ההופעה בELEVEN

סינטטית

New member
ההופעה בELEVEN

זה הולך להיות חנוכה חם מאד ... בפעם הראשונה - ELEVEN - מתחם האירועים העסקיים המפואר בשרון (המוכר גם בזכות ליין השמיניסטים הביתי) פותח את שעריו לחיילים !!! בתפריט ... מתחם מרכזי - Dj Ben Azullay (רזידנט הבית כבר שנתיים ברצף) - שינגן מוזיקה שחורה, להיטים ודאנס... למי שעוד לא טעם מהDj המדהים הזה מצפה חוויה מטורפת. מתחם החצר - Dj Idan Haris ("ילד הפלא" של הישראלית) שינגן אלטרנטיבית, 80's וישראלית. מתחם הזולות - פינות ישיבה זולתיות למתעייפים, מתחם נרגילות-חינם ובכל הטעמים!!! ********************************************** שיא הערב : בשעה 01:30 תעלה לבמה להקת הרוק הכי חמה שיש - "סינרגיה" הלהקה תעלה למופע פריצה ארוך במיוחד (בין השאר ינגנו את "מרגיש אחר", "צועקים על אהבה", "חום יולי אוגוסט", "תראי זה אני" ועוד ...) ********************************************** בתפריט הפינוקים: בקבוקי שנאפס מסתובבים ברחבה, כמויות עצומות של "באקטים", שמפניות ופינוקי אלכוהול נוספים... מתחם סופגניות חינם במיוחד לחנוכה ... ועוד הרבה הפתעות שאנחנו שומרים לעצמנו:) -------------------------------------------------------------------------- כרטיסים מוזלים בהרשמה מראש בלבד : ניב - 0542473524 גיא - 0542471125 -------------------------------------------------------------------------- ועוד כמה פרטים: כרטיס יעלה 60 במוקדמות ו-70 במקום יש הגבלת גיל - שנת 90 ומטה... צריך לבוא עם ת.ז ומי שרוצה לבוא שיגיד לי, אני כבר אעביר את הרשימה לניב.. יהיה טירוף!

תזכירי לי איפה זה ואיך מגיעים וזה וזה../images/Emo2.gif

זה נשמע טוב,בחיי

סינטטית

New member
נתניה, איזור התעשייה פולג

(חחח בדיוק אמרו "איזור התעשיה פולג" ברדיו!
) איך מגיעים? יש מוניות שירות מת"א ובחזרה כל הלילה, גם בשישי. ככה שזה לא כזה בעיה אם יש לך איך להגיע/לחזור מת"א. יורדים בצומת פולג ומשם מתקשרים אליי
חח

Alaithlos

New member
אני רוצה. ../images/Emo15.gif

בדיוק היום דיברנו על זה שאנחנו רוצות ללכת כמה חברות.. [הן הולכות ללין השמיניסטים כמעט כל שבוע במילא..]

talba3

New member
הייתי שם כבר 4 פעמים!

מתוכם פעם אחת נהניתי שלוש פעמים לא נהניתי אבל סינרגיה שם?? אי אפשר לפספס! כפר יונה אתם באים???

נכנסתיי לאתרר ויש לי שאלהה..

אולי מישהו ידע! אממ פשוט נרשמים לאתר ומקבלים כרטיס לפי המספר הזמנה? אפילו לא שולחים אס אמ אס או משהו? הכל בחינם? בטוח בטוח? נשמע קצת לא הגיוני חחח למה הם עושים דבר כזה?.. סתם לכבוד חנוכה? :)

kombinaizer

New member
כן את צריכה רק להדפיס תהזמנה

רואים אותך שם תמר? גם כלא באים

כן כי יבקשו ממני ת.ז בכניסה...

אני חיילת מרוששת! שמישו יגיד לי לא להיכנס ואחרי זה הוא יראה או ככה
או ככה

kombinaizer

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

יש לי עוד הופעה באותו יום וזה ממש מתנגש ככה שזה בעייתי מאוד דילמה קשה!

sHiRaNii

New member
זה חינם תגידו...?

הכניסה? זאת אומרת הבנתי שצריך להרשם באתר אבל זה חינם?

למעלה