ההופעה ב
ביץ'

EVGIRL

New member
ואיי איזה תמונות יפות!!../images/Emo99.gif

תודה!!!!
לא יצא לי לראות את זה..כי יש לי יס

SRonush

New member
../images/Emo6.gif, זה לא משנה, זה גם ליס..

גם לי יש יס, וראיתי.

EVGIRL

New member
חחח באמת?!../images/Emo2.gif

אויי ואבוי הטימטום שלי מטמטם אותי כמו מטומטם!

Smileey Girl

New member
מישהו הקליט?

ויכול לשלוח לי את ההופעה במסנג'ר או באיסיקיו או משהו? אני ממש רוצה לראות אותה שוב ):

הממ,

ניסים האנשים החדשים זה לא אותו דבר הכוס הכחולה חולצת פסים מרי לנצח בוא שכחתי משהו?

mor298

New member
באמת שלא הפסדת כלום.. ../images/Emo122.gif

טוב, אולי רק אותנו
היה ממש קצר וציפיתי להרבה יותר.. אתם יודעים, כגדול הציפיה כגודל האכזבה.
בכל אופן, היה נחמד כאילו באופן כללי.. אני נהנתי.. סורי שאני חופרת בתגובה אלייך על ההופעה.. פשוט לא רשמתי עליה כלום עדיין.
(מה יש לי מהסמיילי הזה?!) אז אם כבר אני ימשיך.. נהנתי עם כולם וזה.. וזאת היתה הופעה בין ההזויות שהייתי בהן
למי שהיה או שגם הראו בטלויזיה, אז התזמורת המוזרה הזאת רק הוסיפה.. זה היה הזוי ביותר! והשילוב של פקצות שמעריצי/ות את עברי שנשענות על הגדר עם אוהדי כדורגל קניבלים לא היה מלבב במיוחד
באמת, בהתחלה הרגשתי ממש לא קשורה.
וההוא עם הדגל, למי שבמקרה היה בסביבה.. הוא ממש היה מבהיל! אני אופיר ובר קיווינו לא לראות כמה ראשים גדושים בדם על הרצפה..

זוהרים

New member
והיה חרא סאונד

וחרא של קהל היה אפשר להבחין מהטלויזיה.. אני וחברה שלי מזה שמחנו שלא הלכנו לזה בסוף! :)

חן1988

New member
שידרו את זה בטלוויזיה?? בשידור חי?

באיזה ערוץ? ערוץ הספורט?

לידיעתך

ארסנל נתמכים בידי עוסמה בין לאדן. לפני שהוא הפך לטרוריסט הוא היה טס לכל משחק שלהם והיום הוא תומך בהם כספית

MaaYanGa

New member
אני לא חושבת ש...

צריך לאהוב קבוצה מסוימת עפ"י האנשים שאוהדים אותה. זה כמו שמישהו שמעריץ את עברי יהיה אוהד של מכבי חיפה רק בגלל עברי. אין שום קשר בין זה שהיא אוהבת את ארסנל לבין עוסמה בין-לאדן. נראה לי שהיא אוהדת את הקבוצה מסיבות אחרות, וזה שעוסמה בין לאדן אוהד אותה גם או משהו כזה, לא צריך לגרוע ממנה את האהדה.

למעלה