונכנסה בקיר,היה קטע קורע. היה צלם מאתר BASE אז בטח יהיו לנו תמונות בקרוב. נהנתי מאוד מאוד ומקווה שזה רק ימשיך!!

שי קרן20

New member
כל פעם אני קורא את התגובות לאחר הופעות ו

אני פשוט כבר מת ללכת בעצמי להופעה..וזה אוטוטו!! איזה כיףףף....אני באמת מתרגש...בגלל שאני מכיר את זאפה מצוין,אז מצידי ללכת לכת הופעה שלה שתהיה בזאפה..גם קרן מופיעה שם אחד לחודש?

shirasb

New member
איי איי איי...

לא לעיניין את צוחקת על שפרה, אני אומנם לא כתבתי פה עד עכשיו אבל אני מכירה את נקודות התורפה שלך.. *אהמ אהמ מיקי* P: חחחח סתם סתם..הייתי חייבת..

למעלה