ההופעה היום

ההופעה היום ../images/Emo98.gif

היה מגניב בטירווווווווווווווווווווווף :) אני מה-זה שמח שהלכתי בסוף :) תודה לעינב ששכנעה אותי :) תודה לרון אלמוג שקרע אותי מצחוק ב"אין מוצא" ובעוד שיר, אבל שכחתי איזה :) אה, ועוד משהו - אני יודע מי אתן :) (עינב, אפרת והכתומה) מעכשיו תצטרכו להזהר כשאתן הולכות ברחוב :)

efratushke

New member
כן.. רון (ששי) אלמוג הזה..

כבר דברנו על כמה היתי עושה אותו, כמדומני
וזה שאתה יודע מי אנחנו ועכשיו אנחנו צריכות להזהר, מטריד אותי כי......? לפחות היית אומר שלום!

papal

New member
רגע רגע רגע- עזבו שטויות שניה

אל תסטו מהנושא - תשאירו את זה לשירשור אחר - ועכשיו להופעה קודם כל כמי שהיה באינסוף הופעות של הלהקה אני חייב לומר משהוא הם הרימו הפקה ברמה הגבוהה ביותר המקצועית ביותר והנפלאה ביותר היה ממש יפה מצחיק כיף ונהדר לשמוע את רון עושה עוד דברים חוץ מלתופף (כמו למשל לנגן גיטרה) לשמוע את שאר חברי הלהקה שרים לראות את האקודרדיוניסטים שבחבורה ולשמוע את הביצועים המטורפים לאלפקה לא בא לי לשמוע ויצאנו לרקוד - שלא לדבר על העיבודים המדהימים שנעשו לכל שירי העבר- (אהבתי מאוד את מחזרוזת אתניקס ואת דני ליטני וחנן יובל- והשיתוף פעולה איתם ) היה חוויה בשבילי - אפילו אחרי כל כך הרבה הופעות שבהן הייתי זה היה משהוא מיוחד וייחודי וזה שזיגו שר ביצאנו לרקוד חצי מהשיר עשה את זה לעוד יותר מיוחד והכינורות אוך הכינורות והפסנתר - אוי הפסנתר (ולא למי ששאל אותי- זה לא היה אורי על הפסנתר ) אז אם מישהוא מהלהקה קורא את זה (ואני מניח שבכל מקרה המסר כבר יעבור ממני גם בדרכים אחרות) תודה רבה לכם על ערב נפלא על ביצוע מופלא ועל הופעה חבל על הזמן איזה השקעה תמשיכו ככה גאה להיות מנהל מאמ"ה טל "פפל" מילר

טרושקה

New member
רררר

לא יכולת להגיד שלום?! משהו.... אני לא ממש מבינה איך אתה יודע שאני זאת אני... את הכתומות אפשר לזהות אבל אותי? איך? אתה יודע מי זאת מי?

צ א ל ה

New member
ההופעה אתמול....

הייתה בהחלט הופעה מעולה הביצועים היו מגניבים, למרות שלדעתי היו כמה פאשלות פה ושם, אבל בכל זאת השירים נשמעו לא רע בכלל... היה מדהים לשמוע את כולם שרים , ולא רק את איתי... (לא משהו אישי נגד איתי)
לדעתי עידו שר פשוט מדהים, והביצוע של "יצאנו לרקוד" שעידו שר אותו, היה פשוט מעלף...
רון שיחק אותה, הוא מנגן על גיטרה סוף הדרך... הפתיע אותי לטובה וב-ג-ד-ו-ל
אייל ניגן על אקורדיון שזה היה מאוד משעשע, אבל להפתעתי, הוא שר ממש מקסים
גיא כרגיל, שר מדהים, נתן הופעה מעלפת עם השיר של אדם, הוא ממש נכנס לדמות, ולדעתי, קיבל את המחיאות כפיים הכי סוערות אחרי הביצוע הזה.
איתי שר כמו תמיד, היה מאוד נחמד, לצערי לא זכור לי משהו יוצא דופן...
אורי ויוסי היו מאוד חסרים
מה עוד? רבעיית כלי מיתר, ניגנו מדהים, למרות שאני אישית לא אהבתי את הביצוע של "לא בא לי לשמוע" איתן... המחרוזת הייתה מגניבה, משעשעת ביותר. אני בהחלט נהנתי, היה נחמד לראות אותם במשהו שונה, אני אישית חושבת שהם נגנים מעולים, ובמופע הזה, הם הוכיחו את זה Big time!!!!!

טרושקה

New member
הוא כן...

אבל זאת הייתה הופעה אקוסטית ובגלל זה לא הייתה מערכת תופים... בהופעה הזאת רון ניגן גם על גיטרה.

כתמונית

New member
רון הוא כשרון

חחחח....חוץ מזה שכל מוזיקאקי יודע לנגן על פסנתר וגיטרה.... זה מאסט... (אם שמת לב הוא לא גיטריסת על...) למרות שהוא ניגן לא רע שישאר בתופים...הוא עושה א תזה ממש טוב!

צ א ל ה

New member
ההופעה אתמול....

