** ההופעה הערב - הביקורת **

** ההופעה הערב - הביקורת **

תוכנית אנרגטית כזו כבר לא ראינו מזמן. הנה הדירוג, לאחר ההופעה: 5. נחמן ישראל. שידור חוזר של ההופעה מהשבוע שעבר. אם זה לא הצליח בפעם הקודמת, למה שזה יצליח הפעם? - הופעה גרועה. 4. מיכל שניר. משהו שם לא ממש עבד. נראה כי הקהל לא היה ממש איתה. הופעה חיוורת מעט, אף על פי שניכרת השקעה. בפעם הבאה (אם תהיה כזו) - שתנסה לא להזכיר את אחיה וערימות הsms שלו. זה לא פופולרי במיוחד. 3. יאיר אורבך. הופעה נהדרת ומשופרת לבחור הדתי. מוצלח וקולח, ובעיקר כתוב עם הרבה השקעה ומחשבה. לא הכי מדבר אליי, אבל לא רע בכלל. 2. אבי לוי. ממוחזר מעט, אבל עדיין מצחיק. אין לי מושג מה איתכם, אבל סיפורי הסבא וגבעת התחמושת, "הלהקה", הפארקים ביום העצמאות והאנרגיה הכללית שנרשמה בקהל שידרו ללא ספק קטע מוצלח. אהבתי וצחקתי. 1. אבי נוסבאום. כי זה מובן מאליו.

המממ תגובה?

5. היה חמוד כהרגלו, הפעם זה לא מספיק מסכים איתך 4. ניראה לי שהיא פשוט יודעת שהקהל בבית לא יתמוך בה אחרי כל הבלאגן... היא נתנה מופע עצוב... 3. אורבך? מצוין!!!! הוא היה צריך לחזור 2. אבי לוי? לא משו... בטח שלא מקום 2. 1. נוסבאום? לא יודע... כמה שהוא טוב והכל... הוא איכזב...

"עצוב"? בלשון המעטה

נראה כי קיציס החליט לעשות "עליהום" מכוון ומרושע על מיכל שניר החביבה. זה היה בולט ובוטה. ומה ההתעלמות הכוללת מאבי לוי?

מיכל שניר-../images/Emo57.gif

היא בשום יקום קיים או מקביל לא חביבה. אני לא יודעת מהיכן התחיל הקונצנזוס לגבי הכישרון שלה (שאם הוא קיים באמת, הוא מצליח להתחבא טוב מאוד), אבל הבחורה, כמה שתנסה, פשוט לא מצחיקה. ההופעה שהיא נתנה הערב הייתה ראויה לציון שהיא קבלה עבורה. החומר לא היה טוב, ההופעה הייתה משעממת ונטולת הפתעות, שום דבר לא עבד.

hadas 5

New member
מה עם אבי לוי?

אבי לוי לדעתי היה מצויין.. מיכל ונחמן גרועים.. יאיר ונוסבאום סביר...

בתור תומך של נוסבאום

אני חייב להודות, שבמופע עצמו הוא קיבל נוק אאוט ללא רחמים מאורבך. אורבך נתן הופעה מעולה , הכי טובה שניתנה עד כה באקדמיה. הוא שלט בקצב, נתן את הפאנצים נהדר, אילתר מצוין עם ההערה של לילך ורויטל, וההתקדמות שלטו לעומת תחילת נתרות, היא מאד בולטת לעין. נוסבאום מאד איכזב, הופעה בינונית פלוס, והציון שלו מהקהל בהחלט משקף. נחמן מיחזר הופעה, אבל עשה את זה לא רע. אבי לוי המשיך בבינוניות שלו וכל הבדיחות שלו כבר נשמעו איפשהו במהלך התוכניות בביפ, וחבל שלא מצא חומר חדש. מיכל סניר, די חיבבתי אותה בהתחלה, אבל היא פשוט לא מתקדמת ונשארה תקועה בערך כמו בהופעה הראשונה שלה ואסור לשכוח: אחת מהמטרות של התוכנית היא לראות התקדמות אצל חברי האקדמיה, האם הנסיון שצברו והלימודים שלמדו עשו אותם יותר טובים. ולגבי התוכנית של היום: ניתן לומר שרק אורבך עשה קפיצה אדירה, וקפיצה קטנה עשו גם נחמן ישראל ואבי נוסבאום. אבי לוי ומיכל נשארו באותו מקום.

MaddyD

New member
עם הפסנתרן

מי שמנגן על פסנתר - פסנתרן מי שמנגן על תופים - אני משערת שהן אמרו תופפן.. הוא בכלל חמוד נורא ומשעשע[:

EVANESCENCEGIRL

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך.....

