ההופעה בשוני...

דונץ

New member
ההופעה בשוני...

לאחר הביזיון בהופעה בבארבי 15.4 בה נגמרו הכרטיסים, להופעה הזו אנחנו חייבים להגיע... בכל זאת רבע שעה מהבית. אז אם מישהו יודע את הטלפון בו מזמינים כרטיסים להופעה במבצר שוני בבנימינה ב- 21.6 נשמח לקבל אותו! 144 לא עזרו במיוחד... ניפגש שם (בתקווה) ומקויים שנהנה הכי... תודה רבה!

זה בדיוק מה שאני אמרתי לעצמי ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

הבעיה שיש בגרות בסדפרות יום לאחר מכן

דונץ

New member
אבל למזלנו

אנחנו בי"א ועושות את הבגרות בשנה הבאה. אז מישהו בכל זאת יודע את הטלפון???? חשוב! תודה...

giba70

New member
מועדון מיילסטון במבצר שוני

הטלפון הרשום כאן הוא 04-6388760. יאללה להתקשר! בהצלחה ותהנו!

giba70

New member
הופ-הופ טרה-לה-לה

הקפצתי הודעה... שלא תפספסי Donuts

מצאתי את זה

אבל אני לא יודעת לעשות קישור אז הרי לכם ציטוט: "אז ככה. באתי לאמת את דברי פיאקצ'ו (itay). קודם כל פרטים טכנים: מוצ"ש 21:00 מבצר שוני המחיר בקופה בלי שום הנחה הוא באמת ככל הנראה 120 ש"ח. אבל, 89 ש"ח זה המכיר למי שיקנה דרכי. בוא נתחיל ככה, כדי שהמכירה תהייה פשוטה, קודם כל מי מתכוון להגיע? (חוץ משומרת, מיכל, מצ'יסטה, אתכם רשמתי). בבקשה, בואו רק לבינתיים נשאיר את הת'רד ענייני ולא מרוח כי אני מנסה לעשות רשימה (ואני בחור מפוזר קצת ככה שבטח אני יאבד את עצמי איפשהוא.. הנה שוב זה קורה..)" קוראים אותו פידרוס למוכר תצרו איתו קשר דרך האתר www.berry.co.il ד.א - מימל סליחה על הפרסום לאתר "האחר" פרסמתי רק כי זה נראה לי משרת אינטרסים ציבוריים

אוף! אחרי ההופעה בי-ם הייתה מתכונת

בספרות ועכשיו יש בגרות ... לא כיף ועוד עד שמצאתי איך להגיע ל"כל הופעה שתרצי!!!" נו מילא, פעם הבאה

למעלה