הייתה בהחלט הופעה מעולה הביצועים היו מגניבים, למרות שלדעתי היו כמה פאשלות פה ושם, אבל בכל זאת השירים נשמעו לא רע בכלל... היה מדהים לשמוע את כולם שרים , ולא רק את איתי... (לא משהו אישי נגד איתי)
לדעתי עידו שר פשוט מדהים, והביצוע של "יצאנו לרקוד" שעידו שר אותו, היה פשוט מעלף...
רון שיחק אותה, הוא מנגן על גיטרה סוף הדרך... הפתיע אותי לטובה וב-ג-ד-ו-ל
אייל ניגן על אקורדיון שזה היה מאוד משעשע, אבל להפתעתי, הוא שר ממש מקסים
גיא כרגיל, שר מדהים, נתן הופעה מעלפת עם השיר של אדם, הוא ממש נכנס לדמות, ולדעתי, קיבל את המחיאות כפיים הכי סוערות אחרי הביצוע הזה.
איתי שר כמו תמיד, היה מאוד נחמד, לצערי לא זכור לי משהו יוצא דופן...
אורי ויוסי היו מאוד חסרים
מה עוד? רבעיית כלי מיתר, ניגנו מדהים, למרות שאני אישית לא אהבתי את הביצוע של "לא בא לי לשמוע" איתן... המחרוזת הייתה מגניבה, משעשעת ביותר. אני בהחלט נהנתי, היה נחמד לראות אותם במשהו שונה, אני אישית חושבת שהם נגנים מעולים, ובמופע הזה, הם הוכיחו את זה Big time!!!!!

אז ככה...

קודם כל הביצוע של לא בא לי לשמוע היה הכי מרגש ששמעתי אי פעם. אז מי שליכלך עליו שיחזור בו מיד :) דבר שני - באמת היה פשוט ענק, ומישהי אמרה שצריך היה לעשות דיסק מההופעה הזאת - ואני פשוט חייב להסכים בטירוף... פשוט גדול. דבר שני, איך זיהיתי את כולכן תשאירו לי ולמקורות והחושים שלי (טוב נו, ראיתי מישהו ניגש אליכן ואמר לכן שלום לנבחרת הכתומות - את אפרת את עינב ואת הכתומה, או משהו כזה... אבל ששששששששששששששש אל תגלו... אני אוהב להיות מסתורי) למה לא אמרתי שלום? אז ככה: זה היה בתור בדרך החוצה, ולא היה לי נעים כזה להסתובב ולעכב את כל האנשים ולהגיד שלום וזה... אז אמרתי כבר שנראה אותכן ביציאה. אבל חבר שלי שבא איתי מיהר הבייתה ולא ראינו אותכן וזה ו... לא יודע... אבל... סביר להניח שראיתן אותי, ואפילו צחקתם על החולצה שלי (אין לי מושג למה החלטתי ללבוש אותה... היא מוזרההההההההההההה) קיצר - עינב... אכן ראיתי אותך, ואני לא חוזר בי מהצעתי לקרב בוץ. נראה לי שאני אהנה מזה :)

טרושקה

New member
חח יוני

# לא, לא ראיתי מישהו עם חולצה מוזרה.. למרות שזה היה יכול להיות משעשע, תלבש אותה בהופעה הבאה ואז אני אצחק טוב?! # תתחיל למתן קצת את החלומות שלך... קרב בוץ...אני לא ממש אוהבת צבע חום וזה... חחח

טוב נו...

אז סתם תלכו מכות בביקיני, מה רע? אה, וזאת הייתה חולצת כפתורים בגוונים של ירוק זוהר. משהו מפחיד למדי :)

efratushke

New member
צחקתם על החולצה שלו בלעדי?!?!

אוף למה לא הפנתם את תשומת ליבי לחולצה המצחיקה שלו?!

רגע רגע..

אני אמרתי "סביר להניח שצחקתם על החולצה שלי"... זה לא אומר שבאמת מישהו צחק עליה... חוץ מכמובן חברים שלי שנפגשתי איתם אחר-כך... אז אל תאשימי סתם :)

טרושקה

New member
אהבתי ממש

את הביצוע של "ציוניוני הדרך" שאתו הם פתחו את המופע... חוצמזה, הם בין האנשים הכי מוכשרים שראיתי... כל אחד מנגן על אלף כלים מכל מיני קבוצות... נשיפה, קלידים, תופים, מיתר וואו!!!!! (ושרים...)

efratushke

New member
הם פתחו עם "השמלה הסגולה" בכלל...

וכל הביצועים שלהם היו מדהימים והיה לי מאוד כיף שהכרתי את כל השירים
אני ממש גאה בעצמי

Peach 17

New member
היה מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif

מאוד מאוד מאוד נהנתיייייי!!!!! כוווווווולם שרים מדהים
גיא ורון קרעו אותי מצחוק באין מוצא פשוט נכנסו לזה בענק!! איל וזיגו על האקורדיונים היה מצחיק ביותר!! גם באחד השירים הראשונים כשהם נכנסו לבושים כמו שרוליק או איך שקואים לזה.. איך פשוט הפנט אותי כשהוא ניגן על הגיטרה!! זה היה פשוט י-פ-ה!! זה מה שאני זוכרת עכשיו.... ואני גם ממש מסכימה עם מה שצאלה רשמה!!

למעלה