לפי דעתי אורבך הייה אמור לנצח... הוא דפק הופעה חבל''ז.... אבל הצופים בחרו בנוסבאום כי במהלך החדש האחרון שהוא הייה בלופט... הוא הכי הצחיק... חבל על אורבך.... באמת חבל... למצרות שעכשיו אני נורא שמחה שלפחות נוסבאום חזר!!!

omer landau

New member
כן אהה

התוכנית הזאת היא של חובבנים בואו נגיד את זה ככה ואפילו ההפקה אמרה את זה אבל הם ממש טובים ומצחיקים נחמן ומיכל לא היו משהו הפעם בדרך כלל הם היו אחלה אוקיי נחמן לא תמיד אורבך היה ענק באמת מאוד קולח אבי הראשון היה מצחיק וגם אבי נוסבהוווווווום חחחחחח ובתור אחד שגר בכפר סבא באמת עיר משעממת אבל עיר בסיידר כמובן שלא כמו תל אביב

תגובה../images/Emo57.gif

5) מיכל שניר- קראו את התגובה שלי לחולוני, קצת יותר למעלה. ומלבד זאת, בקטעים מסויימים הדיקציה שלה הייתה כ"כ מזעזעת, שגם אני וגם כל מי שישב איתי לצפות בתוכנית לא הבינו מילה ממה שאמרה. אולי פיספסתי קטע טוב שלה, אבל זאת אשמתה הבלעדית. 4) אבי לוי- הופעה חביבה, אך נטולת ייחוד. ייתכן שחלק מהעניין נעוץ בעובדה שהמצבע חסר כריזמה וכמו שהגדיר טוב מאוד בעצמו- ממוצע לגמרי. זה מתבטא גם בחומר ובפרפורמנס. 3) נחמן ישראל- הופעה משעשעת לפרקים, אך נראתה עייפות קלה בחומר וגם בהופעה. אולי זאת רק אני, אבל נדמה היה לי שכבר קצת נמאס לו, שהוא לא באמת רוצה להישאר. בכל אופן, ההופעה הייתה לא רעה בכלל. 2) אבי נוסבאום- חומר טוב, ובעיקר ביצוע מצוין ומלא ביטחון והתלהבות של נוסבאום. לא ההופעה הכי גדולה שלו עד היום, אבל הופעה שמציגה אותו ואת הכישרון שלו באור טוב. היו כמה קטעים שהוא דיבר לעצמו ולא ממש הבינו מה הוא אמר, אבל זה לא קריטי. 1) יאיר אורבך- אורבך, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, הוציא מעצמו משהו שלא ניחשתי שגלום בו. ההופעה שלו היום הייתה שוצפת, משלהבת, מדליקה ובעיקר- מאוד מאוד מצחיקה. חומר מצוין ופאנצ'ים מעולים, ביצוע מדהים משופע בביטחון ואף כמה אלתורים משעשעים שהיו בול במקום, כל זה מקנה לו את המקום הראשון בדירוג שלי. אורבך, קבל
. מגיע לך.

bad boys2

New member
הביקורת שלי

5.מיכל שניר-פשוט הופעה גרועה חוץ מהקטע עם אח שלה היו לה פאנצ'ים גרועים וכמעט לא שמעו אותה 4.נחמן-הופעה לא נוראית אבל ההומור שלו מתחיל לשעמם אותי זה היה ממש ממש דומה לשבוע שעבר 3.אבי לוי-הופעה לא רעה בכלל, אני חושב השניה הכי טובה שהיתה לו פאנצ'ים נחמדים אבל קצת יותר מדי מחזור של הבדיחה עם הסבא 2.אבי נוסבאום-הופעה ממוצעת של נוסבאום, היו לו יותר טובות וגם היו לו פחות טובות היו לו כמה פעמים שהוא קצת דיבר אל עצמו אבל חפיף 1.יאיר אורבך-אורבך נתן הופעה מעולה, פאנצ'ים מצויינים, אילתורים מעולים, וביצוע מעולה. ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו וחבל שהוא לא חזר למרות שזה היה ברור. ומה שמבאס אותי הוא שלא נתנו לשראל להופיע במקום מיכל

Dימה

New member
חברך שאורבך הולך...

הוא ממש מצחיק. אהבתי את הסבא שאמר "למה להחזיר אותם וגרום להם סבל? - בכל זאת אתה(צחי) תזכה".

דווקא...../images/Emo121.gif

הדבר היחיד שהצחיק אותי בקטע של מיכל זה הקטע עם אח שלה

קליפס

New member
"מה, אני לא מכיר את הטריק הזה?

אם אני אקום את תתפסי לי את המקום" - אבי נוסבאום היום בהופעה... וגם... רועי לוי באחת ההופעות שלו. מה זאת הגניבה לאור יום הזאת? ומשפט אחד אחרי - "טוב שהידיים בהגה של אגד. חבל שהחגורת נפץ בידיים של מוחמד" - ??? אני לא יודעת מאיפה זה אבל זה נורא מוכר ונדוש. למה מחאו לו כפיים על זה? אבי לוי השתפר, לא זכרתי אותו מצחיק. הקטע עם גבעת התחמושת היה ענק. שאלה - נחמן היה זה שדיבר על החנות נעליים בהודו? זה היה משעשע משהו. אבל בלי שומקשר, נחמן היה משעמם. אורבך היה צריך לעלות ואין על זה שום ספק. נוסבאום עלה רק בגלל שהוא עף שלא בצדק ושהוא באמת חסר באקדמיה. לא הוגן, ההופעה של אורבך היתה הרבה הרבה יותר מוצלחת. הוא באמת היה מקסים.

למעלה