ד דניאלוש האחת והיחידה New member 6/10/05 #51 וואו../images/Emo2.gif איזה תמונות מדהימות../images/Emo70.gif תודה רבה!!!
H hilali1 New member 5/10/05 #45 ../images/Emo88.gif לא ../images/Emo10.gif היתה לה רק הופעה אחת בירושלים ובאותו יום חמישי מסכן, התחתן בן דוד שלי. אז מן הסתם לא יכולתי ללכת. וזהו. היא לא באה שוב ואני לא כל כך הולכת להופעות לא בירושלים כי אני עובדת רוב הזמן. (גם בלילות) עצוב
../images/Emo88.gif לא ../images/Emo10.gif היתה לה רק הופעה אחת בירושלים ובאותו יום חמישי מסכן, התחתן בן דוד שלי. אז מן הסתם לא יכולתי ללכת. וזהו. היא לא באה שוב ואני לא כל כך הולכת להופעות לא בירושלים כי אני עובדת רוב הזמן. (גם בלילות) עצוב
E EVGIRL New member 5/10/05 #47 איזה תמונות יפותתת!!../images/Emo99.gif יווו מירי כפרות עליהה וטייכמןן!! למה לא צילמת גם את יונתן?? לא נורא פעם הבאה!
איזה תמונות יפותתת!!../images/Emo99.gif יווו מירי כפרות עליהה וטייכמןן!! למה לא צילמת גם את יונתן?? לא נורא פעם הבאה!
A Atza New member 5/10/05 #49 איזה תמונות מדהימות../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif היא כזאת בובהה תמיד מחוייכת מדהימהההההה עם הבגדים והשיער והאיפור... תודה רבה!
איזה תמונות מדהימות../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif היא כזאת בובהה תמיד מחוייכת מדהימהההההה עם הבגדים והשיער והאיפור... תודה רבה!