ההופעה היום

כתמונית

New member
למרות שכבר אמרתי....

טוב... אז כמו שכבר כתבתי פה...הייתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! הם פשוט כישרונות!!! ואם ידעתי שהם כשרונות עד עכשיו אחרי אתמול אני חושבת שהם עוד יותר כשרונות!!! אחד אחד!!! העיבודים היו מ-ע-ו-ל-י-ם!! הביצועים היו חבל על הזמן!!! נהנתי לראות שכל אחד מנגן על הכל בערך! (למרות שהתאכזבתי שאיתיו לא ניגן..ממממ... אולי היינו צריכים להגיד להורים שלו שישבו לפנינו..חחח..) גיא שר כ"כ מדהים!!!! הייתי כל כך המומה!!! (כן כן... גם זיגו שר סבבה וגם אייל - למרות שיש לו ביה עם לזכור מילים...)הביצוע שלו ל"כוורת" (ישל י זיכרון רע לשמות של שירים) היה פשוט מדהים!! אין ספק ש"אין מוצא" היה מצחיק!! גם גיא וגם ששי(רון למי שאפרת עוד לא הבהירה לו..) היו ענקיים!!! וואו!! ודני ליטני (כן...גם חנן יובל אבל יש לי משהו לא ברור נגדו) היה מדהים!!!!! אבל הכי מדהים לדעתי (לא יודעת אם הכי אבל משהו שהשאיר עליי רושם רציני) היה "יצאנו לרקוד"! זה היה פשוט עיבוד ג-א-ו-נ-י!! הדבר היחיד שאכזב אותי היה שאייל לא ניגן חליליות! (כן כן... דברנו על זה כבר שאני מנגנת חליליות בלה בלה...) בקיצור - אם לא אמרתי את זה כבר -500 פעם בערך היה מדהים!!! שיהיה עוד פעם!!!

למעלה