ההופעה היום:)

Dug E

New member
ההופעה היום:)

לעומת הפילהרמוניות הקודמות שהייתי (2001/03) היה פשוט מעולה. ובכלל שאני א מתחבר לסגנון הזה של האופרה,היה ככ טוב. תמונות בקרוב ריטה,תודה-היה מעולה!!

sharonyle

New member
מגיל 11 ראיתי הרבה הופעות

של ריטה (עברו מאז 17 שנים..)...הייתי בכל הסיבובים, כל המינים וכל הסוגים... אבל היום היה משהו מיוחד שקשה להעביר דרך מילים או תיאורים. היה שם קול מושלם ומדוייק, אנרגיות של קהל מתמסר וחיבור מצויין בין ריטה והתזמורת. היה פשוט מדהים, וכמו שאמרתי לריטה מיד אחרי ההופעה - אחת הטובות!!!

PRINCESS GINA

New member
אח ריטה, שאלוהים ישמור אותי מהאהבה

אח ריטה, שאלוהים ישמור אותי מהאהבה שלך...
אישה כל כך קטנה פיזית, אבל כל כך גדולה נפשית.. הנוכחות הבימתית שלה, כמו תמיד- כובשת בכל פעם מחדש
קשה לי אפילו לתאר את הזרמים ואת האנרגיות שעברו לי בגוף כשראיתי אותך ריטה...אני עוד צריכה לחשוב איך לכתוב את זה בצורה שהכי יכולה להעביר אלפי תחושות, אלפי מראות כך כך יפים... כשאני יסיים אני יבקש ממיכל לפרסם באתר את מה שכתבתי...
אוי יפה שלי...כל כך קשה לי ובילתי אפשרי לי בלעדייך!

אממ...

דבר ראשון.. לא הייתי בטוחה שתהיה שם.. וחוץ מזה.. ישבתי ממש למעלה.. ראיתי את מיכל ועוד כל מני מעריצים יושבים למטה (לא זיהית אותך שם..
) אבל בכלל לא הגעתי לשם.. שמחתי לשמוע שהגעת בסוף ונהנית
חייבת לציין (בלי קשר) שהייתי עם אבא שלי.. מאז גיל שלוש בערך שהוא לקח אותי להופעה הראשונה לא הלכתי איתו והיה ממש מוזר.. פעם ראשונה שכל ההופעה התרכזתי ממש בקול שלה.. בדרך כלל אני נמצאת ממש קרוב לבמה ונסחפת עם כל אנרגיות והשירה.. אתם בטח מכירים את זה
אבל הפעם ממש הקשבתי לה.. וזה היה מדהים

Dug E

New member
אני ישבתי במעבר למטה(בין גוש ג'-ד')

ומיכל הייתה לידי.. הקול שלה באמת היה משהו מיוחד אתמול,בכלל-כל ההופעות בהיכל התרבות הן ההופעות הכי טובות שלה,זה הבית. נתראה כבר:)

ofek777

New member
איזה כיף לכם

שהייתם בהופעה .. נראה שהיה מדהים רק אני במילואים בתאריכים הכי לא מתאימים

למעלה